tamam iyi gitmiş görmüş 250 foto eklemişsin teşvik etsin diye kız fotoları da koymuşsun ama biraz yol yordamdan bahset gitmek için ne yapmamız gerekir. firma seçimini rastgele mi yapıcaz. nereye ne kadar para veriyoruz. paranın hepsini firmaya veriyoruz onlar mı hallediyor. firmanın işlevi ne wat da. ilk gittiğimizde uçaktan indiğimizde bizi ne bekliyor orada. köyden indim şehire misali mi iş bulana kadar nerede kalıcaz ne yapıcaz. sanırım cebimizde ekstradan para olması da gerekiyor değil mi. iş bulma garantisi var mı. millet kendi memleketinde iş bulamıyor gidip allahın amerikasında ortada kalmayalım. kısacası konaklama, iş, barınma meselesi nasıl olacak yani.
En çok sorulan temel soruları derleyip düzenleyip ilk mesaja cevap ekliyecem.
MERAK ETMEYİN.
Mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
MERAK ETMEYİN.
Hocam buda renkli sohbetin konusu gibi olmasın
olmaz çünkü ana mesajda konunun gerçekligini kanıtlayan 3 tane kanıt sundum.
şüpheniz olmasın rahat rahat takılın.
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
Hocam buda renkli sohbetin konusu gibi olmasın
mesajım dursun resım geldıkce bakarım hocam bu arada ne gerekyor bu work and travel için?
Konu güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
MERAK ETMEYİN.
Sana güveniyoruz dostum aydınlat bizi özellikle maddi açıdan merak ediyorum.
vay be güzel konuymuş.. :) sanki Amerika ya gitmiş gibi hissettim..
Aklıma takılanlar Ne kadara maal oldu? Not ortalaması ne kadar önemli? Uçaktan indiğinde ilk ne yapıyorsun?
Ben bu dönem gidecektim param dahi hazırdı ama not ortalamam 1.85 olduğu için başvuru yapmadım.
lise bitsin üni1 de oradayım
Güzel konu olmuş.Eline sağlık :) İngilizcem iyi olsaydı ünide gitmek isterdim ama maalesef
Konu ana sayfası güncellendi ve sorularınızın cevapları yazıldı.
WAT'da çalışırken canınızı çıkarıyorlarmış doğru mu? Tatiliniz var mıydı? Para olarak ne kazandın, ne kadar harcama yaptın (yol,yeme, içme,gezme) ayrıca bu tecrübenin iş hayatın konusunda bir şeyler kattığını düşünüyor musun?
sorularının cevabı ana sayfada az önce güncelledim bakarsan hepsinin yanıtı var gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
WAT'da çalışırken canınızı çıkarıyorlarmış doğru mu? Tatiliniz var mıydı? Para olarak ne kazandın, ne kadar harcama yaptın (yol,yeme, içme,gezme) ayrıca bu tecrübenin iş hayatın konusunda bir şeyler kattığını düşünüyor musun?
saallama arkadaslar gercek değil bu fotolar , türkiyeden alınış bi elbise giydiğini görmedim daha 1 tane avealı t shirt olanı var oda tam olarak bi delil degil sehirde cektir bakalım o tshirtle de inanalım bikaç poz
zamanla 1000 fotoyu bulur bu konu sen ne diyon.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Bütün fotoğrafları tek tek sansürledin yani? Helal olsun ne diyeyim.