biz arkadaşlarla cesitli oyunlarda sunucu kuruyoruz bu sunucuları kendi bilgisayarıma kuracagım sanal sunucu wnmare ile mi kuruyum normal olarak mı devam edeyim bişiy farkedermi
bu 2 sekildede bilgisayarıma zarar vermis olurmuyum??? sunucu kurarak
wnmare ile kurdugum sanal sunucu ile pcye zarar verirmiyim
Windows 8 kullanıyorum. Üzerine Vmware kurdum. Server 2003,2008,XP,7 hepsi kurulu. Gerekli donanım kısıtlamalarınıda yaptım. Gayet güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. PC'ye zarar vermez. Neden versin ki ? Donanım güçlüyse Vmware ile işini halledebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Windows 8 kullanıyorum. Üzerine Vmware kurdum. Server 2003,2008,XP,7 hepsi kurulu. Gerekli donanım kısıtlamalarınıda yaptım. Gayet güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. PC'ye zarar vermez. Neden versin ki ? Donanım güçlüyse Vmware ile işini halledebilirsin.
bencede vermez ama bi tanıdık bilgisayarcı wnmare için degilde server kurma işleri için söle bi cevap vermisti:
sen bilgisayarı 1 kisi kullanıyosun normalde server kurarsan servera girecek 10 kişi işe 10 kisi kullanacak gibi bisiy oluyor buda bilgisayarına yük bindirir ömrünü kisi sayısı kadar azaltır dedi yani 10 kisi ise 10 kat azaltır dedi ama sacma geldi :) banada yinede soruyum bilir kişilere dedim
bide wnmarede sürekli oyun serverları ts3 server vsvs kurcam bide internetten indircem bu xp win 7 server 2003 vsvs ne olursa
hangisini önerirsin server 2003 yeterli olur gibime geliyo veya xp bi önerin varmı
2008'i kurmanı tavsiye ederim. 2003'ün ömrü doldu artık diyelim.
Ben olsam VMware ile değilde ayrı bir cihaz üzerine server kurar öyle devam ederdim. Sonuçta şahsi PC üzerine server kurmak sağlıklı olmayabilir. Cihazı restart etmek zorunda kalırsın dolayısıyla serverıda yeniden başlatmış olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme