Sadece hazırlıkta mı gidebiliyoruz? Mesela hazırlık'ı atlayıp üni.1'den 2'ye geçerken başvursak gidemiyor muyuz?(İngilizce sınavını geçmiş sayın hazırlıkta)
gidersin hocam niye gidemiyesin bir alakası yok.
Amerikalı kızlar Türklere karşı nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Amerikalı kızlar Türklere karşı nasıl ?
türk mürk bildikleri yokki haritada yerini bilmiyorlar.
Yahu bu işi illa bir firmayla mı yapmak gerekiyor??
Adamlar nerden baksan en az 2-3 bin tl para istiyolar da 2-3 bin tl lik ne yapıyorlar
daha bu işin uçak bileti var vize-pasaport vs işleri var...
Wat ı biz kendimiz yapamaz mıyız yani bu tür şirketlerden bağımsız olarak ne biliyim vize çıkardık diyelim en ucuzundan biletimizi aldık gidip orda bir iş bulup 2-3 ay çalışıp dönemez miyiz bu tür birşey çok daha karlı olmaz mı ??
quote:
Orijinalden alıntı: Mekanikizm
Adamlar nerden baksan en az 2-3 bin tl para istiyolar da 2-3 bin tl lik ne yapıyorlar
Wat ı biz kendimiz yapamaz mıyız yani bu tür şirketlerden bağımsız olarak ne biliyim vize çıkardık diyelim en ucuzundan biletimizi aldık gidip orda bir iş bulup 2-3 ay çalışıp dönemez miyiz bu tür birşey çok daha karlı olmaz mı ??
Çok güzel sormuş.
yaz okulundan kurtulamadım ki gideyim off bee
quote:
bende çok merak ediyorum.
takip
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
Çok pahalı bu gün erken kayıtın son günüydü. ELT ve Armada 1575$ istedi bu günden sonra 1675$ oluyormuş. Ama bunlar sadece fimanın aldığı para. Uçak bileti vize masrafları cepharçlığı derken en az 5500tl oluyor.
dostum erken kayıtı eylül ekim gibi yapsaydın en ucuz o sıralar oluyor mesela o zaman ukla 1000 dolar idi şimdi aralıkta 1600 idi muhtemelen 1800 düür suan son fiyat olarak öyle hatırlıyorum
quote:
arada illaki bir şirket olmak zorunda diye biliyorum.
ama kendi işini kendin bul gibi paketlerde var daha ucuza oluyor onlar.
şirket gerekli evrakları hazırlama , usa elçiligiyle aradaki kordinasyonu saglamak v.b işlerde görevli.
daha fazlasını merak edenler telefon açıp veya şubelerine gidip görüşsünler taksimde bi çogu.
şimdi gidersem self giderim, amerikada gittiğim her eyalette süper dostlar iş ilişkileri kurdum. gitsem birçok yerde işim evim fln hazır olur. sosyal ilişkiler hayatın her alanında çok önemli.
Takipteyim
Mükemmel yerler gezmiş güzel bir deneyim kazanmışsın kıskandım açıkcası... inş bizde bir WAT yaparız
Çok pis kıskandım resımlerı gorunce , yurt dısına cıkmayı ve calısmayı cok ısteyen bır arkdsımada attım konuyu onunda moralını bozayım bari Bazı ınsanlar cok sanslı oluyor sızde onlardan bırısınız. üni.oldugum donem cok talıhsız zamanlardı yoksa boyle bır delılıge gozum kapalı atlardım ..
quote:
Orijinalden alıntı: hykara86
Çok pis kıskandım resımlerı gorunce , yurt dısına cıkmayı ve calısmayı cok ısteyen bır arkdsımada attım konuyu onunda moralını bozayım bari Bazı ınsanlar cok sanslı oluyor sızde onlardan bırısınız. üni.oldugum donem cok talıhsız zamanlardı yoksa boyle bır delılıge gozum kapalı atlardım ..
bende sokakta nerde bir üniversiteli görsem içim cız ediyor.
şimdi ünv hazrlıkta olmak vardı ahhhhh ahhhhhhhh.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
quote:
Orijinalden alıntı: hykara86
bende sokakta nerde bir üniversiteli görsem içim cız ediyor.
şimdi ünv hazrlıkta olmak vardı ahhhhh ahhhhhhhh.
Halıne sukret senden kotulerı var bakn: ben
la bu ne vakit kaybetmeden gitsek mi canım da pek istemiyor ama yorumları görünce