Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi mukkemel bişi yanlız ben lise 3 öğrencisiyim konuyu okudukdan sonra kesin 4 yıllık bir üniversite kazanıp bu wat yapmalıyım dedim içimden bir heycan bastı eğer yanlış anlamadıysam yazın bi miktar para verip bir sirket aracılıyla amerikada bir yerde calışıp verdiğin paranı geri alıyorsun bu sıradada amerikayı gezebiliyosun cidden hoşuma gitti eğer işler yolunda giderse kesin yapıcam ingilizcem yaşıtlarıma göre iyi kanımca universiteye kadarda geliştiririm sonrası have nice holiday der :)

Teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 19 Mayıs 2012; 1:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Abi mukkemel bişi yanlız ben lise 3 öğrencisiyim konuyu okudukdan sonra kesin 4 yıllık bir üniversite kazanıp bu wat yapmalıyım dedim içimden bir heycan bastı eğer yanlış anlamadıysam yazın bi miktar para verip bir sirket aracılıyla amerikada bir yerde calışıp verdiğin paranı geri alıyorsun bu sıradada amerikayı gezebiliyosun cidden hoşuma gitti eğer işler yolunda giderse kesin yapıcam ingilizcem yaşıtlarıma göre iyi kanımca universiteye kadarda geliştiririm sonrası have nice holiday der :)

Teşekürler

rica ederim.

şuan aslında senin yerinde olmak vardı. ohhh daha 5 yıl önünde ünv hayatı var her yıl giderdim yeminle.

bizim için artık geçti borun pazarı , sür eşegi nigdeye oldu :)

• Ben pek gezmeyi sevmem ama para kazanma kısmı güzel geldi kulağıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler güzel konu Seneye ben de gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

rica ederim.

şuan aslında senin yerinde olmak vardı. ohhh daha 5 yıl önünde ünv hayatı var her yıl giderdim yeminle.

bizim için artık geçti borun pazarı , sür eşegi nigdeye oldu :)

Hocam şu an İngilizce kursuna gidiyorum ve pre-intermediate seviyesini başarıyla bitirdim . Ve uppera kadar öğrenim görücem . Çokta çalışıyorum. Wat ile amerikaya 3 ay gitsem akıcı olarak ingilizce konuşabilir miyim ? Ve bu konuşma seviyesi ne derecede olur ?
  • Güzel konu
  • adam ne gezmiş ya valla imrendim bakalım ben de bu sene bu kadar gezebilecekmiyim :-D
  • hocam o değilde artık büyük şehirler yasaklanmış çoğu işler listeden çıkarılmış türklere pek güvenmiyorlarmış küçük yerlere gitmenin bir anlamı var mı sence?
  • Hocam her fotoyu teker teker inceledim adam gerçek yada çok ince çalışmış. h
  • Güzel konu olmuş eline sağlık ben lisedeyim daha ama gitmeyi düşünüyorum

• Benimde bikac sorum olucak cevaplarsan cok mutlu olurum..

1-İngilizce seviyen ne derecedeydi ne okudun nasil gelistirdin.
    2-Bu sene gitmeyi dusunuyorum wat la ama daha bu sene kazandim ve hazirlik okuyorum onerirmisin.
    3-bikac sirketle konustum bana ingilizcenizin hemen iyi olmasi cunku is gorusmelerinin aralik ayinda izmir istanbul gibi fuarlarda olcagi soylendi sen nasil basvurdun isine o sureci anlatir misin ?
    4-bide hangi firmayla gittin guvenilir oldugunu nasil anladin onerir misin PM ile atabilirsin.
    5-okuldan ne gibi evraklar istiyolar bide o kisim onemli cunku hocam bizden senin ing seviyen hakkinda kapali bi zarfta notlarinla beraber yorumumuzu isterler dedi..

Uzun yazdim heycanimi bagisla cunku watla gitmeyi cok istiyorum ve baya arastirma yapiyorum. Simdiden tesekkurler. Telefondan yazdim yazim hatalari icin ozur dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: oys14

hocam o değilde artık büyük şehirler yasaklanmış çoğu işler listeden çıkarılmış türklere pek güvenmiyorlarmış küçük yerlere gitmenin bir anlamı var mı sence?

Dostum arastirmama gore grupca gelen turklere izin vermiyolarmis. Hem iş aksatmasi hemde ing seviyeni gelistiremeyip hep turkce konustugundan kaynakli

• Takip
  • bu sene bende gidiyorum gençler fotorafıları görünce içim bir garip oldu.

new york'a gidip dee snider 'in elini öpmek istiyorum.mümkünse türkün olmadıgı bir yere gitmeyi ve 2. işe girmeyi pek düşünmüyorum daha cok sosyal alanlarda vakit geçirmek istemiyorum.taa amerikaya gitmişiz bi de 2. işe girip amele gibi çalışammı.orda birada ucuzdur ölümünü bira içerim.

konsoluslugun sordugu sorularda arkadaşın yazdıgına gore basitmiş.bi 2 kur ingilizce kursunua gitmeyi düşünüyorum ama baktımda gitmsesemde dahi çantada keklik sorular.gözüm kapalı cevaplar adama hayatımı bile anlatırım

edit:konu sahibi arkadaşa bi sorum var orda çalışırken saçımızı kestirmek zorunda kalıcakmıyız.yani apaçi saçı gibi düşünme bildigin omuzlara kadar edebiyle uzatılmış bir saç bkz.imzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 28 Ekim 2012; 11:09:52 >

• Hocam yeşil pasaportluların gidemediği şeklinde şeyler duydum.Doğru mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

hocam o değilde artık büyük şehirler yasaklanmış çoğu işler listeden çıkarılmış türklere pek güvenmiyorlarmış küçük yerlere gitmenin bir anlamı var mı sence?

yasaktan falan haberim yok. küçük müçük nereye olsa gidin, sonunda nasıl olsa 1-4 hafta size kalmış tatil gezme var, nere istiyorsan git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

Güzel konu olmuş eline sağlık ben lisedeyim daha ama gitmeyi düşünüyorum

teşekkürler, inş gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bu sene bende gidiyorum gençler fotorafıları görünce içim bir garip oldu.

new york'a gidip dee snider 'in elini öpmek istiyorum.mümkünse türkün olmadıgı bir yere gitmeyi ve 2. işe girmeyi pek düşünmüyorum daha cok sosyal alanlarda vakit geçirmek istemiyorum.taa amerikaya gitmişiz bi de 2. işe girip amele gibi çalışammı.orda birada ucuzdur ölümünü bira içerim.

konsoluslugun sordugu sorularda arkadaşın yazdıgına gore basitmiş.bi 2 kur ingilizce kursunua gitmeyi düşünüyorum ama baktımda gitmsesemde dahi çantada keklik sorular.gözüm kapalı cevaplar adama hayatımı bile anlatırım

edit:konu sahibi arkadaşa bi sorum var orda çalışırken saçımızı kestirmek zorunda kalıcakmıyız.yani apaçi saçı gibi düşünme bildigin omuzlara kadar edebiyle uzatılmış bir saç bkz.imzam

çalışacagın iş ve patronuna baglı.

bizde saç sakal herşey serbestti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Hocam yeşil pasaportluların gidemediği şeklinde şeyler duydum.Doğru mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim

bilgim yok , ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Benimde bikac sorum olucak cevaplarsan cok mutlu olurum..

1-İngilizce seviyen ne derecedeydi ne okudun nasil gelistirdin.
    2-Bu sene gitmeyi dusunuyorum wat la ama daha bu sene kazandim ve hazirlik okuyorum onerirmisin.
    3-bikac sirketle konustum bana ingilizcenizin hemen iyi olmasi cunku is gorusmelerinin aralik ayinda izmir istanbul gibi fuarlarda olcagi soylendi sen nasil basvurdun isine o sureci anlatir misin ?
    4-bide hangi firmayla gittin guvenilir oldugunu nasil anladin onerir misin PM ile atabilirsin.
    5-okuldan ne gibi evraklar istiyolar bide o kisim onemli cunku hocam bizden senin ing seviyen hakkinda kapali bi zarfta notlarinla beraber yorumumuzu isterler dedi..

Uzun yazdim heycanimi bagisla cunku watla gitmeyi cok istiyorum ve baya arastirma yapiyorum. Simdiden tesekkurler. Telefondan yazdim yazim hatalari icin ozur dilerim

4 sorunun cevabı konuda var.

şirket a d v i s.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.