Şimdi Ara

Word yazım kontrolü yapmıyor ve donuyor.(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İngilizce MS Office Prof.Edt.2003 SP3 kulanıyorum.
    Word de Türkçe bir metinde yazım kontrolü yapmak istediğimde şöyle bir yazı çıkıyor.

"Cannot find proofing tools for Turkish.If you have the proofing tools,try installing or re-istalling them.Contact your reseller.... vs.vs."

diyor ve belge donuyor. Türkçe yazım kontrol özelliğini nasıl kazandıracağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 22 Kasım 2009; 10:51:43 >

• Sağolasın mozkan1987 ama olmadı. Orada söylenen seçenekler maalesef benim ofiste oluşmadı. Bak wordde oranın resmini veriyorum. Bu arada İşletim sistemi ista Home Türkçe - Office 2003 professional. Vistada dil Türkçeye ayarlı.

Bir incelerseniz nasıl çözeriz onu konuşalım.

Word yazım kontrolü yapmıyor ve donuyor.(Çözüldü)
  • ofice ingilizce versiyonu türkçe yazım kontrolü yapmaz. ABC tikinin olmaması yazım kontrolü yapmadığı anlamına gelir.
    Yapabilmesi için türkçe multilanguage paketi yüklemeniz gerekiyor ama bu da ayrı olarak paralı satılmaktadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 21 Kasım 2009; 11:38:42 >
  • Office programlarının bu kadar sorunlu olmasının sebebi ne yav. Hergün bi dert çıkarıyor insanın başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonersec

ofice ingilizce versiyonu türkçe yazım kontrolü yapmaz. ABC tikinin olmaması yazım kontrolü yapmadığı anlamına gelir.
    Yapabilmesi için türkçe multilanguage paketi yüklemeniz gerekiyor ama bu da ayrı olarak paralı satılmaktadır..

Madem yapmaz o zaman niye XP professional TR de canavar gibi türkçe yazım kontrolü yapıyor?
    Aynı CD den full XP ye kurdum. Orada Türkçe tıklı. Hem word de hem de Subtitle Workshop ta türkçe yazım kontrolü sorunsuz çalışıyor.

Sorun Vista Hme TR ye kurunca oluyor. Onu çözmeye çalışıyorum.
  • Türkçe Multilanguage paketi yükle bence o zaman. O cd özel yapılmış içine multilanguage paket entegre edilmiş. belki ondan sorun olmuştur Vista altında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Office Prof.Edt.2003 Eng. komple sildim.
    Office Prof.Edt.2003 Türkçe yükledim. Sorun çözüldü.

Yanlız yardım segmesinden baktım. SP 1-2-3 lerden herhangi biri yüklü değil.
    Yüklemek gerekir mi? Sevis paketlerinden yükleyen arkadaşlar bir fark gördüler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.