Şimdi Ara

wordtest %80 indirim davetiyesi isteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wordtest bilindiği gibi gerçekten kelime öğrenmede işe yarayan nadir sitelerden biri. Bende uzun süredir kullanıyorum.
    Benim referans linkim üzerinden 3 kişiye süper e-paket fiyatını %80 indirimli almak isteyen varsa konuya mesajını atsın linki pm ile göndereceğim.

375 tl'lik süper e-paket 75 liraya düşüyor ve bunu 12 taksitle ayda 6,25tl olarakta ödeyebiliyorsunuz.

Paket içeriği gerçekten çok dolu ve faydalı. Şu linkten süper e-paketin içeriğini görebilirsiniz.
    http://www.wordtest.com/index.php/W/T/satis_secim/epaket/super_epaket

Sorularınız varsa konuya yazarsanız cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiZZo -- 11 Haziran 2012; 23:30:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leocman

Merhaba arkadaşlar wordtest bilindiği gibi gerçekten kelime öğrenmede işe yarayan nadir sitelerden biri. Bende uzun süredir kullanıyorum.
    Benim referans linkim üzerinden 3 kişiye süper e-paket fiyatını %80 indirimli almak isteyen varsa konuya mesajını atsın linki pm ile göndereceğim.

375 tl'lik süper e-paket 75 liraya düşüyor ve bunu 12 taksitle ayda 6,25tl olarakta ödeyebiliyorsunuz.

Paket içeriği gerçekten çok dolu ve faydalı. Şu linkten süper e-paketin içeriğini görebilirsiniz.
    http://www.wordtest.com/index.php/W/T/satis_secim/epaket/super_epaket

Sorularınız varsa konuya yazarsanız cevaplayabilirim.

pm lütfen

• @Flat_Broke pm attım. Bu ayın 15'i son gün , yararlanmak isteyen varsa bilgisi olsun.
  • alsın kullanamk isteyen kullansın , 3 hakkın birini ben kendim kullandım 1 de bana hediye vermiş 2 yıl yetecek hesap var zaten hediye için paylaşmıyorum vallahi, ihtiyacı olan kullansın yalnız satın almadan önce sisteme giriş yapıp bakın deneyin sizin öğrenme yönteminiz bu değilse bir işe yaramaz...

http://www.wordtest.com/index.php/W/T/ozel_firsat/soCode/C8T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 14 Haziran 2012; 9:33:48 >
  • quote:

@Flat_Broke pm attım. Bu ayın 15'i son gün , yararlanmak isteyen varsa bilgisi olsun.

Link için teşekkür ederim. Yalnız sitenin ücretsiz üyelik bölümünü denedim ve bana göre olmadığını anladım. Şöyle ki, kelimeleri yalnızca ezberletiyor, bunu her halükarda kendim de yapabilirim. Bunun dışında farklı olarak istatistik sunup teleffuz olanağı veriyor. Ancak aynı ekranda kelimeyi öğrenirken teleffuzu göremiyorum, bunun yanı sıra kelimenin kullanıldığı cümleler örneklerle belirtilmemiş. Yalnızca ezbere dayalı bir sistem ve bende kalıcılık göstermedi.

Bu sistemin başarıya ulaşması için;

Kelimeleri öğrenme sürecinde aynı ekran üzerinde teleffuz ve örnek cümlesi mutlaka verilmeli.

Yine aynı ekran üzerinde eş anlamlısı zıt anlamlısı belirtilmeli.

Bu kelimeler örnek fotoğraflar ile desteklenmeli.

Böyle bir sistem olursa ilk üye olacak ben olurum.

Ancak, şu anki sistemle bu programa uzun vadeli vakit ayırırsam kendime haksızlık etmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat_Broke -- 14 Haziran 2012; 10:39:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flat_Broke

quote:

@Flat_Broke pm attım. Bu ayın 15'i son gün , yararlanmak isteyen varsa bilgisi olsun.

Link için teşekkür ederim. Yalnız sitenin ücretsiz üyelik bölümünü denedim ve bana göre olmadığını anladım. Şöyle ki, kelimeleri yalnızca ezberletiyor, bunu her halükarda kendim de yapabilirim. Bunun dışında farklı olarak istatistik sunup teleffuz olanağı veriyor. Ancak aynı ekranda kelimeyi öğrenirken teleffuzu göremiyorum, bunun yanı sıra kelimenin kullanıldığı cümleler örneklerle belirtilmemiş. Yalnızca ezbere dayalı bir sistem ve bende kalıcılık göstermedi.

Kelimeleri öğrenme sürecinde aynı ekran üzerinde teleffuz ve örnek cümlesi mutlaka verilmeli.

Ancak, şu anki sistemle bu programa uzun vadeli vakit ayırırsam kendime haksızlık etmiş olurum.

Tam incelememişsin hocam söylediklerinin hepsi mevcut zaten.

quote:

Kelime öğrenme ekranında kelimelerin yanındaki hoparlör simgesine tıklarsan telaffuzunu dinlersin , soru işareti simgesine tıklarsan hem ingilizce hem türkçe çevirili örnek cümleyi görebilirsin.

quote:

Kelime öğrenme ekranında ilk ayarlarda test türü özelliğinde eşanlamlı, zıt anlamlı , sözlük anlamı olarak ayarlayabilirsin.

quote:

Kelime öğrenme ekranında ilk ayarlarda test sınıfını flaschart olarak ayarlarsan fotoğraflarla soruların geldiğini görürsün.

Bunlardan başka değişik seçeneklerde mevcut, ayrıyeten oyun, sınav, gramer ve okuma kitapları (levellere göre) , sosyal ağ gibi pekiştirici bölümleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiZZo -- 14 Haziran 2012; 13:24:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flat_Broke

quote:

Tam incelememişsin hocam söylediklerinin hepsi mevcut zaten.

quote:

Kelime öğrenme ekranında kelimelerin yanındaki hoparlör simgesine tıklarsan telaffuzunu dinlersin , soru işareti simgesine tıklarsan hem ingilizce hem türkçe çevirili örnek cümleyi görebilirsin.

quote:

Kelime öğrenme ekranında ilk ayarlarda test türü özelliğinde eşanlamlı, zıt anlamlı , sözlük anlamı olarak ayarlayabilirsin.

quote:

Kelime öğrenme ekranında ilk ayarlarda test sınıfını flaschart olarak ayarlarsan fotoğraflarla soruların geldiğini görürsün.

Bunlardan başka değişik seçeneklerde mevcut, ayrıyeten oyun, sınav, gramer ve okuma kitapları (levellere göre) , sosyal ağ gibi pekiştirici bölümleri mevcut.

Dediklerimin hepsinin mevcut olduğunu söylemişsiniz, bende emin olmak için tekrar girdim baktım.

Aşağıdaki ekranda mevcut olan birşey göremedim.

İşte ekran görüntüsü burada.

[simage]
     wordtest %80 indirim davetiyesi isteyen
    [/simage]

• Hocam testi değerlendir diyin orada kelimelerin yanlarında simgeler çıkar oralarda örnek cümle ve telaffuz simgesini görürsünüz. Diğer sorularınızın cevabıda teste başlamadan önce yaptığınız ayar kısmından hallediyorsunuz.

Bir testi 30 dakika çözün ve ekrandaki yardımcı linklere dikkat edin gerçekten ihtiyacınız olan çoğu şeyin düşünülmüş olduğunu görürsünüz.

Ben illa satın almalısınız demiyorum yanlış anlaşılmasın. Kendim kullandığım için faydalı olduğunu söylüyorum tabi sizin bileceğiniz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiZZo -- 14 Haziran 2012; 13:48:48 >
  • quote:

Hocam testi değerlendir diyin orada kelimelerin yanlarında simgeler çıkar oralarda örnek cümle ve telaffuz simgesini görürsünüz. Diğer sorularınızın cevabıda teste başlamadan önce yaptığınız ayar kısmından hallediyorsunuz.

Bir testi 30 dakika çözün ve ekrandaki yardımcı linklere dikkat edin gerçekten ihtiyacınız olan çoğu şeyin düşünülmüş olduğunu görürsünüz.

Ben illa satın almalısınız demiyorum yanlış anlaşılmasın. Kendim kullandığım için faydalı olduğunu söylüyorum tabi sizin bileceğiniz iş.

Hocam iyi niyetinizden şüphem yok, sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Ancak testi değerlendir aşamasında telafuzun, örnek cümlenin karşıma çıkması bende verimli olmadı. Başkasını bilemem.

Kelime üzerinde uğraştığım ekranda bunların olmasını isterdim. Bunlar sırasıyla, eş anlamlı, zıt anlamlı, örnek cümle, telaffuz ve sitede göremediğim resimle betimleme bu varolan sistemi ileri bir noktaya taşıyacaktır. Bizler halen teknolojiyi geriden takip ediyoruz ki çoğu masaüstü dil öğrenme programında ses analiz özelliği dahi var, bu tür online sistemlere de entegre edilebilir.

• Siz daha teknik , daha kolay ulaşılabilir birşey arıyorsunuz anladım hocam. Kötünün iyisi diyelim o zaman. :)
  • telefondan çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

telefondan çalışıyor mu?

Bilmiyorum hocam hiç bir fikrim yok o konu hakkında.
  • Ayın 22'sine kadar uzatmışlar. 2 kişi faydalanabilir.
  • Konuyu tekrar hortlatmış olabilirim ama bu seneki fırsatı da burada paylaşmak istedim. Wordtest'in 28 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecek olan %62 indirimli Süper Set fırsatı için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.wordtest.com/index.php/OzelFirsat/soCode/8JA
  • Arkadaşlar 28 Haziran'a kadar geçerli iyi bir fırsat. Bende ilk üyeliğimi bu şekilde yapmıştım ve oldukça avantajlı olmuştu. 2 kontenjan kaldı.

http://www.wordtest.com/index.php/OzelFirsat/soCode/9AX
  • Paylaşan arkadaşlara teşekkürler, ben kullandım, umarım verim alırım ki alacağımı düşünüyorum, sistem ile ilgili önerilerde verirseniz memnun olurum. tekrar teşekkürler arkadaşlar sayenizde epey indirimli aldım :)
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomank -- 30 Eylül 2013; 11:39:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.