Şimdi Ara

word ve excel hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sıkıntım aşağıda resimlerini verdiğim hatalardan dolayı belgelerimi açamıyorum yardım ederseniz sevinirim

word ve excel hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybingol -- 21 Nisan 2008; 12:32:29 >

• başlattan çalıştıra gir, önce
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office anahtarına sağ tıklayaıp ver de ve masa üstüne kaydet. sonra bu anahtarın altında excel ve word anahtarı varsa ikisinide sil. sonra office anahtarının altında 12.0 anahtarı vardır. bu ahantarı aç ve altındaki excel ve word anahtarını sil.
    daha sonra aşağıdaki anahtara git
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office yukarıdaki aynı işlemleri yaparak buradaki excel ve word anahtarlarınıda sil. yedek almayı unutma
    sonra word ve excel açarak tekrar dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poseidon58

başlattan çalıştıra gir, önce
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office anahtarına sağ tıklayaıp ver de ve masa üstüne kaydet. sonra bu anahtarın altında excel ve word anahtarı varsa ikisinide sil. sonra office anahtarının altında 12.0 anahtarı vardır. bu ahantarı aç ve altındaki excel ve word anahtarını sil.
    daha sonra aşağıdaki anahtara git
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office yukarıdaki aynı işlemleri yaparak buradaki excel ve word anahtarlarınıda sil. yedek almayı unutma
    sonra word ve excel açarak tekrar dene

başlattan çalıştıra regedit yazmayı unutma. ben unutmuşum
  • olmadı poseidon58 arkadaşım başka bir çözüm yokmu
  • C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Microsoft\Office
    yukarıdaki klasör içeriğini silip deneme yaparmısın. appdata klasörü gizli klasördür. klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aktif etmen gerekir
  • problem halen devam ederse aşağıdaki adımları uygula

word sayfası aç ve sol üsteki ofis butonuna bas.
    word seçenekelrine gir
    sol menüde eklentilere tıkla
    altta yönet bölümde com eklentileri yazar yanındaki git butonuna bas
    açılan pencerede işaretli program varsa işareti kaldır. tamam a bas
    sonra aynı menüde aynı yere git
    com eklentileri yazan yerde sırasıyla akllı etiketler ve word etiketlerine bak burada işaretli program varsa onları kaldır.

excel de de aynı işlemi yap

muhtemelen bluetooht ile ilgili bir eklenti varsa burada problem o oluşturur. eklenti kaldırılamazsa program ekle kaldırdan bluetoohtu kaldırman gerekebilir.

bunlar problemin kaynağını oluşturmuyorsa açıkcası son ihtimal yazıcı sürücülerin kalıyor,
  • bu dosyaları açamaz isem ne yapmalıyım sizce yukarıdakinide denedim olmuyor

word ve excel hatası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm word dosyalarında mı problem yaşıyorsun yoksa belirttiğin bu dosyalarda mı
  • bu belgelerim harici hdd deydi harici hdd birgün belgelerimi taşırken hdd nin hattı kesildikten sonra bu arıza meydana geldi
    açamıyorum
  • tümünde değil harici hdd kileri göremiyorum açılmıyor
  • başlattan çalıştıra winword /safe yazıp word belgesini güvenli modda aç
    dosya menüsünden aç diyerek bu dosyalardan birini açmayı dene. eğer yine olursa problem bu dosyaları onarmak için 3.parti program deneyebilirsin
  • oda olmadı 2007 kullanıyordum sildim 2003 kurdum oda açmadı görüntü şu şekil oldu
  • belge bu

• galiba , offfice 2003 de kaydedilen bir yazıyı 2007 de açamamaktan müzdaripsiniz .

Sorun da 2003 ü denemeniz .
  • hayır bu belgelerimi hem 2007 hemde 2003 de açıyordum ama nezamanki hhd kopyalarken yazdırma başarısız dedi ondan beri word,excel ve bazı resim dosyalarımı sçsmsz oldum ve internettede bulamıyorum tek bende mi bu hata anlamadım
  • demekki bu sorunla kimse karşılaşmamış sonuç yok
  • hocam sanırsam hdd deki bir sorundan dolayı dosyalar bozulmuş.açarken sorun yaşadığınız dosyalardan 2 tanesini rapide upload edin bir de biz bakalım ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.