Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kez WAT yaptım, benim bu kadar fotoğrafım yok. Maşallah
  • Ben de seneye üniversite sınavına gireceğim.Üniversitenin 2. senesi work&travel yapmayı düşünüyorum.Favorilerime ekleyeyim.3 sene sonra bakarım
  • ne kadar kazandın wat a gitmek için harcadığın parayı cıkardınmı
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypersomniac -- 18 Ocak 2014; 14:22:48 >
  • Gitme gibi bir imkanım yok fakat takip ediyorum..:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 19 Haziran 2011; 22:44:36 >
  • gün doğmadan neler doğar. biri bana lisedeyken falanca ünv ye gidecen sonra amerikaya gidecen falan dese bi tarafımla gülerdim.

ama oldu bilemiyorsun işde.

quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

Gitme gibi bir imkanım yok fakat takip ediyorum..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

gün doğmadan neler doğar. biri bana lisedeyken falanca ünv ye gidecen sonra amerikaya gidecen falan dese bi tarafımla gülerdim.

ama oldu bilemiyorsun işde.

quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

Gitme gibi bir imkanım yok fakat takip ediyorum..:))

AÖL okuyorum hemde çalışıyorum.. AÖL ü bitirip AÖF alımlarınıda almaya başlarlarsa orası ayrı tabii :D

• üstad ben sadece dil kursu biçin gitmeyi düşünüyorum yani ingilizcem yok sayılır sence ne kada rbir sürede öğrenebilirim 6 ayda filan bişeyler çıkarmı.
  • senin kapasitene çalışma azmine baglı bişi ama 6 ayda iyi şeyler olur.

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

üstad ben sadece dil kursu biçin gitmeyi düşünüyorum yani ingilizcem yok sayılır sence ne kada rbir sürede öğrenebilirim 6 ayda filan bişeyler çıkarmı.
  • hay maşşallahh
  • kuğul
  • ben sponsor ile wat ile değil ve dünyanın 4bir yanına gittim ve tek amerikaya gidemedimm..:)
  • ufkum açıldı resmen bir çalışma azmi geldi 1 abd 2 hollanda-amsterdam
  • hocam yanimizda en az ne kadar para bulunsun ilk gidiste.? taksi otobus konaklama sirkette problem cikma riskini dusunursek?
  • ne kadar çok olsa o kadar iyi bir güvence neticede.

en kötü 500 dolar olsun yanınızda.

hostal günlük 30 dolar falan. otobüs metro 2 dolar. yeme içme burgerking mc donald 7 8 dolar. hesaplayın işde.

quote:

Orijinalden alıntı: nuh tufan

hocam yanimizda en az ne kadar para bulunsun ilk gidiste.? taksi otobus konaklama sirkette problem cikma riskini dusunursek?

• hem çalışıp hem bu kadar nasıl gezebildin ? Birde toplam ne kadar para harcadın ?
  • bulunusn
  • vallahi mal mülkde aldım elektronik elbise falan. 3000 dolar civarı harcadım sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Julies

hem çalışıp hem bu kadar nasıl gezebildin ? Birde toplam ne kadar para harcadın ?
  • hangi şirketle gittin work and travel'a ?
    2012 yazında ben de gidiyorum bir aksilik çıkmazsa ama şirket konusunda kararsız kaldım
    şirket ismi vermek istemessen pm de olur
    yardımcı olursan sevinirim
  • pm den cevaplandı.

quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

hangi şirketle gittin work and travel'a ?
    2012 yazında ben de gidiyorum bir aksilik çıkmazsa ama şirket konusunda kararsız kaldım
    şirket ismi vermek istemessen pm de olur
    yardımcı olursan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.