Şimdi Ara

wolksvagen bora ve lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wv bora pasific aracım var ve lpg taktırmayı düşünüyorum ancak bir kısım araçlarda lpg nin araç gösterge ekranında birtakım motor ışıklarının sürekli yanmasına sebep olduğu ve düzeltilemediğini duydum. 1-acaba araç ekranında veya yol bilgisayarında böyle bir sorunla karşılaşırmıyım 2- yol bilgisayarı lpg açısından da yakıt tüketimi olarak nasıl bilgi verir. verdiği bilgiler gene doğru olur mu, 3- lpg nedeniyle bir sorun yaşarmıyım ve hangi marka lpg taktırmalıyım. Bu konularda görüşlerinizi paylaşır ve yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler

• hocam söylüceiim markadalr arasında fazla kalite farkı ve fiyat farkı yok.

BRC , LANDİRENZO , ZAVOLLİ , VE LANDİRENZODAN İKİ PARÇASI FARKLI OLAN BOSCH.

bu markaları alanların çoğu sorunsuz biniodur.sizde iyi bir ustada yaptırırsanız neden olmasın.

bosch markayı kimse bilmior ancak alman markada arabalarda zaten bosch malzemeler kullanılıor.zavolli de iyi marka diye duydum ancak fabirakasını kapattı die bşi duydum.elindeki stokları bitirmeye çalışıormuş.ve 2 yıl sonra parça sıkıntısı çekebilirsiniz.bunu iyi araştırmak lazım tabii yinede ama...

tabi bir de atiker var.atikerden memnun olanlarda var şikayet edenlerde var.tabii şikayet eden mutlaka her markada olacak ama atikerde biraz fazla.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 8 Ağustos 2009; 17:00:56 >

• Bosch diye bi kiti yok.Bu konularda hep yanlış bilgi veriliyor bosch'u sadece omegas kitte map sensörü olarak kullanıyor kullandı diye bosch'un mu oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: alamre

hocam söylüceiim markadalr arasında fazla kalite farkı ve fiyat farkı yok.

BRC , LANDİRENZO , ZAVOLLİ , VE LANDİRENZODAN İKİ PARÇASI FARKLI OLAN BOSCH.

bu markaları alanların çoğu sorunsuz biniodur.sizde iyi bir ustada yaptırırsanız neden olmasın.

bosch markayı kimse bilmior ancak alman markada arabalarda zaten bosch malzemeler kullanılıor.zavolli de iyi marka diye duydum ancak fabirakasını kapattı die bşi duydum.elindeki stokları bitirmeye çalışıormuş.ve 2 yıl sonra parça sıkıntısı çekebilirsiniz.bunu iyi araştırmak lazım tabii yinede ama...

tabi bir de atiker var.atikerden memnun olanlarda var şikayet edenlerde var.tabii şikayet eden mutlaka her markada olacak ama atikerde biraz fazla.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...

• Sadece bosch marka bobin kullanıp ta tüm enjektörleri yada kiti bosch gibi tanıtmaya çalışmak bizim halkımıza özgü bişii olsa gerek :)

Lââ-hâvle :(

Ya olduğunuz gibi görünün - yada göründüğünüz gibi olun.
  • yanlız arkadaşlar sorularımın cevabını vermediniz, eğer bilgi sahibiyseniz bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, arıza lambası sürekli yanıyor falan diyorlar. şimdiden teşekkürler.
  • zavolli fab. kapandımı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcicek

yanlız arkadaşlar sorularımın cevabını vermediniz, eğer bilgi sahibiyseniz bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, arıza lambası sürekli yanıyor falan diyorlar. şimdiden teşekkürler.

merhabalar sorunuza ben cevap vereyim..
    motor arıza ışığı eksozdaki algılayıcı tarafından yakılmaktadır, motor test cihazına araç bağlanınca fakir karışım hatası vermektedir yani bu şu demektir arıza ışığı yakan aracın otogaz basıncı düşüktür ve kısıktır,
    bunu biraz yükselttinizmi ışık otomatik sönmektedir, ama gaz sarfiyatıda bir miktar artacaktır, işin aslı budur!
    çok ekonomi = Arıza lambası yanar
    normal ekonomi = Arıza lambası yanmaz
    Hoşçakalınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @abçiçek

Bu konularda okadar çok yazı varki arftık yazmak gücümüze gidiyor

Biraz araştırın lütfen.

Özür diliyorum sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Sadece bosch marka bobin kullanıp ta tüm enjektörleri yada kiti bosch gibi tanıtmaya çalışmak bizim halkımıza özgü bişii olsa gerek :)

Lââ-hâvle :(

Ya olduğunuz gibi görünün - yada göründüğünüz gibi olun.

ZATEN İKİ PARÇASI FARKLI DİYORUM YA.4 LÜ ENJEKTÖR FARKLI VE BEYNİ DE LANDİRENZONUNKİNDEN FARKLI.TAM OKUMADAN CEVAP VERMEYELİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.