Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan hazırlıktayım, 1.sınıfın sonunda gidicem bende inş
  • elektronik ürün getirme konusunda sen ne yaptın neler getirdin ordan yani sadece elektronik değil amerikadan alıp türkiyeye neler getirdin herhangi bir sınırlamayla karşılaştın mı havaalanında?
  • 2 senelik üniversite okuyanlar gidemiyomu yaa ?????
  • o çok iyi bende 4 senelik ünideyim ingilizcem orta düzey gramerim var ama konuşmaya cesaret edemiyorum.Vize kısmında sorulan sorular aynı tip midir?Farklı farklı mı soruluyor.

Birde amerikada bu aralar iş bulmak zorlaştı giden karnını ancak doyurur gibi söylentiler var yakın zamanda bir arkadaşım gidecek.

Bende yanlız biyere gitmeyi sevmem biri yanımda gelmesi lazım.Seneye olmadı öbür seneye bende düşünüyorum.Konu yararlı çok sağol.Fotodaki kızlar nereli
  • Vize kısmında ne gibi sorular sordular ?
  •  WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )  WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )  WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )

quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

saallama arkadaslar gercek değil bu fotolar , türkiyeden alınış bi elbise giydiğini görmedim daha 1 tane avealı t shirt olanı var oda tam olarak bi delil degil sehirde cektir bakalım o tshirtle de inanalım bikaç poz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Vize kısmında ne gibi sorular sordular ?
  • Hocam bende bir soru sorayım. Seneye forumdan canyucekaya arkadasımız ile rusya voronezh üni. gideceğiz. orada da 5 yıl okuyacağız. bizde gitmek istesek olabilir mi var mı böyle imkan? okudum baya ama hani biz rusyadan gidiyoruz ya rus falanda yazmıssınız nasıl yapabiliriz bu durumu?
  • PS3 , 5.1 Sony home theater ( sırf bunun için dev gibi bavul aldım ) , 2 tane dvd player 1080p upsacaling yapan , 10 tane ps3 oyunu , bluray filmler , digital foto çerçevesi , notebook , fotograf makinesi , 15 tane nba storedan kıyafet , 20 küsür başka magazalrdan kıyafet, hediyelik eşya , gözlük , aklıma gelenler bunlar vallahi başkada var ama unuttum.

quote:

Orijinalden alıntı: mesemih

elektronik ürün getirme konusunda sen ne yaptın neler getirdin ordan yani sadece elektronik değil amerikadan alıp türkiyeye neler getirdin herhangi bir sınırlamayla karşılaştın mı havaalanında?
  • özelden cevapladım ama burdanda verim millet okusun. 2008 de hayır şimdide gittigim firmaya baktım gene hayır.

sadece 4 yıllık ve yüksek lisans ögrencileri.

quote:

Orijinalden alıntı: hellman

2 senelik üniversite okuyanlar gidemiyomu yaa ?????
  • sorulan sorular %70 aynı tarz ama degişedebiliyor tabiki.

söylentilerden haberim yok biz gittigimizde tamda amerikada ekonomik kriz vardı ama bize bişi olmadı.

Kız rus tabiki :)

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

o çok iyi bende 4 senelik ünideyim ingilizcem orta düzey gramerim var ama konuşmaya cesaret edemiyorum.Vize kısmında sorulan sorular aynı tip midir?Farklı farklı mı soruluyor.

Birde amerikada bu aralar iş bulmak zorlaştı giden karnını ancak doyurur gibi söylentiler var yakın zamanda bir arkadaşım gidecek.

Bende yanlız biyere gitmeyi sevmem biri yanımda gelmesi lazım.Seneye olmadı öbür seneye bende düşünüyorum.Konu yararlı çok sağol.Fotodaki kızlar nereli

• Ana sayfaya koyacam derlim toplim soruları hatırlamam lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Vize kısmında ne gibi sorular sordular ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 25 Mayıs 2011; 17:47:14 >
  • Ya bu Las Vegas'da kumarhanede çalışmayı olanak sağlayan şirketler hangileri? Özelden bir şirket tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Daha önce gidenlerden acı çekenler desıkça rastlanmakta.

Mlaum bir de 25 Mayıs'a geldik hala müracaat etmek mümkün mü? İş bakımından sıkıntı çeker miyim? Seneye staj falan derken gidemem herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoll -- 25 Mayıs 2011; 17:50:25 >
  • nba storedan 15 den fazla kıyafet aldım. malesef nba maçı izlemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Hocam NBA Store'dan birşeyler almışsındır umarım. O kadar fotoğraf çekilmişsin. Madison Square Garden'da da New York Knicks'in maçlarını izledin mi?
  • valla şahsen tanıdıgım birileri yok las vegasda ama wat forumlarında görüyordum o işi seçenleri. çok sağlam ingilizce lazım her adam yapamaz.

bizim ünv den benim tanıdıgım 10 arkadaş farklı yerlere gittti hepsi memnun döndü. 2 kişi sadece oda benim yanımdaki arkadşlar dilleri çok kötü diye baktılar olmuyor adamlar kovmadan geri döndüler tr ye 1 ayda.

sanırım bu sene artık bitmişdir başvurular. seneye artık gidersiniz ama genede bakın bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Xoll

Ya bu Las Vegas'da kumarhanede çalışmayı olanak sağlayan şirketler hangileri? Özelden bir şirket tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Daha önce gidenlerden acı çekenler desıkça rastlanmakta.

Mlaum bir de 25 Mayıs'a geldik hala müracaat etmek mümkün mü? İş bakımından sıkıntı çeker miyim? Seneye staj falan derken gidemem herhalde.

• konudaki resimleri felan görünce olum recep boşa yaşıyorsun dedim içimden
  • reserve
  • Mesaji$
  • turkiyede rahat bi insanim, istedigim kiza milleti umursamadan tanismaya calis, abd de bu kizlarla tanisma olarak + bi etki gosterirmi, azim iyide laf yapar. Yoksa turkiyedeki cekingen tipler abd de dahami cekici oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
    PS3 , 5.1 Sony home theater ( sırf bunun için dev gibi bavul aldım ) , 2 tane dvd player 1080p upsacaling yapan , 10 tane ps3 oyunu , bluray filmler , digital foto çerçevesi , notebook , fotograf makinesi , 15 tane nba storedan kıyafet , 20 küsür başka magazalrdan kıyafet, hediyelik eşya , gözlük , aklıma gelenler bunlar vallahi başkada var ama unuttum.

quote:

Orijinalden alıntı: mesemih

elektronik ürün getirme konusunda sen ne yaptın neler getirdin ordan yani sadece elektronik değil amerikadan alıp türkiyeye neler getirdin herhangi bir sınırlamayla karşılaştın mı havaalanında?

bunlar turkiyede 5-6bin tl yi bulur, sen ne kadara hallettin cok merak ettim, bide havaalaninda kilo siniri var orayi nasil gectin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.