Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.893
Cevap
49
Favori
238.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün metin2trde hic basima gelmeyen/gelemeyecek bir olay geldi. At zirhlama gorevini belki yaparim diye tek basima baslattim ve 20 dakika kala daha 45 okçu kesmem gerekiyordu. Sonra sarı bayraktan metin kesen birini gordum ve ben de okçuları kesmeye basladim. Bir baktim ki adam metnin canini bir vurusluk birakmis benim okculari kesmemi bekliyor. Neyse metni kesti sonra tam gidicektim ''takip et beni'' dedi. Bayaği bir zaman gecti sonunda bir metin daha bulduk yine o metni keserken ben okçuları kestim ve yine bekledi. Ama 8 dakika kalmisti ve benim 20 okçu daha kesmem gerekiyordu. Ch değiştirip aramaya devam ettik ve sonraki bulduğumuz metin ruh metni oldu. Tam ümidi kesmiştim adam ''boşver o metni devam edelim'' dedi :'). Zaten görev yetişmez şu andan sonra metni kes dediysem de ''fuck the metin, dont give up man'' diyerek gazı verdi. Sonraki 6 dakika nasıl gerildim anlatamam, hiçbir metin yoktu koca haritada tam ch değiştiricektik tekrar bir metin daha bulduk ama benim 1 dakikam kalmisti. 5 okçu kala da sürem bitti. Ama hiç üzülemedim bile. Oyunda harika bir community var böyle birşey yaşayacağim hiç aklıma gelmezdi. Neyse öyle paylaşayım dedim sizlerle. Eğer boş vaktiniz olursa ve at zirhlamama yardim etmek isterseniz oyundaki adim Edgar. İyi oyunlar :)

• Ahaha edgar siz miydiniz ilk başta o nicki alacaktim alınık dedi sonraki gün oyunda gördum sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben de başlamak istiyorum. oyun hakkında kısa bir özet geçebilecek var mı? at falan nasıl piyasa, nasıl para kasarım?
  • c0ll0s kullanıcısına yanıt
    Ağlamamak için kendimi zor tuttum kurban olurum öyle oyuncuya
  • AgregoR kullanıcısına yanıt
    Çar yakıyor.60lık metinler(Metin of Deceit)in ayrıcalığı nedir?Bildiğim kadarıyla Snakefield'da Quartz Sand slotlardan düşüyor, metinden değil.
  • Konunun ilk mesajını ve ilk sayfadaki Başlangıç Rehberi'ni okursan bir fikir sahibi olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibudak

beyler ben de başlamak istiyorum. oyun hakkında kısa bir özet geçebilecek var mı? at falan nasıl piyasa, nasıl para kasarım?

Oyun çok dolu at görevleri her 4 saatte bir yapılıyor. Para kasmak benim için çok zor ama sabırlı olup kasarsan yaparsin biseyler. Hava bk 4.5kk ediyor onun dışında diğer bklarin fiyatı dusuk
    +9dolular sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı pahalı ama diğer itemler ucuz. Para kasma yollari ilk sayfada var gelirsen yardımcı olabilecek bir çok arkadaş da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Konunun ilk mesajını ve ilk sayfadaki Başlangıç Rehberi'ni okursan bir fikir sahibi olabilirsin

eyvallah sağolasın skill book lar ne kadar ediyor hepsi fix mi yoksa türüne göre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

beyler ben de başlamak istiyorum. oyun hakkında kısa bir özet geçebilecek var mı? at falan nasıl piyasa, nasıl para kasarım?

Oyun çok dolu at görevleri her 4 saatte bir yapılıyor. Para kasmak benim için çok zor ama sabırlı olup kasarsan yaparsin biseyler. Hava bk 4.5kk ediyor onun dışında diğer bklarin fiyatı dusuk
    +9dolular sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı pahalı ama diğer itemler ucuz. Para kasma yollari ilk sayfada var gelirsen yardımcı olabilecek bir çok arkadaş da var.

öncelikle çok teşekkür ederim yardımınız için. ilk mesajda baya şey yazıyormuş üşengeçlik okumadım bu oyun bildiğin metin2 v2.0 olmuş çok da güzel olmuş. oyuna başladım ismim RazieLNisroC mavi bayrak savaşçıyım. her türlü bilgi yardımına açığım

• quote:

quote:

quote:

öncelikle çok teşekkür ederim yardımınız için. ilk mesajda baya şey yazıyormuş üşengeçlik okumadım bu oyun bildiğin metin2 v2.0 olmuş çok da güzel olmuş. oyuna başladım ismim RazieLNisroC mavi bayrak savaşçıyım. her türlü bilgi yardımına açığım

Kirmiziyim :( ama olsun konudan yardım ederim en kötü

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

bu 4 skill book ne kadar eder? ucuza veya pahalıya koymayayım

• Bugün 2 dolu yaktım ama 0 dan 9 a kdp bastım. 9 ort piyasası nedir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

bu 4 skill book ne kadar eder? ucuza veya pahalıya koymayayım

Hocam bk fiyatı bilmiyorum
    Kdpde efsunlu taşlı 15kk dan gider heralde.
    Dün 30 ort doluyu 10kkya satıp bugun 32ortunu 2kk ya aldim

• 60 lık metin (deceit) server açıldiktan 6 ay sonra editlendi, Alman sagiri diye arkadaş editleyip yeni quest, mob ve boss koydu. Ben sahsen 1.5 senedir deceit farmı yapmadım. Bugun yeni charimla quest için bi gttim oraya.
    İlk izlenimlerim hoş deil :( metinden çıkan archer(okcu) moblar. Uzaktan vurur hale gelmiş onceden boyle deildi. bir metinden 500k yang alma imkani war hatta dusen 60 lvl +2 +1 eşyalarida lip saticya satarsan bir metin 750k max. bulabilir.
    Metin 55 metine ve 65 metinine gore cok zor. Hatta 75 lik metine yakın zorlugu. Metinden ultra profit(kar) etmek için 60-62 lvl arası olmak şart 61 kalkan baya avataj saglar. Buffer olmasıda şart.
    Bugunku izlenimlerime gore metin bulmak baya zor, işi bilen noliferlar orya dadanmış gibi :P
    Ohalde tavsiyelerimi soyle sıralayayim.

1- 35 lvl e kadar kas atı zırhla 30 silah edin. map2 farm yap. İtemleri iyileştirene kadar dewam.
    2- 45 lvl e kas snakefiledde 45 meti farmı yap. İtemleri baya iyi yapip sikilleri G ye yaklaştirana kadar dewam et.
    3- 55-60 lvl War horse ve saglam bi buffer edin Hp abosrbe bonus, zırhta +5def, 61 shield blok olursa iyi, 60 lik metine yapiş.
    4- 60 lik metinden +4 taş alma orani oyundaki butun metinlere gore en yuksek olani bu hard TIP, kolay kolay herkez solemez, 3 saatlık bi farmda 7-8 arasi, şansa baglı, kolye papuc ve zırhta extra %20 yang drop bulmaya çaliş. 1 metin 750k(max) sırına ancak bole ulaşirsin.

5- bu adim size kalmiş 75 çekip skilleri P yaparken boss avi yapalirsiniz, Ormanda metin kesip kutsama, 2 saatlik eldiven etc. kasip para yapalirsiniz.

6- 75 86 arası tavisyeleri yazmaya gerek duymadim soran olursa veya illerde luzum gorursem yazarim

Bu tavsiyeler oyunda Saglam bi karakter sahibi olmak isteyenler için gecerli :P Body(bedensel) savasci, Buyulu Silah sura ve zorda olsa Mental(zihinsel için gecerli.) kalan karakterlere bu sekilde farm yapmanız cok zor. (yan karakter acip geliştirebilrisiniz.)

60 lik metin SS

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• quote:

Orijinalden alıntı: AgregoR

60 lık metin (deceit) server açıldiktan 6 ay sonra editlendi, Alman sagiri diye arkadaş editleyip yeni quest, mob ve boss koydu. Ben sahsen 1.5 senedir deceit farmı yapmadım. Bugun yeni charimla quest için bi gttim oraya.
    İlk izlenimlerim hoş deil :( metinden çıkan archer(okcu) moblar. Uzaktan vurur hale gelmiş onceden boyle deildi. bir metinden 500k yang alma imkani war hatta dusen 60 lvl +2 +1 eşyalarida lip saticya satarsan bir metin 750k max. bulabilir.
    Metin 55 metine ve 65 metinine gore cok zor. Hatta 75 lik metine yakın zorlugu. Metinden ultra profit(kar) etmek için 60-62 lvl arası olmak şart 61 kalkan baya avataj saglar. Buffer olmasıda şart.
    Bugunku izlenimlerime gore metin bulmak baya zor, işi bilen noliferlar orya dadanmış gibi :P
    Ohalde tavsiyelerimi soyle sıralayayim.

1- 35 lvl e kadar kas atı zırhla 30 silah edin. map2 farm yap. İtemleri iyileştirene kadar dewam.
    2- 45 lvl e kas snakefiledde 45 meti farmı yap. İtemleri baya iyi yapip sikilleri G ye yaklaştirana kadar dewam et.
    3- 55-60 lvl War horse ve saglam bi buffer edin Hp abosrbe bonus, zırhta +5def, 61 shield blok olursa iyi, 60 lik metine yapiş.
    4- 60 lik metinden +4 taş alma orani oyundaki butun metinlere gore en yuksek olani bu hard TIP, kolay kolay herkez solemez, 3 saatlık bi farmda 7-8 arasi, şansa baglı, kolye papuc ve zırhta extra %20 yang drop bulmaya çaliş. 1 metin 750k(max) sırına ancak bole ulaşirsin.

5- bu adim size kalmiş 75 çekip skilleri P yaparken boss avi yapalirsiniz, Ormanda metin kesip kutsama, 2 saatlik eldiven etc. kasip para yapalirsiniz.

6- 75 86 arası tavisyeleri yazmaya gerek duymadim soran olursa veya illerde luzum gorursem yazarim

Bu tavsiyeler oyunda Saglam bi karakter sahibi olmak isteyenler için gecerli :P Body(bedensel) savasci, Buyulu Silah sura ve zorda olsa Mental(zihinsel için gecerli.) kalan karakterlere bu sekilde farm yapmanız cok zor. (yan karakter acip geliştirebilrisiniz.)

60 lik metin SS

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

güzel yazmışsınız hocam ellerinize sağlık.

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

bu kitapların piyasası nedir

• 3-4 Gündür uğraşıyorum 30 level kaldım. Kasabilecek arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

Senin için Diger arakadaşlar yardimci olabilir ben pazarlari pek gezmiyorum Fakat gene bi tavsiye mektubu yazayim.

Metinlerden toplican kitablar= HEPSİ
    Depoya atip saklicaklarin okup veya saticaklarin=
    Aura of sword (hava kılcı)
    Berserk(ofke)
    Whirlwind(kılcı cevirme)
    Taichi(guclu beden)
    Spirit strike(Ruh vurusu)
    Encented Blade( buyulu keskinlik)
    Enchanted Armor( buyulu zirh)
    Fear( korku) istege vaglı
    Enchanted damage( kritik şaman)
    Blessing spell ( kutsama Şaman)
    Ghost Attack( suikast)
    Bunları kullan veya pazarda sat.
    Geri kalani BK'lari biriktir sakın atma yan charını Bk ile doldur, çunki World Book day diye bi event war; orda Bk lari rasgele bir Tome ile MR. soon'da takas edebilecegin bi gun olucak onun için sakla. Tomelardan guzel para kasarsin.

• quote:

quote:

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

Senin için Diger arakadaşlar yardimci olabilir ben pazarlari pek gezmiyorum Fakat gene bi tavsiye mektubu yazayim.

Berserk(ofke)
    Whirlwind(kılcı cevirme)
    Taichi(guclu beden)
    Ghost Attack( suikast)
    Geri kalani BK'lari biriktir sakın atma yan charını Bk ile doldur, çunki World Book day diye bi event war; orda Bk lari rasgele bir Tome ile MR. soon'da takas edebilecegin bi gun olucak onun için sakla. Tomelardan guzel para kasarsin.

hocam paraya çok acil ihtiyacım var orta seviye item dizip farm yapmak istiyorum

edit: hepsini 250k dan koydum hayırlısı

edit2: bu yeni pazar sistemi efsane olmuş yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 3 Temmuz 2015; 4:06:21 >

• yarından itibaren indirebilirim, birbirimize yardımcı olsak daha iyi olur öyle değil mi? Kendim de kasılabilirim, sadece oyun hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lonca yardımıyla devam edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 3 Temmuz 2015; 5:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SequentiaL

quote:

quote:

Sword Strike
    Blessing Spell
    Spinning Dagger
    Flying Talisman

Berserk(ofke)
    Whirlwind(kılcı cevirme)
    Taichi(guclu beden)
    Ghost Attack( suikast)

hocam paraya çok acil ihtiyacım var orta seviye item dizip farm yapmak istiyorum

edit: hepsini 250k dan koydum hayırlısı

edit2: bu yeni pazar sistemi efsane olmuş yalnız

Alıntıları Göster
    Beceri kitapları fiyat listesi
    Aura of Sword = 3.5kk
    Berserk = 500k
    Whirlwind = 350k
    Taichi = 450k
    Spirit Strike = 350k
    Enchanted Blade = 1.5kk
    Enchanted Armour = 300k
    Fear = 400k
    Enchant damage = 350-400k
    Blessing spell = 400-450k
    Ghost Attack = 200-250k

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.