Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Sayfayıda sıkılmadan herşeyiyle teker teker okudum. Gerçekten bu aralar bir hocamdan Work And Traveli duymuştum. Baya merak etmiştim araştırcaktım, birde şansıma DH'de karşıma çıktı kocaman kocaman. WORK AND TRAVEL AMERİKA( YARDIm.. ) Hemen girdim heycanlı heycanlı okudum. Nerdeyse istediğim her bilgiye sayenizde ulaştım diyebilirim. Gerçekten muhteşem birşey... Şuanda lise 2'ye gidiyorum. Düz lise değil, anadolu teknik lisesi, makine bölümü. İnşallah seneye staj görcem. Gerçekten az çok para biriktirmeye başlıcam, çarçur etmeyeceğim Yazıcak, merak ettiğim,sormak istediğim okadar şey varki... Ama bu olay cidden beni gaza getiriyor. Daha çok çalışıp şu şeyi yapabilmeyi gerçekten çok istiyorum. Herneyse konuyu uzatmayayım. Uzun lafın kısası gerçekten çok yararlı bir konu açmıssın abicim. Herşey için DH olarak teşekkür ederiz. İnşallah buralardasınızdırda kafamıza takılan soru olursa yanıtlarsınız...

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

6 Sayfayıda sıkılmadan herşeyiyle teker teker okudum. Gerçekten bu aralar bir hocamdan Work And Traveli duymuştum. Baya merak etmiştim araştırcaktım, birde şansıma DH'de karşıma çıktı kocaman kocaman. WORK AND TRAVEL AMERİKA( YARDIm.. ) Hemen girdim heycanlı heycanlı okudum. Nerdeyse istediğim her bilgiye sayenizde ulaştım diyebilirim. Gerçekten muhteşem birşey... Şuanda lise 2'ye gidiyorum. Düz lise değil, anadolu teknik lisesi, makine bölümü. İnşallah seneye staj görcem. Gerçekten az çok para biriktirmeye başlıcam, çarçur etmeyeceğim Yazıcak, merak ettiğim,sormak istediğim okadar şey varki... Ama bu olay cidden beni gaza getiriyor. Daha çok çalışıp şu şeyi yapabilmeyi gerçekten çok istiyorum. Herneyse konuyu uzatmayayım. Uzun lafın kısası gerçekten çok yararlı bir konu açmıssın abicim. Herşey için DH olarak teşekkür ederiz. İnşallah buralardasınızdırda kafamıza takılan soru olursa yanıtlarsınız...

İyi günler.

rica ederim umarım gidersin.

• rezerve seneye gitmeyi düşünüyorum. yollayan şirketin sahibi tanıdık
  • Yüzlerinizi neden sansürlediniz anlıyamadım.MİT falan peşinizde herhalde?.
  • Hocam ben tek gitmeyi planlıyorum. Sorun olur mu sence?
  • para sorunu olmasa ahh ahh
  • 2001 senesinde mezun oldum.mal gibi okumuşum bi işede yaramadı zaten.hiç bir şeyden haberim yokmuş ne imkanlar var.
    fırsatı olan gitmeli yaşamalı bu deneyimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Hocam ben tek gitmeyi planlıyorum. Sorun olur mu sence?

sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Yüzlerinizi neden sansürlediniz anlıyamadım.MİT falan peşinizde herhalde?.

ana mesajda açıklamışım niye sansürlü oldugunu.

bu forum başkasının fotolarını kullanarak konu açıp hava atmaya çalışan , veya o fotoları başka amaçlar için kullanan çok üye gördü.

istersen sen bir istanbul veya herhangi bir gezi fotolarını paylaş konu dışında bakalım ne olacak.
  • Bir şey soracağım mesela Los Angeles'a gittim ben orada çalışıyorum tatil zamanında New York'a gitmek istiyorum araba ile mi gittiniz veya uçakla falan mı ? Yol parası sorun olmuyor mu ? Ayrıca Amerika'yı bilmiyoruz sonuçta gitmek istediğimiz yerleri falan rahatlıkla bulabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

sorun olmaz.

ortalamaya ne kadar bakıyolar bende 1.90 ortalama var yeterli olurmu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Bir şey soracağım mesela Los Angeles'a gittim ben orada çalışıyorum tatil zamanında New York'a gitmek istiyorum araba ile mi gittiniz veya uçakla falan mı ? Yol parası sorun olmuyor mu ? Ayrıca Amerika'yı bilmiyoruz sonuçta gitmek istediğimiz yerleri falan rahatlıkla bulabilir miyiz ?

uçaklada gidersin , araba alarakta gidersin , araba kiralıyarakta gidersin.

bu senin bütçene tercihine ve yanındaki arkadaş gurubu sayı ve kafasına baglı.

amerikada navigsyon alırsın veya kiralarsın o seni götürür yoksa nerden bulacan zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

quote:

sorun olmaz.

2 nin altında olmasa iyidi ama çokta altındadegil.

sana sorur niye düşük diye uygun inandırıcı bir hikaye salla fazla kurcalamaz ingilizcen iyise.

• quote:

quote:

Bir şey soracağım mesela Los Angeles'a gittim ben orada çalışıyorum tatil zamanında New York'a gitmek istiyorum araba ile mi gittiniz veya uçakla falan mı ? Yol parası sorun olmuyor mu ? Ayrıca Amerika'yı bilmiyoruz sonuçta gitmek istediğimiz yerleri falan rahatlıkla bulabilir miyiz ?

amerikada navigsyon alırsın veya kiralarsın o seni götürür yoksa nerden bulacan zor iş.

Eyvallah.

Birde steples center'ın orada bir foto çekseydin iyi olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

quote:

sorun olmaz.

2 nin altında olmasa iyidi ama çokta altındadegil.

sana sorur niye düşük diye uygun inandırıcı bir hikaye salla fazla kurcalamaz ingilizcen iyise.

söylemesi ayıp ingilizce aksanım bile vardır. bu sıkıntı yaratırmı reis
    amerikayla ingilterenin ilişkisi nasıl onu bilmek lazım siyasi anlamda

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah.

Birde steples center'ın orada bir foto çekseydin iyi olurdu.

new york madison square garden la idare ettik :)

• Bir şey daha soracağım. 07.30-12.30 ve 17.00-21.00 arası çalışıyormuşsun ya bu mesela bir hafta 07.30-12.30 arası diğer hafta 17-21 arası mı ? Diğer şehirlere gidecek vakti ne zaman buldun ? Son 15 gün işten ayrılıp gezebiliyorsun dimi yani çalışma zorunluluğun var mı ?

Ayrıca wat şirketlerine 3 bin tl veriyorsun ya bileti onlar ayarlıyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Ocak 2012; 23:56:41 >
  • quote:

Bir şey daha soracağım. 07.30-12.30 ve 17.00-21.00 arası çalışıyormuşsun ya bu mesela bir hafta 07.30-12.30 arası diğer hafta 17-21 arası mı ? Diğer şehirlere gidecek vakti ne zaman buldun ? Son 15 gün işten ayrılıp gezebiliyorsun dimi yani çalışma zorunluluğun var mı ?

Ayrıca wat şirketlerine 3 bin tl veriyorsun ya bileti onlar ayarlıyor değil mi ?

3 ay çalışdık sonra 1 aya yakın gezdik. çalışırken hiçbiyeri göremedik imkansızdı.

toplam 3 bin tl maliyet 2008 deydi şimdi kimbilir kaç para.

biz kendi biletimizi kendimiz bulduk aldık.
  • konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum ve sorularımı soruyorum cevaplarsanız çok sevinirim.

1) anladığım kadarıyla şirkete parayı veriyorsun ve şirket senin vizen için randevu alıyor . peki olurda geçemezsen paranın hepsini geri iademi ediyorlar?
    2) girne amerikan üniversitesinde okuyorum bu avantaj olabilirmi benim için sertifikam filan var ingilizce hazırlık okuduğuma dair yanımda götürüyümü vize alırken?
    3)sence şirkete hangi zaman aralıklarında başvurursan uçak,götüren şirket vb adına daha ucuz olur mesela şu tarihte başlasam geç kalmışmı olurum yoksa 1-2 ay önce başvursaydım daha mı ucuza giderdim.
    4)mesela çalıştığım işte başarılı olamadım adam kovdu beni o zaman yeni bir iş ayarlıyabiliyormuyuz?
    5) ben istanbul veya ankarada yaşamıyorum. okulumda var sadece vize işlemleri için gitsem yeterli oluyormu yoksa başka işlemler içinde gitmek şartmı. (dedemler istanbulda yaşıyor)
    6) örneğin a şirketi pahalı ama daha iyi iş buluyor yada b şirketi ucuz ama iş bulmuyor bulsada kötü işler.. gibi birşey varmı yoksa bütün şirketler hemen hemen aynı fiyatmı?
    7)amerika değilde başka ülkelere gidebiliyormuyuz çalışmak için googleda kısa bi araştırma yaptım ama bulamadım varmı acaba böyle birşey?

saçmada olsa aklıma gelen sorular bunlar şimdiden çok teşekkür ederim...

• quote:

Bir şey daha soracağım. 07.30-12.30 ve 17.00-21.00 arası çalışıyormuşsun ya bu mesela bir hafta 07.30-12.30 arası diğer hafta 17-21 arası mı ? Diğer şehirlere gidecek vakti ne zaman buldun ? Son 15 gün işten ayrılıp gezebiliyorsun dimi yani çalışma zorunluluğun var mı ?

Abi bu sene olmazda seneye mutlaka gidecegim ben bir arkadasimla. aklinda bulunsun arkadas ararsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.