|
Turkcell Superbox Huawei İşe yarar programlar ve ipuçları
-
-
UP -
Aylik ne kdr ödüyorsunuz?
Ve hiz testleri nelerdir?
Oyun için is görürmü ping loss vb seylerde durum nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayın önermiyorum benim gibi sürünürsünüz. Pandemi diye uyuz gibi oldu hızlar. -
Herkes eve internet baglatmis hocam. Port kalmamış binada.
Uzaynete vs baktınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 2 Ağustos 2020; 21:8:43 >
Biraz geç oldu da ayar kurcalarken denk geldim konuya.
Ben 2019 Ocak'tan beri kullanıyorum, memnun musun diye sorarsan evet memnunum çünkü upload konusunda iyi, downloadda da çok çok nadir düşüş oluyor ama o da genelde akşamları falan yani belki o da. Onun dışında iyi genel olarak ama işte her yerde aynı olmuyor maalesef. Benim bölgemde önü açık alan direkt baz istasyonu görüyor.
Yaptığım biraz dokunuşlarla da pingi 17-20 seviyelerine çekebildim sanırım son zamanlarda o değerlerde.
Paketim şu an aktif olarak yok bildiğim kadarıyla; 20 mbps download 10 mbps upload vergisiz 159 TL. Bana sorarsan öneririm altyapın yoksa benim gibi fiber/vdsl gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen
Uzaynete vs baktınız mı?Uzaynet online oyunlar için uygun mu? Ping durumu ne olur acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVHUzaynet online oyunlar için uygun mu? Ping durumu ne olur acaba
Alıntıları GösterHocam bilemem durumunu arkadaş altyapı yok demiş diye söyledim. Superbox rezaletti halen duruyor evde sözleşme bitince direk iptal ettireceğim. 2 tane internet kullanıyorum evde. Turkcell'in rezilliği yüzünden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow RyzenHocam bilemem durumunu arkadaş altyapı yok demiş diye söyledim. Superbox rezaletti halen duruyor evde sözleşme bitince direk iptal ettireceğim. 2 tane internet kullanıyorum evde. Turkcell'in rezilliği yüzünden.
Alıntıları GösterAnladım hocam, bende superbox kullanıyorum. Online oyun oynuyorum (Fifa) ve malesef ping 80'den aşağı düşmüyor, hatta ortalama 100 ping alıyorum diyebilirim. Maalesef altyapıda yok bulunduğum yerde, çare arıyorum işte :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVHAnladım hocam, bende superbox kullanıyorum. Online oyun oynuyorum (Fifa) ve malesef ping 80'den aşağı düşmüyor, hatta ortalama 100 ping alıyorum diyebilirim. Maalesef altyapıda yok bulunduğum yerde, çare arıyorum işte :)
Alıntıları GösterSize yine iyi hocam. Benimki uçuyor öyle böyle değil. İlk zamanlar harikaydı. Sonra ne olduysa bu pandemi mandemi dediler onun arkasına çekildiler.
-
bazı kullanıcılar anten takarak sinyal sorununu çözebilmiş ama muhtemelen herangi anten olmuyor... huaweinin kullanım kılavuzundan bilgi alınması gerekiyor... huawei modemlerde...
-
Yok bende sinyal değerleri çok iyi. Sorun baz istasyonu kaynaklı.
-
Huawei Band Tool kurulumundan sonra beklentimizi karşılamaması halinde kaldırdıktan sonra sıkıntı yaratma durumu (internete bağlanmama, hat çekimi, cihaz ayaları) var mıdır ?
Niyetim tamami ile ping değerlerimi düşürmek bağlantı hızlarından memnunum.
-
İğne ile modemden ya da arayüzden fabrika ayarlarına sıfırlayabiliyorsunuz, eski ayarlarına geri dönüyor.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X