Şimdi Ara

Work and Travel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Bir sirketle anlastim.1600 dolar para odedim.Henuz vize gorusmem olmadi.Bazi ozel sebeplersen dolayi,bu sene gitmekten vazgectim.Ne yapmaliyim ? Vazgectigimi sirkete direk soylersem.Ne kadar para kesilir ya da vize gorusmesine gidip,vize alamadigimi soylersem daha karli cikarmiyim.Yardimlariniz icin simdiden cok tessekkur ederim arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepDelver

Merhaba arkadaslar.Bir sirketle anlastim.1600 dolar para odedim.Henuz vize gorusmem olmadi.Bazi ozel sebeplersen dolayi,bu sene gitmekten vazgectim.Ne yapmaliyim ? Vazgectigimi sirkete direk soylersem.Ne kadar para kesilir ya da vize gorusmesine gidip,vize alamadigimi soylersem daha karli cikarmiyim.Yardimlariniz icin simdiden cok tessekkur ederim arkadaslar.

www.turkishwat.com detaylı olarak sorunun cevabı var :) seneye gitmeyi düşünüyorsan hiç bir şekilde para kesintisi olmaz hakkını seneye devretmiş olursun eğer sözleşme imzalamadıysan şimdi bütün paranı yasal olarak geri alma hakkın var yada hiç gitmeyeceğim ben amerikaya diyorsan 400 tl gibi bişey alırlar sözleşmeye göre geri kalan paranı alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Orijinalden alıntı: DeepDelver

Merhaba arkadaslar.Bir sirketle anlastim.1600 dolar para odedim.Henuz vize gorusmem olmadi.Bazi ozel sebeplersen dolayi,bu sene gitmekten vazgectim.Ne yapmaliyim ? Vazgectigimi sirkete direk soylersem.Ne kadar para kesilir ya da vize gorusmesine gidip,vize alamadigimi soylersem daha karli cikarmiyim.Yardimlariniz icin simdiden cok tessekkur ederim arkadaslar.

www.turkishwat.com detaylı olarak sorunun cevabı var :) seneye gitmeyi düşünüyorsan hiç bir şekilde para kesintisi olmaz hakkını seneye devretmiş olursun eğer sözleşme imzalamadıysan şimdi bütün paranı yasal olarak geri alma hakkın var yada hiç gitmeyeceğim ben amerikaya diyorsan 400 tl gibi bişey alırlar sözleşmeye göre geri kalan paranı alırsın

Teşşekkürler hocam sağolasın :)

• Hocam paranızın belli bir oranda kesilmesi söz konusu olabilir. Ancak seneye kaydınız otomatik olarak aktarılır. En mantıklısı arayıp , aracı şirketinizle görüşmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam paranızın belli bir oranda kesilmesi söz konusu olabilir. Ancak seneye kaydınız otomatik olarak aktarılır. En mantıklısı arayıp , aracı şirketinizle görüşmeniz.

Oyle yaptım dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    work and travel
    4 yıl önce açıldı
    cleveland' da work and travel
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.