Şimdi Ara

wordpress çok basit bir sorun lütfen bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalar çok kolay bir şey sorcam ama bana zor geliyo kaç gündür yapamadım;
    http://smthemes.com/gamezone/?i=takeaction şu adresteki temayı xampp ile kurup denedim ve ücretli olduğu için vazgeçtim,sonrahttp://demo.fabthemes.com/monaco/ bu demodaki temayı kurdum soruma gelicek olursak ilk verdiğim temadaki katogori bölümü nü (slider’in hemen aldtında)diğer temada header e nasıl ekliye bilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Kodlarını bulup yer değiştirmen lazım.
  • KaraLord arkadaşımın da dediği gibi ilgili kodları bul ve yer değiştir .

Ve seninde dediğin gibi basit, çok basit ; bulup değiştireceksiniz ölçüleride ona göre hazırdır zaten "css" class lar vs .............. ayarla/uyarla basit bencede / Banada lazım ... Hadi helalinden 80TL vereceğim yapabilecek varsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbls -- 27 Mayıs 2013; 0:39:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbls

KaraLord arkadaşımın da dediği gibi ilgili kodları bul ve yer değiştir .

Ve seninde dediğin gibi basit, çok basit ; bulup değiştireceksiniz ölçüleride ona göre hazırdır zaten "css" class lar vs .............. ayarla/uyarla basit bencede / Banada lazım ... Hadi helalinden 80TL vereceğim yapabilecek varsa .

Gece gece baya bi güldüm sayende :) Evet çok basit o yüzden zaten biz bi site için haftalarca aylarca zaman harcıyoruz :) Dışardan bakınca her şey çok basitMİŞ gibi gözükür ama içi öyle değildir malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Gece gece baya bi güldüm sayende :) Evet çok basit o yüzden zaten biz bi site için haftalarca aylarca zaman harcıyoruz :) Dışardan bakınca her şey çok basitMİŞ gibi gözükür ama içi öyle değildir malesef :)

imzamı atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.