Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok vallaha bu konu kesin yani anlatmam birşey o yüzden umudunu kes.

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Yusuf hadi birader başla anlatmaya o zaman meraktan çatlatma insanları nick değiştir eğer çekindiğin birileri varsa başla artık ama. Bu konu hiç kapanmasın durmasın. Sürekli takip edelim. Bu arada haklısın ben bugün konuyu 5. sayfadan up ettim. Hadi sende başla birkaç bukle yaşananlardan falan. Sende kalınca biz bişey anlamıyoruz bu işten. Sende bizi anla
  • Benimde ingilizcem fena değil, toefl'ı filan verdim, belki speaking' im zayıftır. Oda fazla insanla diyaloğa girmememden. Not ortalamamda iyi. Bu yıl 3.dönemime başlıycam. Herşeyim okey, lakin

no money

Biriktirsem diyorum, 3 bin lira yahu çüş.
  • saat kaçta işe başlıodun kaçta bitiriodun aylık yada saatlik ne kadar alıodun otel seni eziyor muydu? çok çalıştırıyor muydu?
  • bir ara okurum.
  • 07:30-12:30 17-21 saatleri arasında çalşıyordum saatim 8 dolar. otelin sahibi 70 yaşında alman, karısı 70 yaşında italyandı. adamın nazi ss subayından farkı yoktu herkesi eziyordu amerikalı dahil. vayki seni 1 dk boş görsün. i pay you money die başlıyordu. gözüm sürekli onun üzerindeydi geldigini görünce bir iş yapıyor gibi yapardım temiz bardakları falan indirir tekrar düzerdim v.b karısı çok iyidi beni çok seviyordu kollardı beni.

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

saat kaçta işe başlıodun kaçta bitiriodun aylık yada saatlik ne kadar alıodun otel seni eziyor muydu? çok çalıştırıyor muydu?
  • quote:

saat kaçta işe başlıodun kaçta bitiriodun aylık yada saatlik ne kadar alıodun otel seni eziyor muydu? çok çalıştırıyor muydu?

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

07:30-12:30 17-21 saatleri arasında çalşıyordum saatim 8 dolar. otelin sahibi 70 yaşında alman, karısı 70 yaşında italyandı. adamın nazi ss subayından farkı yoktu herkesi eziyordu amerikalı dahil. vayki seni 1 dk boş görsün. i pay you money die başlıyordu. gözüm sürekli onun üzerindeydi geldigini görünce bir iş yapıyor gibi yapardım temiz bardakları falan indirir tekrar düzerdim v.b karısı çok iyidi beni çok seviyordu kollardı beni.

Açsana mevzuyu

• eline sağlık yusuf kardeş çiğ köfte konundan sonra ikinci süper bir konu daha
  • Boşuna ugraşma ağzımdan laf alamazsın.

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

07:30-12:30 17-21 saatleri arasında çalşıyordum saatim 8 dolar. otelin sahibi 70 yaşında alman, karısı 70 yaşında italyandı. adamın nazi ss subayından farkı yoktu herkesi eziyordu amerikalı dahil. vayki seni 1 dk boş görsün. i pay you money die başlıyordu. gözüm sürekli onun üzerindeydi geldigini görünce bir iş yapıyor gibi yapardım temiz bardakları falan indirir tekrar düzerdim v.b karısı çok iyidi beni çok seviyordu kollardı beni.

Açsana mevzuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 28 Haziran 2011; 22:55:01 >

• başka nick al. başla mevzuya hadi ya. vallahi acayip merak ettim. Hemde herkes merak ediyor
  • Ayraç sende yazıver be abi :D Sansürleyerek :D
  • gördünmü hikayeyi anlatmadan konuda mesaj patlaması oldu
    anlatsan uçurursun buraları
  • Tecrübelerini de paylaşsan daha dolu bi konu olur hocam..
  • Ellerine saglik, ilk sayfanin tamamini okudum ve tüm fotolara baktim. Bos zamanimdada geri kalan sayfalari okurum. Bazi insan müsvedeleri gibi milleti kandirmadigin icinde tesekkürler.
  • rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Ellerine saglik, ilk sayfanin tamamini okudum ve tüm fotolara baktim. Bos zamanimdada geri kalan sayfalari okurum. Bazi insan müsvedeleri gibi milleti kandirmadigin icinde tesekkürler.
  • @zorseven

@hayvan arkadas

@dhizm

@enreka_tr

yok valla dostlar o konuda kesin konuşuyorum hikaye anlatmıyacam kusura bakmayın.
  • Maceralarinida anlatsan güzel olurdu ama sen zaten kararini vermissin.
  • Çok güzel bir konu tebrik ederim. Bütün mesajları okudum ve almak istediğim bilgilerin çoğunu aldım wat ile ilgili. Şu anılardan da birkaç tane anlatsanda konu renklense :D
    Yani bütün anıların anlatılmıycak anılar değil heralde ilginç şeyleri anlatsan bir zararı olur mu ki ?
  • Merhaba, Ben 2 yıllık MYO mezunuyum ve açıköğretimden devam ediyorum hazırlık sınıfındayım ve 3-4 diye gidecek inş.

Benim Boston Connecticut.da Öz halam var beni yanlarında çağırıyorlar ben nası gidebilirim?? Hemen sonuçlanırmı durum.ayrıca 89 doğumluyum malum askerlik geldi geçiyo orada dil okuluna devam etsem veya Amerikan hükümeti yeni yasa çıkarmış MYO mezunları 3-4 diye devam ettirebiliyormuş ben halamın yanında kalsam okusam olabilrmi yani gelince buraya gene uzun dönem askerlik yapmayayım sonra?? Eğer bilgin varsa yardımcı olabilirmisin..Teşekkürler.
  • Dostum yeni SS'ler Gelicekmiiii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

Dostum yeni SS'ler Gelicekmiiii.

hocam memlekete gitmedim henüz, gitsemde eklemiyecem sanırım.

2 güçlü yönetici haksız yere kıdemli yarbay rütbemi elimden aldı. ( rütbe böyle faydalı paylaşım yapan kullanıcılara veriliyor. benim 20 ye yakın bu tip ve teknolojik inceleme ve yardım konularım vardı. bütün emeklerim biranda hiç edildi. o yüzden yeni foto yüklemeyi ve artık inceleme konuları açmayı düşünmüyorum şimdilik, kusura bakmayın. )
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.