Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesajım bulunsun
  • güzel konu olmuş eline sağlık

2009 da Orlando/Florida ya gitmiştim..inanılmaz bir yazdı..bu pazarda Los Angeles/California'ya gidiyorum..ekim başı dönüş..belki bu tarz bi konuda ben açarım vakit bulabilirsem...Santa Monica Pacific Park'ta çalışıcam görmüşsündür belki LA de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 26 Mayıs 2011; 2:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakyoras

bulunsun

imzan kurallara aykırı, hakkından fazlasını kullanmışsın resim olunca 7 değil 4 satır kullanabiliyorsun
  • Wat mı Dil Kursumu: para sorunun yok ise kesinlikle dil kursu hem ingilzcen mükemmel olur hemde çalışma eziyeti çekmezsin. ama paran yok ise wat dan başka çaren yok.
    demişsiniz. dil kurslarındaki imkanlar neler ondanda biraz bahsedebilir misiniz acaba? ne kadar bir bütçe gerekir vs.
  • dostum anladığım kadarıyla işi bize firma ayarlıyor değil mi?
    peki bunu nasıl yapıyorlar. biz oraya gittiğimizde firma temsilcisi bizi orada karşılayıp mı işi bize ayarlıyorlar yoksa buradan mı işi ayarlıyorlar.

bir de mümkünse gittiğin firmanın ismini pm yoluyla atabilir misin ?
  • Üniversiteye kapağı attarsam her sene gidicem, kararlıyım
  • süper bi olay ya, aöf kabul olsa keşke bu sene hemen giderdim

bide ben senin yerin olsam suratımı sansürle falan uğraşmam koyarım valla kimseden çekinmem korkum yok
  • hocam dil kursuna gitmedim nerden bilim.

herşeyi devletten (benden) beklemeyin o kadarda

google ve biton bu işi yapan şirket var internette.

quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

Wat mı Dil Kursumu: para sorunun yok ise kesinlikle dil kursu hem ingilzcen mükemmel olur hemde çalışma eziyeti çekmezsin. ama paran yok ise wat dan başka çaren yok.
    demişsiniz. dil kurslarındaki imkanlar neler ondanda biraz bahsedebilir misiniz acaba? ne kadar bir bütçe gerekir vs.

• param olsa bende giderdim güzel olay be
  • hocam 5 kişi gittim demişsin.

genelde giden kişiler bana hep gidiceksen tek başına git, türkçeyi hiç kullanmazın falan diyolar..

sen ne düşünüyosun bu konuda? tek gitmenin dil geliştirmek için kayde değer bi faydası olur mu yada çok mu zorlanırım
  • işi burdan ayarlıyorlar. gideceginiz adres falan burdan belli oluyor gittiginizde zaten sizi bekliyor olacaklar.

pm attım.

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

dostum anladığım kadarıyla işi bize firma ayarlıyor değil mi?
    peki bunu nasıl yapıyorlar. biz oraya gittiğimizde firma temsilcisi bizi orada karşılayıp mı işi bize ayarlıyorlar yoksa buradan mı işi ayarlıyorlar.

bir de mümkünse gittiğin firmanın ismini pm yoluyla atabilir misin ?
  • Güzel Konu. Hocam şu las vegasta çalışma işi süpermiş.Şu blackjack oynatanlardan falan mı oluyorsun acabaBulaşık yıkama zor işte kurpiyer oluyorsan süperHergün çeşit çeşit zengin adamı oynatacaksın
  • Seneye bende başvurmayı düşünüyorum.İnş. katılabilirim.
  • sağlam konu hele bi başlayak üniye
  • tek gitmek zor iş maddi manevi olarak. hiç tavsiye etmem. ingilizcesini geliştirmek isteyen adam 100 türkle gitse gene geliştirir.

quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

hocam 5 kişi gittim demişsin.

genelde giden kişiler bana hep gidiceksen tek başına git, türkçeyi hiç kullanmazın falan diyolar..

sen ne düşünüyosun bu konuda? tek gitmenin dil geliştirmek için kayde değer bi faydası olur mu yada çok mu zorlanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 26 Mayıs 2011; 23:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

tabilki gidebilirsiniz. bu sadece türklere özel bişi degil bütün avrupa ülkelerinde var. ama siz rus degilde türkiye üzerinden gidersiniz sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Hocam bende bir soru sorayım. Seneye forumdan canyucekaya arkadasımız ile rusya voronezh üni. gideceğiz. orada da 5 yıl okuyacağız. bizde gitmek istesek olabilir mi var mı böyle imkan? okudum baya ama hani biz rusyadan gidiyoruz ya rus falanda yazmıssınız nasıl yapabiliriz bu durumu?

İşte bu süper

• yok yav o işi verirlermi hiç o işi ögrenmen 3 ayı alır. başka türlü işlerdir.

quote:

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

Güzel Konu. Hocam şu las vegasta çalışma işi süpermiş.Şu blackjack oynatanlardan falan mı oluyorsun acabaBulaşık yıkama zor işte kurpiyer oluyorsan süperHergün çeşit çeşit zengin adamı oynatacaksın

• Konu süper,teşekkürler.(up)
  • tüm teşekkür mesajları için bende teşekkür ederim.
  • bulunsun mesaj
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.