Hocam NBA Store'dan birşeyler almışsındır umarım. O kadar fotoğraf çekilmişsin. Madison Square Garden'da da New York Knicks'in maçlarını izledin mi?
Kısmetse bende gitmeyi düşünüyorum.
Şimdilik fotolarla yetinelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
evt hocam bende 3 senedir başvuruyorum kendi başıma ama çıkmadı.
bu senede üzüldük çıkmadı diye ama hata olmuş sonuçlar iptal ve 15 temmuzda gene çekilecek beklemedeyim.
Bakarsınız çıkar sevincimi buradan paylaşırım.
Bu arada hocam sen ne iş yapıyordun amerikada hangi eyaletteydin.
quote:
Orijinalden alıntı: miraculous
@Yusuf Miroglu konu ve fotolar için tşk ler ben de work&travel a başvurmaya niyetlenmiştim 2006 da ama son anda aksilikler olunca gidemedim daha sonra ise work&travel dan daha güzel olan bir şey oldu greencard çıktı ve şimdi abd deyim buralara work&travel la gelen arkadaşlarım istisnasız tekrar gelmeyi istiyorlar ve her sene de greencard a başvuruyorlar bana 5. denememde çıktı çoğu kişiye ilk seferde çıkıyor ama 15. seferde çıkan da var tabi diyeceğim o ki çıkmaz demeyin şansınızı deneyin!
Bak seninde fake çıkarsa çok pis söverim ona göre
Süper
quote:
Orijinalden alıntı: Persona Grata Bu arkadaş gerçek gibi duruyor.
harikasın Dostum bayıldım konunaa hastayım zaten bu tarz konulara.. daha fazla resimler istiyorum senden
konu güzel emegine saglıkda oraya gitmeden önceki işlemleri anlatırsan sevinirim.vize,çalışma izni,kalma izni,greeencard felan. birde hükümetin verdigi izin en fazla ne kadar oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
konu güzel emegine saglıkda oraya gitmeden önceki işlemleri anlatırsan sevinirim.vize,çalışma izni,kalma izni,greeencard felan. birde hükümetin verdigi izin en fazla ne kadar oluyor?
Aynen hocam yaa çok iyi olur vallahi.. benimde tek hayalim yurtdışı ölmeden çıkıcam kaybetcek hiçbirşeyimm yok deniycemm şansımı..
Konu
Konu çok güzel olmuş, ölmeden bikez gitmek istiyorum Amerika ya.
Konuya rastlamadan daha sabah Amerika turlarına bakmıştım, tesadüf oldu :) 15 günlük turlara baktım 4.000 euro civarı... Kendim gitsem daha mı az harcarım, ne yaparım, nerde kalırım hiçbir bilgim yok dil zayıf, oldukça zayıf. Arkadaşların da dediği gibi gitmek isteyenlerin izleyeceği yol haritasından biraz bahsedersen çok sevinirim, merakla bekliyorum.
Bı ara bakarım
güzel resimlerde suratını niye kapattın :)
ILLUMINATI
işte dünyanın bir ucu olmasa gidilirde fecii pahalı ya
Vay be
burası daha temiz diğer konu fenaaa
@yusuf sağol
konu güzel resmler ve açıklamalar için teşekkürler :) bende gitmek istiyorum ama bakalım hayırlısı ...
quote:
Orijinalden alıntı: Kupa_xl
Konu çok güzel olmuş, ölmeden bikez gitmek istiyorum Amerika ya.
Konuya rastlamadan daha sabah Amerika turlarına bakmıştım, tesadüf oldu :) 15 günlük turlara baktım 4.000 euro civarı... Kendim gitsem daha mı az harcarım, ne yaparım, nerde kalırım hiçbir bilgim yok dil zayıf, oldukça zayıf. Arkadaşların da dediği gibi gitmek isteyenlerin izleyeceği yol haritasından biraz bahsedersen çok sevinirim, merakla bekliyorum.
Dostum Senden bendensin... tek hayalim benimde yurtdışı heeleki amerikaa kesinlikle ölmeden önce gitmek istediğim tek yer..
dün gece diyodum kendime Türkiye iyi de neden türkiye de doğduk
şole bi new york, los angeles falan fena olmazdı
ben de gitmeyi istiyorum da .Çok pis diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında rahat rahat gezemem mi. şimdi gidip de zencilerle kapışmanın bı anlamı yok.