Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.895
Cevap
49
Favori
240.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Balık tutmayi deneyin, istiridyede iyi para var. Biraz şans işi

1 saatte kaç tane istiridye gelir ortalama?

1 saatte 10a yakin cikarmistim, oltam +3. Istiridyeler 500-650k arasi gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shunpo

Demircide korkarak da olsa +2 yaptım ardından 4 kutsamayla(1.1e aldım) +6ya kadar sorunsuz geçirdim umarım geçme şansı böyle devam eder.Taşları daha ekliyemedim parada kalmadı zaten şuan için

Hocam taşlari ekleyip basın nolur nolmaz
    Bende sabah balik tutucam bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

1kk eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 4 Temmuz 2015; 2:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibudak

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

1kk eder mi?

50k

• quote:

quote:

1kk eder mi?

50k

ciddi misin yav

• TÜRKİSHSOLDİERS LONCA ISMININ BUTUNLESTIRICI OLMADIGINI OYUNDA BİR SÜRE ÜLKEDEN İNSAN OLDUGUNU DUSUNURSEK OYUNUN DOGASINA UYGUN OLMADIGINI DUSUNUYORUM, TABI KARAR SIZIN YINE DE.BENİM FİKRİM BU YÖNDE.
  • 1 haftaya gelicem dedim simdi geliyorum hocam su meşhur soruyu sorucam kasicak arkadaş varmı ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

1 haftaya gelicem dedim simdi geliyorum hocam su meşhur soruyu sorucam kasicak arkadaş varmı ? :D

ben kasarım da 26 lvlim gerekirse maddi ufak bi destek olabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shunpo

Demircide korkarak da olsa +2 yaptım ardından 4 kutsamayla(1.1e aldım) +6ya kadar sorunsuz geçirdim umarım geçme şansı böyle devam eder.Taşları daha ekliyemedim parada kalmadı zaten şuan için

Hocam taşlari ekleyip basın nolur nolmaz
    Bende sabah balik tutucam bakalım

Hocam cıkan minnowlari depolamakta fayda var. Event gelince balikcida sandik ile takas ediliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 haftaya gelicem dedim simdi geliyorum hocam su meşhur soruyu sorucam kasicak arkadaş varmı ? :D

Hocam kasariz ama item yapamazsınız.
    Bu arada yarın kırmızı bayraklardan bir kaç kişi gelse atımı zirhlasak

• quote:

quote:

Hocam kasariz ama item yapamazsınız.
    Bu arada yarın kırmızı bayraklardan bir kaç kişi gelse atımı zirhlasak

Gelriim ben ama yeni başladım hocam

• quote:

quote:

ben kasarım da 26 lvlim gerekirse maddi ufak bi destek olabilirim

Cok tesekkur ederim hocam oyuna simdi başladım

• Fronvanko16 F kullanıcısına yanıt
    Sen yazmadan çok önce kurdum loncayı ve adını karakter sınırına takıldığından "TurkSoldiers" yaptımAma kurmamış olsaydım bile bu bu isimde yine birleşirdik zira yabancılara da hitap eden bir şey yapmak istesek yeni bir lonca kurmaz, onların loncalarına girerdikVe bu loncada sadece bu toprağın evlatları olacak

Ayrıca 12,5kk'den petimi de aldım, tam ismini HaveYouEverTastedOttomanSlap(Hiç Osmanlı tokadını tattın mı) yapacaktım, o da sığmadıGördüğünüz gibi harika bir pet sistemi, güvenli bölge dışında geçirdiğiniz her an için Happiness(Mutluluk)a puan işliyor, kestiğiniz her mob için petin tecrübesi artıyor vs.Anlatılmaz yaşanır

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Temmuz 2015; 13:39:09 >

• Bugün epey yoğun bir gündü yine.Öğle gibi önce 3 kişilik bir grupla c0ll0s'un atını zırhladık, sonra amansız farmıma devam ettim.Taşlar çerçevesinde bakacak olursak epey kârlıydı ama Hava Kılıcı yoktu.Geçen 1 ay gösteriyor ki taş olunca Hava Kılıcı olmuyor, Hava Kılıcı olunca taş olmuyor.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Temmuz 2015; 4:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bugün epey yoğun bir gündü yine.Öğle gibi önce 3 kişilik bir grupla c0ll0s'un atını zırhladık, sonra amansız farmıma devam ettim.Taşlar çerçevesinde bakacak olursak epey kârlıydı ama Hava Kılıcı yoktu.Geçen 1 ay gösteriyor ki taş olunca Hava Kılıcı olmuyor, Hava Kılıcı olunca taş olmuyor.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Hocsm onlinemisiniz ?

• Online olan yokmu ?

• quote:

Online olan yokmu ?

ben kırmızı bayrak açtım gel kasılalım
  • Öncelikle hayırlı olsun,oyuna bende yeni başladim kısa sürede adapte oldum metin2 sg nin aksine daha akici bir server basliyali kısa süre oldu ama sari bayrakta edindigim dostlar sayesinde kisa sürede adapte oldum herkeze başarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaklee -- 4 Temmuz 2015; 6:32:13 >

• Arkadaşlar Türkler genellikle hangi bayrakta toplanıyor ? oyunda ki nickim SazansavarTR
  • quote:

quote:

Online olan yokmu ?

ben kırmızı bayrak açtım gel kasılalım

Hocam pc başında uyumuş yaa :(

Bu arada nick im DonanimHaber :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.