Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lenz

Hocam ne kadar kazanmıştınız siz? Mesajlarda göremedim eğer varsa kusura bakmayın.
    Eğlence parklarında çalışmayı düşünüyorum önceden Alaska'yı düşünüyordum ancak çok risk olduğunu gördüm. Umarım gideceğim parayı çıkartırım.

şuan ne kadara çıkıyor bu işin maliyeti bilmiyorum. 2008 de uçak bileti şirket pasaport herşey dahil 3-3.5 arası tutumuşdu.

alaskayı boşver. nereye gidersen git en az 8 dolar kazanırsın. haftada 5 gün günde 8 saat çalışırsın genelde. bu 40saat yapar. yani haftada 300 -350 doların olur.3 ay böyle çalşışsan 3500-4000 doların olur. buda heralde masrafların ve gezmen için yeter artar.

• bu vize işini analamadım sen en az 2 yazmısın wat ile iligi sitelerde adamalr 1.20 1.30 la vize almıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

bu vize işini analamadım sen en az 2 yazmısın wat ile iligi sitelerde adamalr 1.20 1.30 la vize almıs

wat sitelerinde atan tutan çok oluyor.

watın şartlarına bakarsanız zaten yazıyor 2 olacak diye.

bizim zamanımızda 1:90 1:80 falan alabiliyordu vize.

orda zaten sana mülakatı yapan amerikalı soruo derslerin niye böyle niye şöyle.

çok kötüyse notların ikna edici bir mazeretin var ise vede ingilizcen süperse gene verirler heralde.
  • hocam adam aldıgı vizenin ss ini koymus 0.69 ile almıs ve sitenin esk ibir üyesi o hikaye imiş.Araştırdım. benm olsa olsa 1.20 1.30 olacak bakalım zaten ingce iyi olsa nie gidiyim ki tatil yaparim cok sacma . cok kotu de olmasında ortalama bir ing vermeleri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

hocam adam aldıgı vizenin ss ini koymus 0.69 ile almıs ve sitenin esk ibir üyesi o hikaye imiş.Araştırdım. benm olsa olsa 1.20 1.30 olacak bakalım zaten ingce iyi olsa nie gidiyim ki tatil yaparim cok sacma . cok kotu de olmasında ortalama bir ing vermeleri lazım

doğrudur hocam.

dedim ya özel durumu olan oluyor veya gerçekten tembellikten notları çok kötü olupta şeytan tüyü olan insanlar var , oradaki görevliyi bir şekilde ikna edebiliyorlar.

• acaba nereye gitmeyi tavsiye edersinİz tabi verdiğim parayı çıkartmak da istiyorum.
    5000 tl falan lazım olcak diyorlar uçak firma konsolsluk ücreti toplamı.
    acaba firmaların taksit yapma gibi bi imkanı var mı?(mesela ödemeye 3-4 ay sonra başlama gibi şeyler de olabilir)
    firmalar kolaylık yapmazsa kredi çekme mantıklı olur mu sence?
    amerikada ne kadar kalabiliyorum mesela 5 ay kalmak istedim .durabiliyor muyum yani o 5 ay çalışşabilirmiyim yoksa çalışma sınırı var mı?

4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz.
    hangi firmayı önerirsiniz birlikte gidence indirim oluyomuş .
  • Bu sene kesin olarak gidiyorum bende. Tek sorun ders bırakmamak olacak işte. Ancak hiçbir şirkete güvenemedim. Her şirketle ilgili en az birkaç tane kötü yorum buluyorum. Yok ilgilenmiyorlar ortada bırakıyorlar falan. Açıkcası olmuşken sosyal ortamında içinde olunabilecek bir iş olması iyi olur. Kuzenim Boston'a gitti geçen sene. Fayton kullanıyordu orada büyük bir parkta. Çokta güzeldi işi. İnsanlarla iç içe açık havada ferah. Ama çok sıkıntı çeken de oluyormuş. O yüzden kaydımı erken yaptırayım diyorum. Şu an ayın 21'i. 30 Kasımda ilk çeyrek kapanıyormuş diye duydum. Şu 1 hafta içinde başvurumu yapacağım.Erken olursa iş ve vize daha garanti olur diyorum. Umarım şirket iyi denk gelir de iş bakımından sıkıntı çekmeden gider geliriz... San Fransisco Boston Atlantic City'den birini seçmem gerekecek sanırım. Boston bayağı br merkez kalıyor diğerlerine göre. NY'e yakın 2-3 saat sanırım. Siz ne önerirsiniz acaba? Bir de son birkaç haftalık tatil döneminde paraya kıyayım diyorum. Mustang veya Charger kiralamayı düşünüyorum. Para çok sorun değil. Acaba kiralarken sorun çıkartırlar mı? Yabancıyız sonuçta? Bu arada Yusuf arkadaşıma güzel paylaşımı için teşekkür ediyorum. Geçen yaz bu konuya bakıpta kafamda şekillendirmiştim WAT işini.

• quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

acaba nereye gitmeyi tavsiye edersinİz tabi verdiğim parayı çıkartmak da istiyorum.
    5000 tl falan lazım olcak diyorlar uçak firma konsolsluk ücreti toplamı.
    acaba firmaların taksit yapma gibi bi imkanı var mı?(mesela ödemeye 3-4 ay sonra başlama gibi şeyler de olabilir)
    firmalar kolaylık yapmazsa kredi çekme mantıklı olur mu sence?
    amerikada ne kadar kalabiliyorum mesela 5 ay kalmak istedim .durabiliyor muyum yani o 5 ay çalışşabilirmiyim yoksa çalışma sınırı var mı?

4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz.
    hangi firmayı önerirsiniz birlikte gidence indirim oluyomuş .

herkesce bilinen , ve herkesin görmek isteyecegi büyük şehirlere git new york , los angeles , boston , las vegas , san diego v.b

tabi bu benim düşüncem. para harcamim herşey ucuz olsun beleş olsun diosan kasaba köy gibi küçük yerlere git.

firmalar zaten kredi kartına taksit yapıyordur büyük ihtimal.

amerikada işi bıraktıkdan bir ay sonra dönmelisin. 3 ay çalış 1 ay gez toz paran yeterse.

istedigin kadar çalışırsın istersen 1 gün bile tatil yapma senle patronuna kalmış.

tabi gitmeden önce burada işe giriş ve çıkış tarihin evraklara işleniyor bu da var.

köklü ve büyük firmalara gidin başınız daha az agrır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Bu sene kesin olarak gidiyorum bende. Tek sorun ders bırakmamak olacak işte. Ancak hiçbir şirkete güvenemedim. Her şirketle ilgili en az birkaç tane kötü yorum buluyorum. Yok ilgilenmiyorlar ortada bırakıyorlar falan. Açıkcası olmuşken sosyal ortamında içinde olunabilecek bir iş olması iyi olur. Kuzenim Boston'a gitti geçen sene. Fayton kullanıyordu orada büyük bir parkta. Çokta güzeldi işi. İnsanlarla iç içe açık havada ferah. Ama çok sıkıntı çeken de oluyormuş. O yüzden kaydımı erken yaptırayım diyorum. Şu an ayın 21'i. 30 Kasımda ilk çeyrek kapanıyormuş diye duydum. Şu 1 hafta içinde başvurumu yapacağım.Erken olursa iş ve vize daha garanti olur diyorum. Umarım şirket iyi denk gelir de iş bakımından sıkıntı çekmeden gider geliriz... San Fransisco Boston Atlantic City'den birini seçmem gerekecek sanırım. Boston bayağı br merkez kalıyor diğerlerine göre. NY'e yakın 2-3 saat sanırım. Siz ne önerirsiniz acaba? Bir de son birkaç haftalık tatil döneminde paraya kıyayım diyorum. Mustang veya Charger kiralamayı düşünüyorum. Para çok sorun değil. Acaba kiralarken sorun çıkartırlar mı? Yabancıyız sonuçta? Bu arada Yusuf arkadaşıma güzel paylaşımı için teşekkür ediyorum. Geçen yaz bu konuya bakıpta kafamda şekillendirmiştim WAT işini.

boston güzel seçim olur.

bostona yakın newyork , washgton , new jersey falan buralara rahat gider gezersiniz. dogu kıyısı batıya göre ucuzdur en azından.

sonra iyi para yaparsanız arabayla veya uçakla california , las vegasda yaparsınız.

araba kiralarken bir sorun çıkmaz kolay.

• teşekkürler dostum bildiler için.

bi sorum daha var

bize 2.işi firma bulabilir mi yoksa biz kendimiz mi aramalıyız ?

bi de sadece yaz tatilinde mi gidiliyor? ben ikinci dönem gitmeyi istiyodum öyle bir seçenek var mı yoksa yazı bekliycekmiyiz?(yazı beklesek en erken ne zamana gidebiliyoruz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

teşekkürler dostum bildiler için.

bi sorum daha var

bize 2.işi firma bulabilir mi yoksa biz kendimiz mi aramalıyız ?

bi de sadece yaz tatilinde mi gidiliyor? ben ikinci dönem gitmeyi istiyodum öyle bir seçenek var mı yoksa yazı bekliycekmiyiz?(yazı beklesek en erken ne zamana gidebiliyoruz)

kendin bulacan

sadece yazın gidebilirsin. en erken sanırım mayıs oluyordu.
  • eduyork nasıldır acaba okuduğum tüm yorumlar en iyi olduğunu gösteriyor...
    ayrıca uçak biletini de ayarlıyormuş ucuza?tahminen ne kadar olur acaba gidiş dönüş ?
  • Bugün kesin kaydımı yaptırdım iyi bir araştırma ve bir arkadaşın referansı ile. New York - Buffalo olacak sanırım. Uçak bileti $800 gibi bir fiyat çıkıyor.
  • iyiymiş
  • Son kayıt ne zaman bu yaz için ?
  • takip güzel konu
  • mesajım bulunsun
  • herkese tavsiye ederim, öyle şeyler yaşadımki i milyon dolar verseniz satın alamazsını o anıları
  • belki bilirsin seneye 4 e gecmis ve yazi bitirmis olacagim bir terslik olmazsa o yaz da yapabiliyorm uyum erken basvuru yaparsam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.