Şimdi Ara

WOLFENSTEIN 2: THE NEW COLOSSUS '27 EKİM 2017' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
3
Favori
12.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen zorlukla alakalı. :) Aynı bölümü 20 dk da geçersin. Veya en zorda oynayıp defalarca ölerek taktik geliştirip 1 saatte de geçersin. Oyuncuya bırakılmış. Ama şunu söyleyebilirim ki süresi tatmin edici. Oyun benden 10/9 aldı. İki gündür nerden puan kırsam diye düşünüyorum. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 28 Ekim 2017; 16:05:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna multiplayer koymayarak büyük cesaret gösterdiler gerçekten. Günümüzde hikayeye ağırlık veren nadir firmalardan Bethesda helal olsun.
  • İlk oynayışta biraz düşmanların arasında dalayım öyle oynayayım diye en zordan bir düşüğünü seçtim ki yine The New Order'a göre zor diyebilirim. Oyunda 10. saatime geldim ve daha bitirmekten çok uzağım. Yan görevler açıldı, yan görevler çoğu zaman aynı mekanlarda geçiyor bu sayede toplanacak itemlara tekrar bakabiliyorsunzu gerçi o kadar zor yere koymuşlar ki baksam da pek bir şey fark etmiyor. Fakat bazı yan görevler, aynı mekanların dizayn olarak değişmiş versiyonlarında ya da normalde giremediğiniz yerlerde de geçebiliyor. Eğer her şeyi toplamak gibi amacınız varsa bunlara bakın derim, öyle bir amacınız yoksa bile es geçmeyin çünkü açabileceğiniz bazı özellikler bu bölümlere saklanmış durumda. Son olarak her görevden sonra geminizde gezin, herkesle bir konuşun çünkü yan görevler verebiliyorlar.

• Oyun gerçekten new ordera göre zor olmuş medium da bile 3-4 kere öldüğüm bölüm oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Single Play modu sağlam olunca multi olmasa da olur diyenlerdenim. Multi mod koyunca tekli oyuncu modun sürelerini ciddi anlamda kısmaya başladı firmalar. Gecen gün BF1 aldım oyun baya kısa olmuş ve aldığıma pişman oldum ama iş işten geçti.

Wolfenstein 2 The New Colossus oyun süresi uzun burada sizlerin yazdıklarını okuduğuma göre bu beni sevindirdi.
  • Oyunu cok hizli oynamak dusmanlara karsi en etkili silah. Coverda bekleye bekleye temizlemeye calismakla ugrasmayin cok zor. Dalin aralarina ama hic yerinizde bir saniye durmayin, hizli sekilde doom kafasinda, pompaliniz da varsa upgradeleri yapin. Toplanabilirleri mermileri sunu bunu kafaya takmadan ortami temizledikten sonraya birakin. Cok rahatlatacak ve hizli aksiyonda oyun keyfi gorsellik efektler cildiriyor. o akicilikta her yer darmadagin, siz yerinizde durmuyorsunuz buyuk robotlarin patlamalari parcalanmalar duvarlardan dokulen molozlar ucanlar kacanlar cok pis senlik oluyor.

Ayrica oyundaki en zor dusman drone'lardir ya. Ne boss ne general ne su bu. Drone abi. Drone gordun mu korkacaksin yerinde bir saniye durmuyor veletler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ekim 2017; 23:53:41 >
  • Sıkıntı yok be hocam onuda indiririz

• Youtube'a kesinlikle incelemelere bakmak için bile Wolfenstein yazmayın direk olan olayları net bir şekilde video tanımına yazıp spoiler verenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Youtube'a kesinlikle incelemelere bakmak için bile Wolfenstein yazmayın direk olan olayları net bir şekilde video tanımına yazıp spoiler verenler var.

Thumbnail

• Şuan 16 saati devirdim. Hemen hemen yarısı bitti oyunun. Daha yapılacak tonla şey var. Oyunun süresi çok tatmin edici. Ama zorluğu Do or die! dan daha düşüğe çekmemek kaydıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokkk artıkk a.q bi yaşıma daha grdim

Lan adamın kellesini uçurdular ona rağmen şuan sadece kelleyi yaşatıyorlar bu oyun çok deli dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Yokkk artıkk a.q bi yaşıma daha grdim

Lan adamın kellesini uçurdular ona rağmen şuan sadece kelleyi yaşatıyorlar bu oyun çok deli dostum

Orada cildirdi oyun iste muthisti o sahne

• Az önce bitirdim.
    Oyun muazzam ama bir new order değil malesef.

• Oyunu sabah oynamaya başladım şuan 4 saat geride kaldı. Güzel olmuş ama New order kalitesinde değil. Bu arada wolfenstein serisinin yapımcısından diğer firmalar oyun optimasyonu konusunda kesinlikle ders almalılar. 1050 ekran kartlı Asus Gl753 vd dizüstü bilgisayarda yüksek ayarlarda oyunu gayet akıcı oynuyorum. fps 60 altına düşmüyor. Hatta çoğu zaman 120 fps bile gördüğüm oldu. Turbo Fan ayarı yapmam bile gerekmedi. Başka oyunlarda yüksek ayarda fps 25-30 lar da dolanır ve fanın ayarını %60-70'lere çıkarmam gerekir bu oyunda hiç gerekmedi.
  • Oyunu 16 saat sonunda bitirdim. Oyuna Call me Terror-Billy zorluğunda başladım sonlara doğru yükselttim. Perk'leri açınca canınız 200'ye çıkıp sabit kalabiliyor bir de iyice alışınca kolay gelmeye başlamıştı. Bu tarz oyunlarda düşmanın dibine girmek, takedown yapmak zevkli oluyor o yüzden ilk oynayışta normal zorluk seçeneklerinde başlıyorum. 16 saat boyunca ara ara yan görevleri yaptım, Oberkommando avladım ama çoğu duruyor. Oyun bittikten sonra oynamaya devam edebiliyorsunuz, zaten gemi içinde gezerseniz ilginç yan görevler veriyorlar bir de Oberkommando avlama işi varken bir 3-4 saat daha oynarım diye düşünüyorum. Eğer özelliklerimiz yeni oyuna aktarılıyorsa bir kez daha oynamayı düşünüyorum. Oyunu baya beğendim bir kitli olan zorlukta bir de saçma sapan şeyler denemek için kolayda oynayabilirim.

Tabi oyunun sonu hani devamı istersek gelir tadında bitiyor. O kadar iş yaptık ama pek bir şey olmadı hissi veriyor. Bu arada oyun baya bir tepki almış hem iyi hem kötü yönde. Biliyorsunuz Amerika'da bu aralar işler karışık, kadın erkek eşitliği, eşcinsellik hiç olmadığı kadar ön planda olan konular. Wolfenstein'ın reklam kampanyası biz biraz bunlara da laf atıcaz. Nazi'ler derken her şeye ufak da olsa değincez tadındaydı. Bunu da yapıyor karakterlerin birbirleriyle konuşmaları, zenci kadın karakterin BJ'e bir yerde ufak ayar vermesi gibi şeyler direk tepki almış. Gerçi tepki verenler BJ kaslı adam kadına niye ayar veremiyor diyerek zaten ne kadar sığ olduklarını belli etmişler ama STEAM sayfasına girerseniz çok negatif yorum var sebebi genel olarak bu. Tabi çoğu kişi oyun sorunlu diyor PC'de ama ben hiç bir sorun yaşamadım. PC konusu ölü olduğu için buraya bakan PC kullanıcıları olabilir, belirteyim.

Arkadaşın spoiler içine alma zahmetine girmediği fantastik denilen olaysa oyunun atmosferi içinde hiç sırıtmıyor. Zaten orijinalinde zombiler ve mumyaların olduğu bir seriden bahsediyoruz. Her ne kadar The New Order bunlara bilimsel yaklaşsa da atmosfer olarak Grindhouse tarzında çekilen filmlere çok yakın, o yüzden o ana geldiğiniz de bu ne saçma be olmuyorsunuz. The Old Blood'da seriye dahil olduğunu düşünürsek Old Blood zaten komple fantastik olayları baz alıyor.

Oyunda 3 özel yeteneğiniz var, birini seçmeniz gerekiyor ama sonra hepsini toplayabiliyorsunuz. Bunlar Dishonored ya da Prey gibi ilginç yetenekler değil hatta oldukça basit yetenekler. Mekanizma ile bir anda yukarıya çıkma, dar yerlere girebilme ve koşarak düşmana çarparsanız dengesini bozma ya da öldürme gibi ama oynanış sırasında büyük etkisi oluyor ve kullanması güzel mekanikler. Yapay zeka da bazı oyunlarda olduğu gibi sizi her yerden vuramıyor. Bir anda kendinizi yukarıya çıkarırsanız bir şaşırıyor hemen sizi hedef alamıyor. Zaten o yüzden Doom gibi koşarak, durmadan oynamak en iyi taktik. Düşmanlardan düşen ağır silahları asla almadan, kendi silahlarınız ile koşarak oynamak hem zevkli hem en işe yaran taktik.

Oynanış hakkında tek beğenmediğim silahları karakterin yavaş değiştirmesi oldu, ben hep ilerledikçe onu hızlı yapabildiğimiz bir skill açılır diye bekledim ama açılmadı bir türlü. The New Order'da olduğu gibi dual wield yapabiliyoruz ama bu sefer bir elde taramalı diğerinde tabanca, pompalı yapabiliyoruz. Belki zor da kalıp bunu kullansınlar diye bilerek tercih ettikleri bir dinamik olabilir.

Season Pass içeriği dolu gözüküyor, eğer gözüktüğü gibi dolu çıkarsa anında alabilirim. Oyunu yeni bitirmeme rağmen doyamadım ve yan görevleri tamamladıktan sonra NG+ yapmayı düşünüyorum. Kısacası herkese tavsiye ederim ve her görevden sonra gemi içinde gezmeyi unutmayın bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

• Bu gece ben de basliyorum kismetse.

• Mein Leben diye zorluk seviyesi varmis sanirim, ölursen oyun bastan basliyor, save bile yokmus, platin yalan oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu oyunda Ps4 sisteminiz aşırı ısındı hatası alıyorum. Ama sadece bu oyunda. Assassin's Creed Origins oynarken hiç böyle bir hata almadım. Standart ps4. Sanirim artık Pro'ya geçm e vakti geldi

Pro'nun da simdiye kadar en sesli calistigi bu oyun oldu bende. Tamamen 60 fps'den dolayi. Konsollar 60'a cok uygun degil islemcilerinden dolayi. Goruntu kalitesi oncelikli donanimlari. Bu 60 fps oyunlar islemcilere cok yukleniyor o yuzden. E bu oyunun grafikleri de cok iyi fizikleri de cok iyi. Fizik hesaplamalari basli basina islemci katili zaten. W2 oynarken acıyorum konsolun haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ekim 2017; 23:55:40 >

• Bu gün oynarken ayarları high dan ultraya aldım. Perfonmans olarak bilgisayar da çok değişen pek bir şey olmadı sadece High da en az 60 fps aldığım yerlerde fps 45'e indi. Ama gözle görülür bir fps düşmesi hissetmedim. Bilgisayarı aldığımdan bu yana kasmadan rahat rahat oynadığım az sayıda ki oyunlardan oldu. Grafikleri daha eski olan başka oyunlar en yüksek ayarlarda zaman zaman 15 fps görürken daha gelişmiş grafikleri olan bu oyun 45 fps altına inmedi.
  • 2K kullanıcısına yanıt

Usta şuan venüsteyim Hitler falan takılıyoruz oyunun sonlarına yakın mıyım yüzde olarak düşünsek kaçtayımdır :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.