Şimdi Ara

wolfteam için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler. benim pc wolfteamda çok kasıyor. onun için ekran kartı almayı düşünüyorum. wolfteam çok ağır bi oyun değil. ama benim ekran kartı 128 mb oldugundan baya kasıyor. Geforce gt 630 almayı düşünüyorum. başka oyun oynadıgım yok sadece wolfteamda kasmasın akıcı olsun yeter . sizce bu ekran kartı yeterli olur mu ? çözünürlük 1024*768 olsa yeter benim için.  wolfteam için ekran kartı
     wolfteam için ekran kartı

• Sapphire hd 7730 fazlasıyla işini görür.Gt 630 çöpünden iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goldayss G kullanıcısına yanıt
    Gt 630 casperin nirvanaya ulaşmış şirkete en çok para kazandırmış yegane kartlarından:))i7 işlemciye adamlar bilmem kaç Gb'lı gt 630 takıp satıyorlar
    sonrada konu açıp ekran kartı tavsiyesi istiyorlar.Bu yüzden sende aynı hataya düşme bütçen kısıtlı ise gt 630 un yerine Hd7730 alacağın en F/p kart olur.O oyundada sıkıntısız oynarsın
  • Brsaltnc kardesim onum fiyati ne kadar. Gt 630 yorumlara baktim baya övülmuş bi kart. Ama ona da bakarim kararsiz kaldim. Gt 630 neden tavsiye etmedin ki? Yardimci olursan ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan forumda hiç dolaşmadın.Burda gt 630 oneren ve öven bi Allah ın kulu goremezsin.

• Gt 630 sadece bir süre goruntu almak için kullanılır. Nette video izlemek için falan yani. Ekran kartı alana kadar oda.

• r7 240,hd7730 bakabilirsin. ikisininde düşük güç tüketimi olması bir artı olarak sayılabilir.
  • r7 240 veya hd 7730 alacam kararımı verdim. Beyler işletim sistemim intel core 2 duo e7300 zaten fotosu var. ekran kartıyla uyumsuzluk filan olur mu. battlefield veya crysis gibi oyunlar zaten oynamıyorum . sadece wolfteamda kasmasın akıcı olsun yeterli benim için.
  • hd 5450 alsan bile yeter

http://www.youtube.com/watch?v=YPOmDNV9jGU

pentium g2030 dahiliyle 720p bütün ayarlar full 85 fps sabit 84 bile olmuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 20 Haziran 2014; 13:32:41 >
  • hd 5450 benim alacagım ekran kartından kat kat daha düşük . o attıgın videoda işlemcin i5 yazıyor. benim işlemci iyi deil . 7730 alırsam sorunsuz oynayabilirim degil mi ?
  • goldayss G kullanıcısına yanıt
    Hd7730 r7 240 tan az bişey iyidir tercihini ona göre yapmalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.