< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarnet1 -- 19 Ekim 2014; 0:26:38 > |
WordPress Tabanlı Site Kurmak
-
-
Ek olarak okumanızı öneririm; Wordpress Nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212Dijital -- 26 Ağustos 2019; 17:4:10 > -
Konuyla ilgili detaylı bir yazıyı burdan bulabilirsinz:
-
Güvenliği konusunda bilgi verir misiniz. Bu işlerden anlamıyorum. Bir akadaşımın wordpress tabanlı sitesi çöktü. Sonra yedeklemeler ile kurtardı vs ama site güvenlği nasıl sağlanabilir acaba
-
Wordpress kesinlikle çok iyi. Bugün bir çok kurumsal firma wordpress altyapısını kullanmakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: rengintrGüvenliği konusunda bilgi verir misiniz. Bu işlerden anlamıyorum. Bir akadaşımın wordpress tabanlı sitesi çöktü. Sonra yedeklemeler ile kurtardı vs ama site güvenlği nasıl sağlanabilir acaba
Wordpress'in bazı güvenlik sıkıntıları var.Bunun asıl nedeni kurulan paketlerde oluşan açıklar.Wordpress çekirdeği ne kadar sağlam olursa olsun ihtiyacı olan özellik için eklenti yükleyen kullanıcı,eklentide bulunan açıklar sayesinde güvenlik sıkıntısı yaşıyor.
-
Wordpress gerçekten en kaliteli CMS. Güvenliği konusuna gelecek olursak bilmediğiniz yerlerden eklenti / tema indirip kurmazsanız genel olarak sıkıntı yaşamazsınız. Şu an bile global olarak internet sitelerinin %39'luk bir kısımı wordpress alt yapısı kullanıyor.
İlk kurulumu yaptıktan sonra demo içeriği silin veya düzenleyin. Her worpress kurulumu Merhaba Dünya diye bir blog içeriği oluşturur, bu içeriği silebilir ya da ileride ne zaman başladım diye bakmak için editleyebilirsiniz. (Bakınız: https://www.bushcraftokulu.com/bushcraft-okulu-merhaba-dunya-biz-geldik//
-
Bende bir site kurdum ama baglantıda wordpress yazıyor onu silemiyorum.Onu nasıl hallettin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla43 -- 13 Ocak 2021; 9:36:56 > -
WordPress kurduktan sonra asıl olay başlıyor zaten. Web sitenize nasıl trafik çekebilirsiniz? Tabii ki sosyal medya ve arama motorları üzerinden. Peki arama motorlarında nasıl görünür olabilirsiniz? SEO yani arama motoru optimizasyonu çalışmaları ile sitenizi desteklemeniz gerekecektir.
-
Arkadaşlar selam, konu hakkında kendi blogumda bir kaç yazı yayınladım. linkleri aşağıya bırakacağım okumak isteyeni beklerim buradan bir bilgilendirme yapayım Wordpress; tüm dünyada tüm sitelerin yaklaşık %40'ının altyapısı yani çok popüler ve kolay bir kullanım paneli sunuyor. Ayrıca avantajı basit bir içerik yönetimi olmaktan öte istediğiniz şekilde özgünleştirme imkanı bu yüzden Wordpress'i kullanmayı bilen kişiler özel yazılım müdahaleleri de yapsa hazır tema da kullansa harikalar yaratabilir.
İlgili yazım;
-
Sanıldığı kadar kompleks bir işlem değil aslında. Hosting ve domain entegrasyonundan sonra Wordpress kurulumu yapacaksınız. Softaculous gibi tek tıkla kurulum yazılımları kullanabilirsiniz. Olmazsa FTP ve Wordpress.org kullanarak kurulum yapabilirsiniz. Bundan sonrasında ise Wordpress ayarlarını yapmakla meşgul olmalısınız. Bunun için de internet üzerinde Wordpress site açmak için pek çok rehber bulunuyor, onlardan faydalanabilirsiniz.
Düzenleme: Bahsettiğim rehberlerden biri https://www.blogacmak.com/wordpress-site-kurmak/ rehberi, vaktiniz varsa bi' göz atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 8 Kasım 2021; 15:10:32 > -
Wordpress.com ile basit wordpress.org ile profesyonel siteler kurabilirsiniz.Detaylar için şu yazıyı WordPress Site Yapımı okuyabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 5 Haziran 2024; 23:41:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X