Şimdi Ara

WM10 MOBİLE TP KULLANANLAR DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lumia 1320 cihazıma w10 TP kurdum, herşey iyi hoş derken 2 gece önce telefon kendi kendine gece vakti arka planda bişeyler yapmış ve aşırı Bi veri kullanımı ile mobil internet paketimi bitirmiş.. Faturalıyım ama faturayı aşmayan tarife olduğu için paket bitince durmuş Allahtan.. Normal fatura kullanan arkadaşlar varsa dikkat etsinler ay sonu süpriz bişeyle karşılaşmasınlar..

Yaptığı iş kaldırılmış uygulama ve geri yükleme ile ilgili bişey,ss atıyorum.. Bu kadar yüksek veri kullanımını ne ile yapmış olabilir bilmiyorum (tüm otomatik güncellemeler kapalı) sizde dikkat edin lütfen

WM10 MOBİLE TP KULLANANLAR DİKKAT!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 16 Nisan 2015; 16:04:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bende kaldırılmış uygulamalar diye bi'şey yok (625)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırılmış uygulamalar hesaplanan sürede kullandığınız ve sildiğiniz uygulamalardır. Net isteyen her program aryı hesaplanır silindiğinde toplam olarak "Kaldırıl uygulamalar" olarak gösterilir.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Yada sistem arka planda bişey kullanır onunda adına kaldırılmış uygulama der.aynı şey arkadaşımın androidinde olmuştu.ne bişey yükledim ne bişey sildim dedi sadece twiterda takılır arka planda 1,34gb mı ne yemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende ne uygulama sildim o gün, ne de bisey yükledim, her zamanki gibiydi yani ama anlamadım neden olduğunu.. En azından burada tp kullanan arkadaşlar da görüp dikkat etsinler ne olur ne olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Kaldırılmış uygulamalar hesaplanan sürede kullandığınız ve sildiğiniz uygulamalardır. Net isteyen her program aryı hesaplanır silindiğinde toplam olarak "Kaldırıl uygulamalar" olarak gösterilir.

ilk cümleye katılıyorum da bende kaldırılan uygulamalar da ayrı ayrı görünüyordu 8.1 deyken. 10'a geçtikten sonra giremedim zaten pil tasarrufuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Kaldırılmış uygulamalar hesaplanan sürede kullandığınız ve sildiğiniz uygulamalardır. Net isteyen her program aryı hesaplanır silindiğinde toplam olarak "Kaldırıl uygulamalar" olarak gösterilir.

ilk cümleye katılıyorum da bende kaldırılan uygulamalar da ayrı ayrı görünüyordu 8.1 deyken. 10'a geçtikten sonra giremedim zaten pil tasarrufuna

Orasını bilemiyorum Thronw Wars vs oynadım sildim. Hepsi kaldırılmış bölümündeydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.