Şimdi Ara

word satır sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış yerdemi sorumu soruyorum, fakat pek bilgim olmadığı için burada sormak istedim.Wordde eşim başka bir bilgisayarda yazı yazdı. Yazı diğer bilgisayarda 53 satır tutuyor.Benim bilgisayara aktardı ben bilgisayarda düzeltme yapacağım.Fakat bu bilgisayar 37 satırlık dolasıyle satırlar gözükmüyor.Yani 37.ci satırı enterleyince
    diğer 12 satır sırasıyla diğer sayfada gözükmüyor.Ne yapacağım.Satırlar karışıyor.

• kimsenin cevap yazmamasına dayanarak söylüyorum yanlış anlamayın ama problemi biraz açar mısınız? "bu bilgisayar 37 satırlık" derken wordde her bir sayfaya 37 satır sığdını mı ima ettiniz? ayrıca kenar boşluklarının iki bilgisayarda da eşit olduğundan emin olun
  • hizalama ile ilgili bir olay yada font büyüklüğü ile alakalı diye düşünüyorum.
  • Kusura bakmayın yanlış izah ettim. Şimdi ben 200 sayfalık bir yazıyı bilgisayarımda yazıyorum.Bu yazının düzeltmeleri için eşim usb ile işyerindeki bilgisayarda yazım yanlışlarını kontrol ediyor.Düzeltme bitince tekrar evdeki bilgisayara getirip yüklüyor.Burada sorun başlıyor.Benim verdiğim 200 satır 155 olarak gözüküyor.İncelediğim zaman benim wordde yazdığım sayfa 37 satır alırken eşimin işyerindeki bilgisayar 51 satır alıyor.Fontlar ve ölçüler aynı.Evdeki bilgisayara tekrar yükleyince 37 satırdan sonrası gözükmüyor.Sürekli sayfa sonunda enter'e basınca aradaki satırlar tek tek çıkıyor sonra tekrar gözükmüyor.Örnek gönderiyorum.
  • örnek resim nasıl göndereceğim

word satır sorunu
  • 2 sayfa bu şekilde aradaki boşlukları kapatıyorum sayfayı kayıt edip tekrar açınca yine aynı şekilde

word satır sorunu
  • Görünüm sekmesinden sayfa düzeni'ni tıklayınız.Orda görülen boşluklar 2 sayfa arasındaki boşluklardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayfa düzenini tıkladım hiç bir şey olmadı.Değişiklil olmadı.
  • Hocam belgenin tümünü ekleyebilirseniz kontrol edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.