Şimdi Ara

Wolkswagen Caddy Ankara hız sınırı hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ruhsatta kamyonet yazıyor, panelvan degil. Neden oyle yazıyor bilmiyorum.

Ankara'daki Eskisehir ve İstanbul yollarında bu aracın hız sınırı nedir? Arkadasım 80 le falan gec ceza yemezsin dedi ama benim isimi garantiye almam lazım.

Bir de ruhsatta panelvan yazınca hız sınırı daha yuksek oluyor sanırsam. Bunu nasıl duzelttirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Caddy Ankara Hız Sınırı

Volkswagen Caddy, Türkiye'de sıklıkla tercih edilen bir kamyonet modelidir. Ankara'da kamyonetler için belirlenmiş hız sınırlarına uymak önemlidir.

Otoyollarda Caddy Hız Sınırı:

• 2023 yılı itibariyle, Volkswagen Caddy'ler dahil tüm kamyonetlerin otoyollarda belirlenen hız sınırı 90 km/s'dir.

Diğer Yollarda Caddy Hız Sınırı:

• Otoyollar dışındaki yollarda, Caddy'ler için hız sınırı değişkenlik gösterir. Genel olarak, şehir içi yollarda 50 km/s, şehir dışı yollarda 90 km/s hız sınırı uygulanır.

Cezai İşlemler:

• Hız sınırlarını aşmak trafik cezalarına neden olabilir. Bu cezaların tutarı, aştığınız hız miktarına ve yol türüne göre değişir.

Caddy'nizi Ankara'da kullanırken belirlenen hız sınırlarına uymak, hem sizin hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliği için önemlidir. Hız sınırlarına uymak, trafik cezalarından kaçınmanıza ve puan kaybı gibi diğer olumsuz sonuçları önlemenize yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 90 sınır. Radarı görmediginde 100-110 sabit git.
    Radar için sellektör kardeşligi kavramını kullanın.
    Uzun yolda ticari araç rezalet başka birşey değil.
  • 90+%10 99 km/h

bundan bi 9 yıl önce babamda doblo vardı. bölünmüş yolda 90 km/h ile ceza yemişti. o cezadan sonra aracın bize göre olmadığını anlayıp satmıştık. :) o zamanlar ticariler için 80, binekler için 90 km/h üst sınırdı.

şimdi değişti yasal sınır ticariler için 90, binekler için 110 km/h.
  • Eskişehir ve İstanbul yolunda otomobiller için 82 + % 10 = 90, panelvanlar için 70 + % 10 = 77…

Radara gelmeden herkes hiz düşürdüğü için çoğu zaman yoğunluk oluyor ve bazen bu hızlarda bile gidilemiyor. Bende bipper var, radara gelmeden 70'e düşürüyorum hızımı. Sonrasında da 90 ideal...

KGM sitesinde de şöyle bir tablo var:
    İstanbul ve Eskişehir yolu ayrı bir durumda sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin86 -- 9 Eylül 2015; 15:49:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sınır 90 ama 90la gideni henüz görmedim, polisin insafına kalıyor gerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Eskişehir ve İstanbul yolunda otomobiller için 82 + % 10 = 90, panelvanlar için 70 + % 10 = 77…

Radara gelmeden herkes hiz düşürdüğü için çoğu zaman yoğunluk oluyor ve bazen bu hızlarda bile gidilemiyor. Bende bipper var, radara gelmeden 70'e düşürüyorum hızımı. Sonrasında da 90 ideal...

Hocam ruhsatta kamyonet yazması aklıma karıstırdı benim. Bu acıdan aıkıntı yasar mıyım?

• Benimkinde de hususi kamyonet yazıyor. Garanti olsun diye radar yakınında maksimum 77 ile gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hız limiti 70 olan araçlarla sol Şeridi kapatanlar var bir de. Limit 70 diye radarın altından,, 60 la geçerler, sol Şeridi kaparlar. Radardan geçince de o kamyonetlerle 140 basar selektör atarlar. Dürüst milletiz vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: jv8213

quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Eskişehir ve İstanbul yolunda otomobiller için 82 + % 10 = 90, panelvanlar için 70 + % 10 = 77…

Hocam ruhsatta kamyonet yazması aklıma karıstırdı benim. Bu acıdan aıkıntı yasar mıyım?

Bizimkinde de kamyonet yazıyor normal yani

• Bizimkide kamyonet (hususi)yazıyor ama vergi panelvan üzerinden.Vergi panelvan üzerinde ise panelvan hız limiti geçerli,kamyonet üzerinden ödüyorsan kamyonetin hız limiti geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.