error on line 1 at column 1: Document is empty Below is a rendering of the page up to the first error.
sitemap ıma girdiğimde yukardaki hatayı alıyorum.şuan son kullandığım sitemap generator. fakat ben 1 yıldır bir çok kullandım 1 yıldır bu hata gitmedi 1 yılda 10 güncelleme oldu halen gitmedi.ve asagıdaki konuya bakılırsa wordpress yapımcıları bunu çözmeiyor.acaba varmı caresi.
bu arada yukardaki link eski oldugundan yukardaki islemleride yapamıyorum.
yardım lutfen
Bende arastırdım bulamadım.wordpress'in kendi sitesinde de buna cevap tam olarak yok.sitemap generator u bir kaç sitemde bende denedim hepsinde buna benzer hatalarla karşılaştım.Şimdi diyecem sürüm uyumsuzluğu olabilir ama hepsi farklı sürümler.Onun için kısa çözümü manuel olarak sitemap.xml dosyası oluşturma.
Ayrıca önerim Bir başka sitemap eklentisi ( seo eklentis olarakta kullanılıyo ) olan Yoast 'ı dene . Çok farklı amaçlar içinde ayrıca kullana bilirsin.
TEŞEKKÜRLER CEVAP için evet baska bi çok kurdum denedim hepsi sorunlu. evet doğru wordpress 2 yıldır bunu başaramadıklarını yazmış
Çok tuaf wordpress in sitemap ı yok :)
biliyomusunuz yıllarca yazdım wordpressin ne kadar kotu oyuncak bir altyapı oldugunu herkes bana gülüyordu.bu wordpress in ilk ve tek kanser hücresi değil. napalım bi durum yuzunden ben mecbur kullanıyorum wordpress i umarım kısa zamanda wordpress beceremediği webmaster'lik konusunu bırakır.
Rica ederim . Wordpress zaten açık kaynaklı bir platform ,çok eksiğinin olduğu doğru fakat gelişime en açık olanda odur.Kolay kullanım paneli sayesinde baya rağbet görmektedir..Dediğim eklentiyi dene yada manuel olarak kendi sitemap'ını ekle. Mesala ben sselected.com sitemde manuel olarak yapıyorum.