Şimdi Ara

WN8 nasıl artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzuuuuun bir aranın sonunda tankların rüzgarına yeniden başladım:)
    İlk 2012 yılında tanışmıştım bu oyunla 2014 yılında neredeyse hiç oynamadım desem yalan olmaz herhalde
    Oyuna başladığım zamanlarda WN8 istatistiklerinden haberim yoktu harala gürele oynardım.
    Öğrendiğimde ise WN8 puanım 600-700 civarındaydı, o puanı daha dikkatli oynamaya başlayıp 921'e kadar çıkarttım
    Fakat çok yavaş ilerliyor. Daha hızlı WN8 kasmak için ne yapmak gerekiyor, puanı etkileyen unsurlar nelerdir?
    Yani bol bol hasar mı yapmam gerekiyor? Yoksa zafer mi kazanmam gerekiyor? Daha fazla WN8 kazandıran tank modelleri var mıdır?

Teşekkür ederim.

• hasar oranı çok hafif tanklara la oyna mesela tier 1 Ltr ortalama bir maçta 350-500 hasar suda yapar ama tabiki seni 2-3 seviyelere eşler o zaman gold da yükle 310 m . görüş var dürbünde tak yanına da t1 al ona bas full goldu her iki tank ta 2 seviye maçına eşlensede ortalama 300 ün üstünde hasar atar kendi canlarının 3 katı hasar bunu yapabilecek başka tanklar var mı acaba is7 mi? obj mi isu152 mu? helcat mı? e100 mü misal is7 ile ortalama her maçta 6000-7000 arası atabilmek helcat ile 1000-1500 yok agam hikaye hepsi helede t1 ile 1 seviye maçına düşersen keyfe bak sen
  • ha birde misal is7 ile 6000-7000 hasar ve 4 tank yok et tank ası kesin alırsın ama bir ltr ile 450 hatta 500 hasar yap 4 tank yok et tank ası vermez alamazsın t1 ile 5-6 tank yok et çok çok nadir tank ası anca ama isu ile e100 ile yap tank ası alırsın
  • kapkankaan K kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.
    Anladığım kadarıyla kazanmak veya kaybetmek önemli değil.
    Kullandığım tankın can havuzunun 3 katı kadar hasar vermek yeterlidir ve en azından 1000 WN8 yapana kadar yani modlarda sarı renkli orta halli bir oyuncu olana kadar düşük seviye araçlarla oynarım:)
  • üç katı felan şart değilde önemli olan en azından kendi tankının canından fazla hasar atman önemli birkaç önek atıyım sana burada millet is3 le felan yada tank ası almak kolay olan ne biliyim is7 yada benzer tanklarla tank ası alıp paylaşıyorlar mesele tank ası almanın neredeyse imkansız oldugu tanklarla tanks ası almak birde ben ltr ile tank ası aldım oyunda her tank her tankı vuruyor mi,sal med1 ltr ye 2 atışta patlatıyor ama adam tutmuş kv85 le tank ası almış paylaşıyor vurdu tanklar convanter kv t67 felan neyse zaten o tanklar kv85 önden delemiyor o ise digerlerine en kasba 2 atış atıyor ltr zırh 12 mm o da önden en düşük tier 1 top 23 mm yani her hank her tankı deliyor bu sevide verdiğin her bir hasar altın degerinde
     WN8 nasıl artar?

• mesela burada m4 var orada 5 sevilerle kapışırken benim zırhımı orada ki her tank deliyordu mesela m2 med le tank ası var 5 seviye tankları delmiyor delsede çok zorlaman gerekiyor işte bu tarz maçlardaki her bir hasar altın degerinde
     WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar?

• mesela bak t1 ile tank ası bu t1 ile tank ası imkansız ötesi ama mesela abisi t29 çok rahat alırsın yada t18 ile alırsın
     WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak mesala bu iki tankla az önce oynadım bu da tanklarımın istatistikleri sırf cromwel ve kv1 almak için oynadıgım curuser serisi ve t46 ile t28 hesabı mahvetti bunlar olmasa on numara hesap
    ltr t1 al ama personel full ıolsun çünkü rakip tankların personel hep 100
     WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar? WN8 nasıl artar?

• düzgün oynarsan wn8 kendiliğinden gelir başka bir şey yapmana gerek yok.
    2320 wn8im var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapkankaan K kullanıcısına yanıt
    1 level tankta %100 eğitimli mürettebat mı kullanıyorsun?
  • zaten hesabı açınca personel tam eğitimli geliyor ya dolayısıyla 1 tier tüm tanklar tam eğitimli t1 vardı personeli başka tanka taşıdıydım personel eğitimsiz t1 ile oynadım bir iki maç işkencegeç dolduruyor kimseyi görmüyor isabet yok
    ama millet uyanmış 8-9 hatta 10 seviye tanklarla oynuyor alt seviye tankları eziyorlar ona da oyun deyip zevk alıyorlar yahu şimdi e75 ile oynayıp karşındaki 7-8 seviyelerin alayını hasar almadan vurmak istatistik için ballı ekmek ama oyun zevki açısından sıfır adam da seni vurabilsin ki eşit bir oyun olsun zevk alasın
    1-2-3 seviyelerde çok ender bazı tanklar hariç her tank her oyuncu eşit işte oyunun tadı bu seviyelerde çıkıyor helede 1 seviye en zevkli maçlar bu seviyede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.