Şimdi Ara

work and travel 2006 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

en ıyısı tek gitmek arkadasim tek olunca basinin caresine bakiyon bi sekilde,arkdaslarin olursa iyi olmuyo, cok kotu bi sorunla karsilasinca grup icindeki arkdaslarin yorumlari konusmalariyla sorunlar daha cok buyutuluyo
    quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Bu şansı değerlendirmek istiyoruz bu sene artık duruma göre gidebildiğimiz kadar kalabalık gidicez arkadaşlarla.. En azından herhangibir durumda birbirimize destek olabilmek için..

dogru diyor arkadas kalabalik gitmeyin en fazla 3 kişi olsun yaninizda. Size tavsiyemdir

Ek olarak şimdi bir sürü şey anlatırım ama zamanım yok siz teker teker ne bilmek istiyorsaniz ne konuda çekinceleriniz var soyleyin elimden geldigince yardımcı olmaya calisayim.

• mıllet bu sene madur elemanlardan yola cıkarak yazıyorum her ne sırket olursa olsun eger sıze
    newyork ta pedıcap ışi
    Conneticut ta dondurma isi
    south caroline da otel tatil koyu isi
    boston da eglennce park i isi
    dandik bi eyalette six flag işi
    teklif ederse kacin ordan iste bu sene su yukardaki isler herkezin bi tarafina girdi ,patladi,gorduklerim sadece bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 2 Ekim 2006; 20:32:49 >
  • Ancak gideceğim kişiler önceden 2 kez zaten gitmiş ve çoğu şeyin fakında olan kişiler, yani ben de herhangibir durumda biraz da onların sözüne güveneceğimden o tür bi tartışma çıkmaz sanıyorum..

Bu arada 2-3 senedir arkadaşlarımın problemsiz alaskaya gidip geldiği şirketin adı Academix..

Bu şirket hakkında bilgisi olnalar var mı acaba?..
  • bu da ne böyle amerikada çalışmak için 4.5 milyara yakın(pasaport ve vize hariç) para gerekiyormuş pasaport ile vizeyide sayarsan 5 milyarı gözden çıkarmamız lazım ben okadar para verecek olsam 1-2 milyar daha eklerim 3 ay ingilterede dil kursuna giderim(uçak parası,konaklama ve yemek dahil) hem ingilizcemi süper geliştiririm hemde rezillik çekmemiş olurum tabi bu benim görüşüm

http://www.elt.com.tr/workandtravel/workandtravel_amerika_maliyet.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 5 Ekim 2006; 1:23:27 >
  • benim arkadaş gitmek için 1 sene uğraştı , vizeyi almaya gitti , babayı aldı geldi ;)
  • bıızm okul goturo yazın ınsallah gıderm
  • beyler ben ingiltereye gitmek istiyorum nasıl gidebilirim ??
  • Bütün şirketler 5 milyar almıyor, academix mesela gidiş dönüş uçak bileti dahil 2000$'a mal olmuş bu sene alaska..
  • ben ingiltereye gitmek istiyorum giden varmıııııı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Ancak gideceğim kişiler önceden 2 kez zaten gitmiş ve çoğu şeyin fakında olan kişiler, yani ben de herhangibir durumda biraz da onların sözüne güveneceğimden o tür bi tartışma çıkmaz sanıyorum..

Bu arada 2-3 senedir arkadaşlarımın problemsiz alaskaya gidip geldiği şirketin adı Academix..

Bu şirket hakkında bilgisi olnalar var mı acaba?..

kardes ne academix i ya newyork a pedicap e ogrencileri yolluyan rezil bi sirkette de academix tir,newyork ta pedicap mi olur ki kardesim nasi bi mantıktır cok yagmurlu havasi newyork un ayrica 100 tane adami yollayincada butun sirketler ozman academix...vs cok kisi olunca pedicap te rekabet ortaminda bi sey kazanamadilar, newyork caddelerinde yedigin trafik cezalari da cabasi
    bana iyi sirket var demeyin hepsi dandik bunlarin
    oturdugunuz yerden bilmeden ole konusmayin ben dondurma isinde academix le gelen adamlarda calistim academix bunlari basta pedicap e yollamis newyork a sonra haliyle cikmislar bu adamlar o isten kendi cabalariyla dondurma isini bulmuslar ve beraber calistik bu adamlarda ,dondurma iside rezaletti bunu da belirteyim,ama her zaman dedigim gibi amerika herseye ragmen guzel ve gitmeye deger

• Ne güzel yazmışsın:)
    quote:

Orjinalden alıntı: zero01

Netice,
    Turkiyedeki araci firmalar ogrenciden 1200 dolar para talep ederler.
    "Bu ucretin sadece 200 dolari kazanc gerisi Amerikaya gidiyor" deselerde

Kazanclari 400-800 dolar arasi degisir her ogrenci basina. geriye kalan miktar ise Amerikanin cebinde kalir.

Sen sirkete verdigin parayi kazanmak icin ise 1 ay kadar Amerikada surunursun.
    Ucak biletin icinde 1 ay daha surunursun
    Verdigin 116 dolar vize parasi, pasaport parasi, brokrasiye kaptirdigin paralar...vs

Yani "Dunyanin hicbir yerinde gorulmemis enayilikte burda baslar"

"Dunya uzerinde, 3000 dolar odeyerek Amele olan bir insan" modelini nihayet yaratmis olursun

Acentanin basinda, siyah deri koltugunda senden carptigi parayi sayan egitim(!) tezgahcilari icin bu is kolay bir kazanctir.

Amerikali isveren icin ise, hem yapilmayan isleri yapacak bir enayi bulmanin sevinci, hemde bu is icin yari fiyatina getirmenin rahatligi vardir.

Evet,
    Bundan 200 yil evvel gemilerle gelen zenci koleler,
    artik ucaklarla ogrenci olarak geliyor... Hemde ustune para odeyerek.

Birde burdan yakin......

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

mıllet bu sene madur elemanlardan yola cıkarak yazıyorum her ne sırket olursa olsun eger sıze
    newyork ta pedıcap ışi
    Conneticut ta dondurma isi
    south caroline da otel tatil koyu isi
    boston da eglennce park i isi
    dandik bi eyalette six flag işi
    teklif ederse kacin ordan iste bu sene su yukardaki isler herkezin bi tarafina girdi ,patladi,gorduklerim sadece bunlar

ohio cincinnati paramont's kings island ı da koymayı unutma
  • kendi ülkemiz gibi var mı ya??? olmadı avrupa ne gerek var şimdi amerikalara.türkiyede vede avrupada istemediğin kadar iş var
  • up
  • gflobalvizyon la gitme ben bu sene globalle gittim kalmam gereken süreden 1 ay önce geri döndüm aşırı derecede sefillik çektim en son artık yurduma dönecem diye herşeyi gözden çıkarmıştım. globalvizyon aşırı derecede ciddiyetsiz bir şirket ( ben cankurtaranlık yapmaya gittim oraya gönderdikleri başka bir ardaşta cankurtaranlık yapmaya gelmişti ama şöle bi detay var o arkadaş yüzme bilmiyodu)

quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

şimdi hangi şirket iyi hangisi kötü anlamadım elt ile global vizyon iyi ozman iyi değilmi demek istedin
  • benim maliyetim 4600 ytl oldu . bence aracı şirketlerin sölediği yuvarlak rakamlara pek itibar etme.( uçak biletini falan ne zaman aldığın vs... etki edebiliyo)

quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

ben de bu yaz gidicem büyük ihtimalle california - dolmuş bisiklet, bahşişi iyi oluyormuş
    ya da vegas - kumarhane de olabilir daha karar veremedim
    bu sene bi arkadaşım washington'a(dondurma satış) gitti, ay sonu gelicek onunla konuşup buraya yazarım ama benim bildigim toplam 2500 dolar gibi bi para yeterli herşey dahil fiyat olarak bunu biliyorum ben
  • arkadaşlar hangi aracı şirketle giderseniz gidin seneye amerikada aracı şirketinizin ayarladığı amerikada bağlı olarak çalışacağınız şirketin adı usa pools olmasın dikkat . ben bu şirkette can kurtaran olarak çalıştım( 13 türk arkadaşımla beraber ) ve babayı aldım. çalışmanızın nkarşılığı olan paranızı almanız biraz zor oluyor
  • moralim bozuldu bak şimdi nolucak bu kadar hayal...
  • En iyisi alaska sanırım.. Çalışıyosun başka muhabbetin yok ama paza kazanmak istersen değer..

3 senedir academix ile bi problemleri olmamış kişilerle ve yine academixle gidicem..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.