Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

tek gitmek zor iş maddi manevi olarak. hiç tavsiye etmem. ingilizcesini geliştirmek isteyen adam 100 türkle gitse gene geliştirir.

quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

hocam 5 kişi gittim demişsin.

genelde giden kişiler bana hep gidiceksen tek başına git, türkçeyi hiç kullanmazın falan diyolar..

sen ne düşünüyosun bu konuda? tek gitmenin dil geliştirmek için kayde değer bi faydası olur mu yada çok mu zorlanırım

maddi açıdan ne zorluğu oluyor peki? kalıcak yer açısından falan mı

• kalacak yer , araba alma veya kiralama v.b giderler.

quote:

quote:

tek gitmek zor iş maddi manevi olarak. hiç tavsiye etmem. ingilizcesini geliştirmek isteyen adam 100 türkle gitse gene geliştirir.

quote:

hocam 5 kişi gittim demişsin.

genelde giden kişiler bana hep gidiceksen tek başına git, türkçeyi hiç kullanmazın falan diyolar..

sen ne düşünüyosun bu konuda? tek gitmenin dil geliştirmek için kayde değer bi faydası olur mu yada çok mu zorlanırım

maddi açıdan ne zorluğu oluyor peki? kalıcak yer açısından falan mı

•  WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )

yalarıkkk

gelecek yorumlardan bir tanesi

• yavaş ol deriz bizde...rus bu amerikalı sevgilisi vardı rambo gibi. bizle çok haşır neşirdi çok sıcak kanlıydı ama bişi yapmadık yani, yalanın alemi yok. bunun kadar olmasada başka güzel rus romenler vardı :)

foto çekmeye meraklıydı rus facebooguna ekliyordu bizde sürekli çekiyorduk makinemiz iyi diye. bunlar aslında hiçbişi başka ne pozları var ama konu çıgrından çıkmasın diye bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 27 Mayıs 2011; 0:49:22 >
  • 3 ay boyunca inglzce kursuna gitsem acaba vize verirken 2 senelik ünilere sorulan o zor soruları geçebilrmym ya ? bide not ortalamasıda düşük benm biraz 1.60 larda acaba 3 ay boyunca ingizce kursu görüp sonra denesemmi acaba vize işini ? yani alsammı böyle bi risk ??
  • 1.6 ile alman zor.
  • bi pm attım kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

bi pm attım kardeş

banamı ?
  • yanıtlandı

quote:

bi pm attım kardeş
  • konu sahibine.
  • quote:

konu sahibine.

anlaşıldı tamam.
  • Peki kardeş sen hangi işte çalıştın? Bir de o otelin hali ne öyle ya The Arcadian'da falan mı kaldınız? :D
  • ana bölümde yazıyor ya yaptıgımız işler garson v.b diye gidiyor.

otelin halinde ne var tam anlıyamadım. dedigin oteli bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

Peki kardeş sen hangi işte çalıştın? Bir de o otelin hali ne öyle ya The Arcadian'da falan mı kaldınız? :D
  • İyi gezmişiniz harbiden
  • quote:

ana bölümde yazıyor ya yaptıgımız işler garson v.b diye gidiyor.

otelin halinde ne var tam anlıyamadım. dedigin oteli bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

Peki kardeş sen hangi işte çalıştın? Bir de o otelin hali ne öyle ya The Arcadian'da falan mı kaldınız? :D

Kaldığın otelde mi çalıştınız peki? Ya da başka bir otelde mi? Bir de çalıştığın yer nasıldı yani eğlendiniz mi ya da kötü hissettiğiniz/rahatsız olduğunuz anlar oldu mu, sosyetik bi mekan mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

İyi gezmişiniz harbiden

• ne kadar harcadın toplamda ,evden cıkarken yanıma ne kadar almalıyım yanı boyle bı ıse gırıssem ,ayrıca work and travel nasıl bıseydır kımler gıdebılır önkosulu ,buna benzer bı cok hakkında ayrıntılı bılgı verebılırmısınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

3 ay boyunca inglzce kursuna gitsem acaba vize verirken 2 senelik ünilere sorulan o zor soruları geçebilrmym ya ? bide not ortalamasıda düşük benm biraz 1.60 larda acaba 3 ay boyunca ingizce kursu görüp sonra denesemmi acaba vize işini ? yani alsammı böyle bi risk ??
  • Süper konu takipteyim

Biraz da anılardan bahset.Başınıza ilginç olaylar gelmiştir
  • dil sorun işte ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.