Şimdi Ara

WOLF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Official sitesinden bakmış olmama rağmen... gri ve beyaz wolf arasındaki klass (güç) farkını henüz göremedim... belkide böyle birşey hiç yok her neyse
    bu konu hakkında bilgisi olan varsa rica etsem not düşebilir mi?

---------------------
    dipnot: sitede wolf hakkında yazılanlar şöyle...
    gri kurt : düşmana sahibi ile saldırır, exp alır - kaybeder , büyüdükce görünüsü degisir , ölebilir ....
    beyaz kurt: yukarda yazanların aynıları ve ek olarak beyaz renklidir + stall'a konulamaz veya exchange edilemez demişler...
    ----------------------

şimdi burda yazan şeyler doğrultusunda... para kazanmaya yeni bir yöntem daha gelmiş gibi görünüyor...
    "tamer" 'lık... beyaz kurt stall veya exchange yapılamıyorsa... gri olan yapılabiliyor demekki yazılmamış...
    gri kurdu onlanlar kurtlarını yetiştirip satabilecekler görünen o ki...

bir kaç oyuncu hayatını kurt yetistirmeye ayırıp.. stall dan veya exchange le satışları söz konusu olacaktır

ekranda artık " WTS GREY WOLF LVL .... for ... M "yazıları görmeye başlıyacaz demekki...

neyse ilk not için baya uzun yazdım...

herkese kolay gelsin

~ TheSamael & _KeCHi_ from Venice ~

• bence oyunda artık naparlar bılıomusunuz kurtların bot unu kurarlar :D

dusundugun seylere katılıorum mıllet kendısı lvl 60 70 yapar kurdu sonra stallda satar nedeolsa surelıde deıl bıldıgım kadarıyla
  • Bişi mrk ediorum kurtun da auto potu olcak mı olmıcaksa ben onu nasıl takip etcem yaw sincap veya maymun da stable da satılsa ne güzel olur basarım parayı alırım hoş 150k param var ama
  • Kurt sahibini Lvl ini geçemez yani
    o yuzden merak etmeyin 60 lvl olmayan 60 lvl yapamaz Kurdunu
  • arkadaslar sılkle satılan ozellgı ne pekı dıgerınden
  • ben sil k roadın forumundan okudum sadece görünşü farkları varmış ama silk ile alınan beyaz kurt ilerde daha müthiş görünüomuş daha güzel olcakmış grisi de öyle çömez çömez gezcekmiş
  • hmm saol black bıde bunların komutları mı ne warmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Vampire Hunter D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok behh gri kurt daha ii tarkanınki de griydi
  • O zmn Demekki Gri kurtlar çok pahalı olcak ki onları almaya gücü yetmeyenler Silk ile Beyaz kurtlardan alcaklar???
  • Peki premiumlarmı sadece?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.