Şimdi Ara

WoF Clan - Harvest Day'i Haritadan Sildi ( Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği gibi BC2 oyuncuları şu sıralar merakla BF3 ü beklemektedir. Bizler de BF3 ü beklerken arada bir clan videoları çekiyoruz. 7-8 ay önce kurulan clanımızın adı Weapons of Fate tir. Kısaca WoF Clan dır.

En son çektiğimiz video Harvest Day haritasının sonunu getirdi. Yaklaşık 700 den fazla mayın döşendi. Ve tüm mayınlar her hangi bir kopma olmadan sadece 2 sniper kurşunuyla patladı. Birinci kurşun değmediği için 2 kurşun dedim :) İzleyelim :)
    (Youtube ta sorun olduğu için bi kaç defa upload ettiğimiz halde yinede bir sesli birde sessiz olarak ard ardına 2 kere kaydediyor. Sorun Youtube tan kaynalanıyor.)

Diğer bir video da yine yukarıdaki videoya benzer bir video. Umarım eğlenirsiniz

Beğendiğim en güzel video bu:

http://www.vimeo.com/26966810

BF3 için sitemizi yeniden düzenliyoruz. Herkese eğlenceli oyunlar.

WoF Clan - Harvest Day'i Haritadan Sildi ( Video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessuu -- 28 Temmuz 2011; 0:05:08 >

• Gayet hoş 1 video elinize sağlik
  • Birinci videoda evlerin aynı anda yıkılması çok güzel olmuş
  • Ahmet kardeşim videolar süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 24 Temmuz 2011; 23:39:31 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu sırada Caner bir etkinlik daha yapalım karma maç olsun
  • Güzel videolar takdir ettim bi 100 mayın daha koyup harvest day daki bütün binaları yıksaydınız daha mükemmel olurmuş
  • Her binaya alta 8 tane yukaruda 4 tane koyduk minimum normalde test ettik patladı. fakat nasıl oldu anlamadım alt bina daki duvarlar yıkılsa bile yinede 2. kattanda yıkılması gerekiyormuş. Dediğin gibi 100 mayın daha koysak onlarda patlardı. Artık birdahaki sefere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahmet bir şey soracağım bir asker 6 mayın koyabiliyor bildiğim kadar bunu nasıl yaptınız (700/6=116 asker yapar)
  • Abi :) Bug varmış oyunda. Yöntemini bulduk. Böylece sosnsua dek mayın döşeyebiliyoruz Ama 700 den sonra bazı problemler oluşuyor oyunda. Donmalar kasmalar. masaüstüne atmalar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessuu -- 25 Temmuz 2011; 14:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atessuu

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu sırada Caner bir etkinlik daha yapalım karma maç olsun

Hocam bir sonraki etkinlik sponsor çerçevesin de olacak biliyorsun zaten bahsetmiştim.Ayarlayacağız inşallah çok daha kalabalık ve eğlenceli olacak Allah kısmet ederse
  • quote:

Abi :) Bug varmış oyunda. Yöntemini bulduk. Böylece sosnsua dek mayın döşeyebiliyoruz Ama 700 den sonra bazı problemler oluşuyor oyunda. Donmalar kasmalar. masaüstüne atmalar falan

Ben çok denedim onun için sordum.
  • Abi akşam Oasis i yok edecez. Bu sefer 1000 i bulur bir sorun çıkmazsa. Videosunu yine buraya eklerim
  • Bende gelirim bir aksilik çıkmassa
  • Abi bekleriz. Biz şimdi TS de bekliyoruz 2 arkadaş daha gelirse başlayacağız. Beklerim seni de biliyorsun bizim TS yi
  • benide alın m95 ile baya iyi oynyorum
  • Bu da yeni çektiğimiz bir video vimeo videolaru nasıl açılır bilmiyorum burada. Linkten izleyebilirsiniz. Eminim bu videoyu çok seveceksiniz :) 2-3 saatte çektik.

• quote:

Bu da yeni çektiğimiz bir video vimeo videolaru nasıl açılır bilmiyorum burada. Linkten izleyebilirsiniz. Eminim bu videoyu çok seveceksiniz :) 2-3 saatte çektik.

çok iyi ya 40-45 arası en hoşuma giden yerdi. bütün evlerin aynı anda yıkılması süper. orda bi deprem efekti filan olsa nasıl olurdu acaba ayrıca şu fan remixinin son kısmı çok hoşuma gidiyor yapanı bulsam anlından öpücem

• ben niye yoktum o gece
  • Kafaya koyduk hocam. Alayını yıkacaz. Birdaki sefere sizleride bekleriz. Egleniriz. BF3 Beta Arefesinde böyle eğlenceler düzenliyoruz. Sizlerde davetlisiniz.
  • quote:

Kafaya koyduk hocam. Alayını yıkacaz. Birdaki sefere sizleride bekleriz. Egleniriz. BF3 Beta Arefesinde böyle eğlenceler düzenliyoruz. Sizlerde davetlisiniz.

bu arada ben ömer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.