Şimdi Ara

WORD HAKKINDA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) Ben word' de farklı dosyaları bi araya getirerek bunları tek bir word dökümanı haline getirmeye çalışıyorum. Fakat farklı olan bu dökümanların hepsindeki üstbilgiler birbirinden farklı. Üst bilgi verdiğim zaman tüm dosyaya uygulanıyor. Oysa ben sadece seçtiğim sayfalara seçtiğim üstbilgi vermek istiyorum. Bu konuda bana yardıncı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2) Excel' den word'e attığım dökümanı sayfaya sığdırabilmek için boyutuyla % olarak oynamam gerekiyor. Excel' de ayarlıyorum ve %81 olarak A4 e sığacak şekilde word' e atıyorum fakat word'e geçince %100 hale döndüğü için sığmıyo ve sayfayı da illa ki dikine kullanmam gerekli. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

• ya arkadaşlar bende word excel olmadıgını farkettim şimi.ben bunları nasıl yuklerim. internetten blabilirmiyim.
  • Bildiğim kadarıyla, uygulanan ÜSTBİLGİ ve ALTBİLGİ maalesef tüm sayfalara uygulanır.

Farklı sayfalara farklı üstbilgi yada altbilgi veremezsiniz...

Bu durumda, çalışmalarnızı birleştirmekten vazgeçip, eskisi gibi farklı dosyalarda tutmak gerek.
  • internetle hiç uğraşma
    yüklediğin dosya eksik çıkar yada virüslü
    office cd si al ve kur
  • kardeşim konuyu dağıtmasanıza biz bişey soruyoruz siz nelerden bahsediyosunuz !
  • ne sayfa yapisi tek tek ayarlanabiliyor ne de ust bilgi.
    vbscriptlerle ugrasarak belki cozulur bu ama ugrasmana degmez sanirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.