Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bladeburak

Harika bir deneyim yasamıssın açıkcası bende düşünmeye basladım 6 sayfayı bi hevesle okuduktan sonra teşvik oldu denilebilir.

sevindim.
  • Çok yararlı bir konu olmuş. Ben de gitmeyi düşünüyorum üniversiteye geçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 4 Ocak 2012; 15:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Hocam orada maaş alana kadar harçlık yapmak için 500 $ yeter mi sence?

çok bile orada haftalık olarak verirler maaşını. her hafta çek olarak alırsın. 5 gün 8 saat 8 dolardan çalışsan 320 dolarını alırsın ilk hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Çok yararlı bir konu olmuş. Ben de gitmeyi düşünüyorum üniversiteye geçince.

• quote:

çalışacağın yere transfer olup bir hafta geçimini idare edeceğin para maksimum 300 350 dolardır .. amerikada paycheckler 1 ya da 2 haftada bir olarak verilir bu firmaya bağlıdır..gitmeden önce maaş periyodunu bilmeni öneririm.
  • akıcı ve aksanlı ingilizce konusuyorum.eğitim dili ingilizce olan bi okulda denizcilik okumamdan dolayı notlarım biraz düşük.hazırlıgı güzel bi dereceyle bitirdim.1.5 1.6 civarı ortalamam var.ne düşünüyorsun kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

akıcı ve aksanlı ingilizce konusuyorum.eğitim dili ingilizce olan bi okulda denizcilik okumamdan dolayı notlarım biraz düşük.hazırlıgı güzel bi dereceyle bitirdim.1.5 1.6 civarı ortalamam var.ne düşünüyorsun kardeşim?

dedigin gibi iyibir ingilizcen varsa notlarının neden düşük oldugunu izah edersin orada ve alabilirsin vize.
  • 10 numara konu
    Ah keşke mezun olmasaydım da gitseydim ya.Parasızlıktan hiçbi yaz gidemedik şimdi para var gedemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

10 numara konu
    Ah keşke mezun olmasaydım da gitseydim ya.Parasızlıktan hiçbi yaz gidemedik şimdi para var gedemiyoruz

aynı durumdayız şuan bu birikimle ünv hazırlık veya 1 de olmak isterdim hersene gidebilmek için.

ama geçmiş ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 5 Ocak 2012; 18:46:44 >

• şimdi 4 yıllık üni kazanıp ortalamayı 2 üzeri tutturup her yaz yurtdışına gidebiliyormuyum süper birşey lise bitsin ingilizce öğrenir ordan sonrada wat tabi izin kısmıda önemli gerçekten düşünmesi bile heyecanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

şimdi 4 yıllık üni kazanıp ortalamayı 2 üzeri tutturup her yaz yurtdışına gidebiliyormuyum süper birşey lise bitsin ingilizce öğrenir ordan sonrada wat tabi izin kısmıda önemli gerçekten düşünmesi bile heyecanlı

evt hazırlıkta okusan 5 sene boyunca gidebilirsin.
  • quote:

dostum arkadaslar sana fazlasıyla yeter demişler ama, işini ve gitceğin yeri tam olarak arastırmadan paraya yeter deme..yanına alabildiğin kadar para al..bende iki yaz wat yaptım sonuncusu 2011 yazıydı LA e gitmiştim..29 mayısta orda oldum iş baslangıcım 1 hazıran gozukuyordu(oryantasyon)1ınde gıttıgımızde 1 hafta ertelendıgını ogrendık,sonra oryantasyondayken maasların 2 haftada bır yattıgını ogrendık..bıze denılern ılk maasımızı 7 8 hazıran gibi alacagımızdı anca ay sonuna dogru anca aldık..sans tabı bu işler 2 sene once gıttıgımde haftalıktı maaslar ıse basladıktan sonra hemen almsıtık paramızı..bu sene bıde kaldıgımız yerı bazı uygunsuzluklar sebebıyle polıs kapatmıstı ortada kalmıstık..eve cıkınca depozıtodur kıradır baya masraf oldu..ilk maasımı alana kadar zorlandım baya,yanımdakı parada 500 dolar değil 1500 dolardı !

yanı demek ıstedıgım sans ve gıttıgın yer cok onemlı..arkadaslar aslında bıraz haklı 500 u bırak 200 dolar bıle yetebılır ama 1000 dolar da lazım olabilir..tum sartları dusun ve yanına alabıldıgın kadar para al derim...gittigin yer kasabaysa az para yeterlı olur ama LA,newyork, gibi merkezi yerlere gidiyorsan ohoo yeter dediğin para su gibi akıp gidebilir ellerinden..aman dikkat...

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

dostum arkadaslar sana fazlasıyla yeter demişler ama, işini ve gitceğin yeri tam olarak arastırmadan paraya yeter deme..yanına alabildiğin kadar para al..bende iki yaz wat yaptım sonuncusu 2011 yazıydı LA e gitmiştim..29 mayısta orda oldum iş baslangıcım 1 hazıran gozukuyordu(oryantasyon)1ınde gıttıgımızde 1 hafta ertelendıgını ogrendık,sonra oryantasyondayken maasların 2 haftada bır yattıgını ogrendık..bıze denılern ılk maasımızı 7 8 hazıran gibi alacagımızdı anca ay sonuna dogru anca aldık..sans tabı bu işler 2 sene once gıttıgımde haftalıktı maaslar ıse basladıktan sonra hemen almsıtık paramızı..bu sene bıde kaldıgımız yerı bazı uygunsuzluklar sebebıyle polıs kapatmıstı ortada kalmıstık..eve cıkınca depozıtodur kıradır baya masraf oldu..ilk maasımı alana kadar zorlandım baya,yanımdakı parada 500 dolar değil 1500 dolardı !

yanı demek ıstedıgım sans ve gıttıgın yer cok onemlı..arkadaslar aslında bıraz haklı 500 u bırak 200 dolar bıle yetebılır ama 1000 dolar da lazım olabilir..tum sartları dusun ve yanına alabıldıgın kadar para al derim...gittigin yer kasabaysa az para yeterlı olur ama LA,newyork, gibi merkezi yerlere gidiyorsan ohoo yeter dediğin para su gibi akıp gidebilir ellerinden..aman dikkat...

imzan güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

imzan güzel

teşekkür ederim,Les Chevaliers Du Ciel filminden alıntı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

şimdi 4 yıllık üni kazanıp ortalamayı 2 üzeri tutturup her yaz yurtdışına gidebiliyormuyum süper birşey lise bitsin ingilizce öğrenir ordan sonrada wat tabi izin kısmıda önemli gerçekten düşünmesi bile heyecanlı

konu için gerçekten sağol resimleri açıklamaları görünce insan gitmek istiyor inşallah giderimde bende burda konu açarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

konu için gerçekten sağol resimleri açıklamaları görünce insan gitmek istiyor inşallah giderimde bende burda konu açarım

İNŞ.

• Keske tekrar gidebilsem :(
  • Sadece hazırlıkta mı gidebiliyoruz? Mesela hazırlık'ı atlayıp üni.1'den 2'ye geçerken başvursak gidemiyor muyuz?(İngilizce sınavını geçmiş sayın hazırlıkta)
  • Başvurular ne zaman bitiyor ?
  • Çok pahalı bu gün erken kayıtın son günüydü. ELT ve Armada 1575$ istedi bu günden sonra 1675$ oluyormuş. Ama bunlar sadece fimanın aldığı para. Uçak bileti vize masrafları cepharçlığı derken en az 5500tl oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.