Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
59
Favori
40.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye gitmek istiyorum. Şu an için dil biraz sorun onada seneye kadar asılıcam. Bu arada konu güzel öbür dikisdeki fotoları da bekliyoruz.
  • 2. sınıfta dili halledip, 3. sınıfta gitmeyi düşünüyordum fakat stajlar vs. zor olacak. Bakalım kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

quote:

3 ay boyunca inglzce kursuna gitsem acaba vize verirken 2 senelik ünilere sorulan o zor soruları geçebilrmym ya ? bide not ortalamasıda düşük benm biraz 1.60 larda acaba 3 ay boyunca ingizce kursu görüp sonra denesemmi acaba vize işini ? yani alsammı böyle bi risk ??

• Usta çok güzel ya, ALLAH herkese istedigi yerlere gitmeyi nasip etsin başta saglık tabiki :) Konuyu takip edecegim ilerliyen zamanlarda sorularım olacak.
  • 1.60 la hemde 2 yıllıksın vize mize vermezler. ayrıca 2 yıllıklara zaten yok biliyordum ama bir sitede 2 yıllıklara var demiş şirket. ama benim gitigim şirketin sitesinde hala sadece 4 yıllıklar ve yüksek lisans ögrencisi gidebiliri yazıyor.

quote:

3 ay boyunca inglzce kursuna gitsem acaba vize verirken 2 senelik ünilere sorulan o zor soruları geçebilrmym ya ? bide not ortalamasıda düşük benm biraz 1.60 larda acaba 3 ay boyunca ingizce kursu görüp sonra denesemmi acaba vize işini ? yani alsammı böyle bi risk ??
  • 2 sene içinde work and travel düşünen beni iyice teşvik eden bir konu olmuş
  • Biz yaşamıyoruz arkadaş.
  • sordugun soruların tamamı ilk mesajda var.

quote:

Orijinalden alıntı: deryacanderya

ne kadar harcadın toplamda ,evden cıkarken yanıma ne kadar almalıyım yanı boyle bı ıse gırıssem ,ayrıca work and travel nasıl bıseydır kımler gıdebılır önkosulu ,buna benzer bı cok hakkında ayrıntılı bılgı verebılırmısınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

1.60 la hemde 2 yıllıksın vize mize vermezler. ayrıca 2 yıllıklara zaten yok biliyordum ama bir sitede 2 yıllıklara var demiş şirket. ama benim gitigim şirketin sitesinde hala sadece 4 yıllıklar ve yüksek lisans ögrencisi gidebiliri yazıyor.

quote:

2 YILLIK ÜNİ OKUYANLAR GİDEBİLİYOR ARKADAŞIM BİZZAT WAT ŞİRKETİNİ ARAYIP SORDUM GEÇEN SENE YASA GELMİŞ !!!!!! AYRIcA SORDUĞUM SORU 2 YILLIK ÜNİ ÖĞRENcİLERİ GİDEBİLİRMİ DEĞİLDİ. LÜTFEN SORUYU TEKRAR OKURMUSUN...

• soruları geçip geçemiyecgini bilemem. ama çalışmayla başarılmayacak bişi yok dersaneye git altyapı yap sonra git.
  • quote:

soruları geçip geçemiyecgini bilemem. ama çalışmayla başarılmayacak bişi yok dersaneye git altyapı yap sonra git.

anladım teşekkürler aslında 2 senelik üni okuyupta vize almayı deneyenlere sormak lazım. ama varmıdır acaba forumda ?
  • ATILAN PM LERE CAVAP VERMİYECEM KUSURA BAKMAYIN.

ANA SAYFAYI TAMAMEN OKUYUN HALA ANLAŞILMAYAN BİRŞEY VARSA, BURAYA MESAJ ŞEKLİNDE YAZIN CEVAPLARIZ.

İLK MESAJDA TÜM BİLGİLERİ YAZMAMA RAĞMEN OKUMADAN ETMEDEN BİR TON PM GELİYOR.

(BU İŞİN ŞARTLARI NE , KAÇ PARA LAZIM , NE KADAR HARCADIN , WAT NEDİR , V.B

İLK MESAJDA YAZAN TÜM CEVAPLARI TEKRAR TEKRAR SORUYORLAR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 27 Mayıs 2011; 19:36:00 >

• başımdan geçen olay ve anılarım yazmakla bitmez ama onları paylaşmak istemiyorum özelimde kalsın.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_26

Süper konu takipteyim

Biraz da anılardan bahset.Başınıza ilginç olaylar gelmiştir
  • mesajım bulunsun
  • Bende geçen sene gittim WAT ile. Şu anda bir şirketin Edirne temsilcisiyim. Ocean City Marylend'deydik biz. Hayatımın en muhteşem yazını geçirdim. Web siteme koyduğum bir yazı ile anlattım Work and travel nedir, ne değildir, şartlar nasıldır..... İşte burada linki
    http://www.selimcangir.com/2011/04/work-and-travel-nedir/

Gideceklere bol şans diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıkışgan -- 27 Mayıs 2011; 22:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

WORK AND TRAVEL AMERİKA ( YARDIM , TEŞVİK , DENEYİM ) ( 250 FOTO )

ILLUMINATI

şrefsizim aklıma gelmişti:D
  • quote:

ana bölümde yazıyor ya yaptıgımız işler garson v.b diye gidiyor.

otelin halinde ne var tam anlıyamadım. dedigin oteli bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

Peki kardeş sen hangi işte çalıştın? Bir de o otelin hali ne öyle ya The Arcadian'da falan mı kaldınız? :D

How I Met Your Mother'da New York City'deki harabe otele gönderme yapmış arkadaş

Ben de gelecek yaz ya InterRail ya da WAT düşünüyorum, duruma göre artık ...

• doğrudur ben o diziyi izlemedim diye anlıyamadım espiriyi.
  • Fotoğraflarla desteklenmesi çok hoş olmuş baştan sona okudum cazip görünüyor
  • @Yusuf Miroğlu

hocam İTÜ'nün %100 İngilizce bölümlerine yerleşeceğim bu sene inşallah. Orta seviye İngilizcem var. 1 sene hazırlık okuduktan sonra yeterli seviyeye gelir diye düşünüyorum?

Sen hangi üniversitedendin ve İngilizce durumun ne seviyedeydi acaba gitmeden önce?

Paylaşımların için çok teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 27 Mayıs 2011; 21:44:23 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.