Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Bir şey daha soracağım. 07.30-12.30 ve 17.00-21.00 arası çalışıyormuşsun ya bu mesela bir hafta 07.30-12.30 arası diğer hafta 17-21 arası mı ? Diğer şehirlere gidecek vakti ne zaman buldun ? Son 15 gün işten ayrılıp gezebiliyorsun dimi yani çalışma zorunluluğun var mı ?

Ayrıca wat şirketlerine 3 bin tl veriyorsun ya bileti onlar ayarlıyor değil mi ?

Abi bu sene olmazda seneye mutlaka gidecegim ben bir arkadasimla. aklinda bulunsun arkadas ararsan

Tamam tamam bizde iki kişiyiz gideriz, daha sonra kaçak olarak orada kalırız. Sonra bir yol bulup oturma izni alırız nasıl Los Angeles'a gideriz çalışırız orada. Bizim bir tanıdık vardı Los Angeles'ta yaşıyordu kardeşini aldı yanına çocuk orada lise okudu daha sonra Türkiye'ye döndü. Kendisi şuan Chicago'da evlendi birisiyle oturma izninide buldu. Şey diyordu dikkat çekecek olaylara karışmadıkça başını belaya sokmadıkça bir şey olmaz diyordu. 2 sene kaçak yaşamış oda.

Tamam tamam sakinim şuan. Ben böyle konular görünce böyle oluyorum işte, ama gidicem elbet.

• şirketlerle ilgili nasıl araştırma yapabilirim? Bu konu üzerine açılmış forumlara pek güvenemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konunun hepsini okuyacagım. Bir gün ben de yurtdışına çıkmak istiyorum...
  • üni bitti başlangıctan beri aklımdaydı birtürlü gidemedim yavv
  • yüzüne dh logosu koyman komik olmuş çok gereksiz bence.

kotun altına parmak arası terlik giymişsin aha işte has türk dedim.

ve buraya bir gün gidicem sf
     WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum ve sorularımı soruyorum cevaplarsanız çok sevinirim.

1) anladığım kadarıyla şirkete parayı veriyorsun ve şirket senin vizen için randevu alıyor . peki olurda geçemezsen paranın hepsini geri iademi ediyorlar?
    2) girne amerikan üniversitesinde okuyorum bu avantaj olabilirmi benim için sertifikam filan var ingilizce hazırlık okuduğuma dair yanımda götürüyümü vize alırken?
    3)sence şirkete hangi zaman aralıklarında başvurursan uçak,götüren şirket vb adına daha ucuz olur mesela şu tarihte başlasam geç kalmışmı olurum yoksa 1-2 ay önce başvursaydım daha mı ucuza giderdim.
    4)mesela çalıştığım işte başarılı olamadım adam kovdu beni o zaman yeni bir iş ayarlıyabiliyormuyuz?
    5) ben istanbul veya ankarada yaşamıyorum. okulumda var sadece vize işlemleri için gitsem yeterli oluyormu yoksa başka işlemler içinde gitmek şartmı. (dedemler istanbulda yaşıyor)
    6) örneğin a şirketi pahalı ama daha iyi iş buluyor yada b şirketi ucuz ama iş bulmuyor bulsada kötü işler.. gibi birşey varmı yoksa bütün şirketler hemen hemen aynı fiyatmı?
    7)amerika değilde başka ülkelere gidebiliyormuyuz çalışmak için googleda kısa bi araştırma yaptım ama bulamadım varmı acaba böyle birşey?

saçmada olsa aklıma gelen sorular bunlar şimdiden çok teşekkür ederim...

şirket için verecegin parayı iade alırsın. ama diger giderlerin uçar.

avantaj olabilir götür.

ocak şubat en güzeli.

arıyabilirisin

sadece vize işlemi başka gerek yok.

şirketlerin al birini vur ötekine.

tam bilmemekle beraber avusturalya , ve avrupa ülkelerinde buna benzer bişiler vardı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

şirketlerle ilgili nasıl araştırma yapabilirim? Bu konu üzerine açılmış forumlara pek güvenemiyorum.

şikayet edilmeyen şirket duymadım.

al birini vur ötekine diyebilirim.

en azından eski büyük birini seçin daha az sorun çıkar.
  • son senem alttan ders bırakıp okulu uzatsam seneye gidebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

son senem alttan ders bırakıp okulu uzatsam seneye gidebilirmiyim

Bilmiyorum
  • @Yusuf Miroğlu teşekkür ederim cevapladığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

@Yusuf Miroğlu teşekkür ederim cevapladığın için.

• Sorular aklıma geldikçe soruyorum. ABD'ye giderken yanımızda götürdüğümüz para ve kazanacağımız parayı nereye koyuyordunuz? Ailenizle nasıl haberleşiyordunuz.(LAPTOP olmayacak)
  • laptop pahalı telefon vs. götürünce hırsızlık oluyor mu? kendime ev tutmayı düşünüyorum. pahalı olur mu?
    bu arada geçen soru için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 3 Ocak 2012; 22:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Sorular aklıma geldikçe soruyorum. ABD'ye giderken yanımızda götürdüğümüz para ve kazanacağımız parayı nereye koyuyordunuz? Ailenizle nasıl haberleşiyordunuz.(LAPTOP olmayacak)

Cüzdanda tuttum. Çalinma riski yoktu bizim orda.

Amerikan hatti aldik 30 dolara nokia dandik telefon beraber 300 dakka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

laptop pahalı telefon vs. götürünce hırsızlık oluyor mu? kendime ev tutmayı düşünüyorum. pahalı olur mu?
    bu arada geçen soru için teşekkür ederim.

Bizim orda hirsizlik yoktu kesinlikle.

Gittigin eyalete ve mevkisine gore kira degisir. 3-4 kisi ortak tutarsin.
  • Hocam ben de yarın sözleşme imzalayacağım büyük ihtimalle.Önümde 2 seçenek var.Job fair ve job online.Job fairde fuarda işini buluyorsun 28 şubatta,diğerinde online olarak şirketteki ilanlara başvuruyorsun.2 paket arasında 100 $ fark var ve fuara gitmek için 100-150 lira yol masrafım olacak büyük ihtimalle ama şirketten konuştuğum bayan fuardan iş bulursan uçak biletini erken alırsn ucuza denk gelir diğer pakette iş bulman gecikirse uçak biletinden zarar edersin dedi.Ben fuarlı olana daha yakın hissediyorum kendimi ama sizin tecrübelerinizden de faydalanmak istedim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Hocam ben de yarın sözleşme imzalayacağım büyük ihtimalle.Önümde 2 seçenek var.Job fair ve job online.Job fairde fuarda işini buluyorsun 28 şubatta,diğerinde online olarak şirketteki ilanlara başvuruyorsun.2 paket arasında 100 $ fark var ve fuara gitmek için 100-150 lira yol masrafım olacak büyük ihtimalle ama şirketten konuştuğum bayan fuardan iş bulursan uçak biletini erken alırsn ucuza denk gelir diğer pakette iş bulman gecikirse uçak biletinden zarar edersin dedi.Ben fuarlı olana daha yakın hissediyorum kendimi ama sizin tecrübelerinizden de faydalanmak istedim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Valla ben fuara ne gittim nede sectim o yüzden birsey diyemiyecem.

Ama düsunursen fuar mantikli gibi. adamlar seni sen adamlari gorursun konusursun secersin isini.

• GTA san andrease gittim resimlere bakarken
  • Harika bir deneyim yasamıssın açıkcası bende düşünmeye basladım 6 sayfayı bi hevesle okuduktan sonra teşvik oldu denilebilir.
  • Hocam orada maaş alana kadar harçlık yapmak için 500 $ yeter mi sence?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.