Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mjslash

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

rica ederim.

şuan aslında senin yerinde olmak vardı. ohhh daha 5 yıl önünde ünv hayatı var her yıl giderdim yeminle.

bizim için artık geçti borun pazarı , sür eşegi nigdeye oldu :)

Hocam şu an İngilizce kursuna gidiyorum ve pre-intermediate seviyesini başarıyla bitirdim . Ve uppera kadar öğrenim görücem . Çokta çalışıyorum. Wat ile amerikaya 3 ay gitsem akıcı olarak ingilizce konuşabilir miyim ? Ve bu konuşma seviyesi ne derecede olur ?

ne desem yalan olur, herşey sana baglı.

insanlarla çekinmeden, utanmadan, zorda olsa konuştukça, denedikçe açılırsın düzelir konuşman, ilerler.

• Kuzenimin 1 ay zorunlu staji var gidemez mi o siz her sene giderdim diyosunuzda staji nasil ayarliyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bu sene bende gidiyorum gençler fotorafıları görünce içim bir garip oldu.

new york'a gidip dee snider 'in elini öpmek istiyorum.mümkünse türkün olmadıgı bir yere gitmeyi ve 2. işe girmeyi pek düşünmüyorum daha cok sosyal alanlarda vakit geçirmek istemiyorum.taa amerikaya gitmişiz bi de 2. işe girip amele gibi çalışammı.orda birada ucuzdur ölümünü bira içerim.

konsoluslugun sordugu sorularda arkadaşın yazdıgına gore basitmiş.bi 2 kur ingilizce kursunua gitmeyi düşünüyorum ama baktımda gitmsesemde dahi çantada keklik sorular.gözüm kapalı cevaplar adama hayatımı bile anlatırım

edit:konu sahibi arkadaşa bi sorum var orda çalışırken saçımızı kestirmek zorunda kalıcakmıyız.yani apaçi saçı gibi düşünme bildigin omuzlara kadar edebiyle uzatılmış bir saç bkz.imzam

çalışacagın iş ve patronuna baglı.

bizde saç sakal herşey serbestti.

sakal degilde sac cok onemli benim için namus meselesi desem abartmış olmam inş.adam gibi biri cıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Kuzenimin 1 ay zorunlu staji var gidemez mi o siz her sene giderdim diyosunuzda staji nasil ayarliyosunuz

Ben Staj gerektiren bir bölümde okumadım.Bir şekilde ayarlar gider kuzeniniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu sene bende gidiyorum gençler fotorafıları görünce içim bir garip oldu.

new york'a gidip dee snider 'in elini öpmek istiyorum.mümkünse türkün olmadıgı bir yere gitmeyi ve 2. işe girmeyi pek düşünmüyorum daha cok sosyal alanlarda vakit geçirmek istemiyorum.taa amerikaya gitmişiz bi de 2. işe girip amele gibi çalışammı.orda birada ucuzdur ölümünü bira içerim.

konsoluslugun sordugu sorularda arkadaşın yazdıgına gore basitmiş.bi 2 kur ingilizce kursunua gitmeyi düşünüyorum ama baktımda gitmsesemde dahi çantada keklik sorular.gözüm kapalı cevaplar adama hayatımı bile anlatırım

edit:konu sahibi arkadaşa bi sorum var orda çalışırken saçımızı kestirmek zorunda kalıcakmıyız.yani apaçi saçı gibi düşünme bildigin omuzlara kadar edebiyle uzatılmış bir saç bkz.imzam

çalışacagın iş ve patronuna baglı.

bizde saç sakal herşey serbestti.

sakal degilde sac cok onemli benim için namus meselesi desem abartmış olmam inş.adam gibi biri cıkar

İnş

• Vize asamasinda korkuyorum. Ingilizcem cok iyi degil ama biliyorum yine bir seyler. Ne sorarlar ki vize gorusmesinde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Vize asamasinda korkuyorum. Ingilizcem cok iyi degil ama biliyorum yine bir seyler. Ne sorarlar ki vize gorusmesinde ?

İlk sayfada yazıyor.

• quote:

quote:

Vize asamasinda korkuyorum. Ingilizcem cok iyi degil ama biliyorum yine bir seyler. Ne sorarlar ki vize gorusmesinde ?

İlk sayfada yazıyor.

8-10 soru soruluyor demissin de ne ki bu sorular ? Eger yas, okul, ad, aile falansa cevaplarim ama zor sorular gelir de gidememezlik yaparsak hayaller coker ya. 3.sinifim su an

• Konu efsaneymiş takip
  • quote:

quote:

quote:

İlk sayfada yazıyor.

8-10 soru soruluyor demissin de ne ki bu sorular ? Eger yas, okul, ad, aile falansa cevaplarim ama zor sorular gelir de gidememezlik yaparsak hayaller coker ya. 3.sinifim su an

Birader aşagısında bi ton yazım var nasıl görmüyorsun anlamadımki, illa kopyala yapiştir yaptiracan.

Konsoloslukta Ne Tip Sorular Soruyorlar:

Adın Soyadın , anne baba adın ne , kaç kardeşsiniz , kaç kız kaç erkek , kaç yaşındasın , annen baban ne iş yapıyor , hangi okula gidiyorsun , hangi bölümü okuyorsun , kaçıncı sınıfsın , not ortalaman kaç , niye not ortalaman düşük , neden bu bölümü seçdin ilerde ne olmak istiyorsun , hangi eyalete gideceksin , ne iş yapacaksın , neden bu iş ve bu eyalet , giderlerini kim karşılıyor sponsorun kim , daha önce amerikaya gittinmi , daha önce hiç yurt dışına çıktınmı , çıktıysan xx ülkeye neden gittin ne amaçla ,daha önce suriye ırak iran v.b ülkelere gittiyseniz sorular katlanarak gelir , bu programdan beklentin nedir neden katılıyorsun , ingilizceyi nerden ögrendin , v.b

• Vay be 3000 lira iyiymis. Su anda hepsi dahil 5000-6000 lira tutuyor.

Ayrica bisiklet taksiciligi, alaskada balikcilik ve las vegasta calismak kalkti diye biliyorum

• Ben de self gidiyorum bu sene tekrardan Texas a. Aklinda sorusu olanlar sorabilir. Bildigim bir sey olursa cevaplarim...
  • Şu olaydan liselerede olsa keşke, üniversiteye daha 1.5 yıl var :)
  • Sizin önerdiğiniz, tavsiye ettiğiniz iş nedir? Parası iyi, zor olmayan, ingilizcemizi geliştirebileceğimiz bir iş olursa iyi olur. Siz bulaşıkçılık mı yaptınız?
    Kaç yaşındayken gittiniz? Hangi bölümü okudunuz?

İngilizce seviyemizin ne olması gerekli vize den geçmek için?
    Sizin seviye neydi?
    Uçaktan inince kalacağınız yeri nasıl buldunuz? Birisi karşılamadı mı?
    Metro tehlikeli mi? Dedikleri gibi homeless insanlar yatıp kalkıyorlar mı? Gece metroya binmek tehlikeli mi? Nuggerlar nasıl davranıyorlar? Beyzbol maçına gittin mi? Nuggerların mahallelerine gittin mi?
    Ne yedin ne içtin?
    İlk başta nasıl buldun kalacağın yeri? Nasıl gittin? Tek mi gittin?

http://img864.imageshack.us/img864/774/22770059690778237192378.jpg
    http://img685.imageshack.us/img685/530/n88908023335813922023.jpg
    burası neresi?

biliyorum çok soru oldu ama gerçekten çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 17 Mart 2013; 20:11:49 >

• reserve
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Sizin önerdiğiniz, tavsiye ettiğiniz iş nedir? Parası iyi, zor olmayan, ingilizcemizi geliştirebileceğimiz bir iş olursa iyi olur. Siz bulaşıkçılık mı yaptınız?
    Kaç yaşındayken gittiniz? Hangi bölümü okudunuz?

İngilizce seviyemizin ne olması gerekli vize den geçmek için?
    Sizin seviye neydi?
    Uçaktan inince kalacağınız yeri nasıl buldunuz? Birisi karşılamadı mı?
    Metro tehlikeli mi? Dedikleri gibi homeless insanlar yatıp kalkıyorlar mı? Gece metroya binmek tehlikeli mi? Nuggerlar nasıl davranıyorlar? Beyzbol maçına gittin mi? Nuggerların mahallelerine gittin mi?
    Ne yedin ne içtin?
    İlk başta nasıl buldun kalacağın yeri? Nasıl gittin? Tek mi gittin?

http://img864.imageshack.us/img864/774/22770059690778237192378.jpg
    http://img685.imageshack.us/img685/530/n88908023335813922023.jpg
    burası neresi?

biliyorum çok soru oldu ama gerçekten çok merak ediyorum.

Merhaba şuan sadeece bir sorunuza cevap verebilirim. Orası yanlış hatırlamıyorsam Washington.

• Yalnız o değil de konu hak ettiğini bulamamış.
  • Resimleri görünce amerikaya gidesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Resimleri görünce amerikaya gidesim geldi

Kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.