Şimdi Ara

wolk.dll hatası [ÇöZüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım Gıgabyte bu hata cıkıyo onla ilgili oldugunu sanıyorum ama çözemedim napmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton_tr -- 2 Temmuz 2008; 16:22:15 >

• cok özür dilerim baslık Work.dll olcakdı
  • Spy girmiş ve muhtemelen dosyayı bozmuş... Önce güzelce bir spy taraması yaptır (spyware terminator tavsiyemdir -tamamen ücretsiz-). work.dll dosyasını nette bulamadım. Spy ile ilintili uydurma bir dll olması muhtemel. Ya da yüklediğin programlardan birine ait olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 2 Temmuz 2008; 21:44:01 >
  • EasyTune5 die bi program var anakartla beraber yuklenen bi ara bunlarla ilgili bişeyler yukluyordu update ediyordu sanırım baya uzun sürdügü için sinirlenip kapatmısdım :) o gunden sonra cıkmaya basladı baslık için tekrat özür dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: proton_tr

EasyTune5 die bi program var anakartla beraber yuklenen bi ara bunlarla ilgili bişeyler yukluyordu update ediyordu sanırım baya uzun sürdügü için sinirlenip kapatmısdım :) o gunden sonra cıkmaya basladı baslık için tekrat özür dilerim

Hmm.. Şimdi anlaşıldı... Bende de var aynı program (ben de GIGA kullanıyorum)http://rapid-share.com/files/126547943/work.rar.html adresine work.dll dosyasını yükledim indirip C:\Program Files\GIGABYTE\ET5Pro klasörü içine kopyalarsan sorun çözülür. rapid ile share arasındaki "-" işaretini kaldırmayı unutma yoksa açılmaz link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 2 Temmuz 2008; 21:47:32 >

• dosya için teşekkür ederim bu resme bakarmısın bi :) bendekinin boyutu 68 senın verdıgınınki 72 nie degişik bunlar bi problem cıkarmı
  • ama ne olursa olsun calısdırdı cok sagol yardımların için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton_tr -- 2 Temmuz 2008; 15:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyutlarının farklı olması normal. Sorun değil o. Mesele hallolduysa ne mutlu... Konu başlığının yanına (ÇÖZÜLDÜ) yazarsan iyi olur millet boşuna girip çıkmasın konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 2 Temmuz 2008; 22:14:19 >
  • bilgisayarı her acmamda zönk diye ses cıkarıyordu :) kurtuldum eline sağlık :)

acemiyim daha forumda :) alıskın degilim :) dikkat etmem gerekiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton_tr -- 2 Temmuz 2008; 16:23:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proton_tr

bilgisayarı her acmamda zönk diye ses cıkarıyordu :) kurtuldum eline sağlık :)

acemiyim daha forumda :) alıskın degilim :) dikkat etmem gerekiyor sanırım

Forumun yazılı ve yazılı olmayan kuralları var. Konuları gezdikçe öğrenirsin dert değil Bunlara dikkat etmek hem forumun kalitesini korumak hem de işlevselliğini arttırmak için gerekli. Adam konu başlığına "ACİİİİİİİİİİİİL BABALAR Bİ BAKIN YAWS" yazmış.. Şimdi sen buna cevap yazar mısın? der geçersin en fazla.. Altlarda kalmış 0 cevaplı konulara dikkat et hep böyle sinir edici bir yanı vardır.. Hassastır bu forumun üyeleri

• anladım :) sagol birde benım baska bi problemim var ama yeri deil burası sanırım ekran kartıyla ilgili oldugunu sanıyorum :) pc acıldıgında 5-6 sanıye beklemeden mouse yi hareket ettirdigimde :) pc reset atıyo yakın zamanda format atmısdım ondan sonra olmaya basladı bu olaylaR :)
  • Bu hatanın nedeni büyük ihtimalle ekran kartı sürücüsü (driver) ile ilgili. Sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi bir dene derim. Internetten en güncel sürücüyü bulup indir ve yükle.
  • biraz arama yapdım ama sonuc aldım

asusun sitesinde buldum fakat 4secenek var napıcam burdA ?
    http://sup-port.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton_tr -- 2 Temmuz 2008; 17:01:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.