Şimdi Ara

Work and Travel bi bakın yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramdan sonra gidip kayıt yaptıracak gibiyim gidince neler olur bilmiyorum da şimdiden sorayım dedim sizce nereyi seçmeliyim amerika da hangi eyalet neresi? giden arkadaşlardan neden neresi neden değil yardım bekliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba
    kimse size yanıt yazmamış üzücü. Ben work and travel yapmadım; fakat 4 kez farklı zamanlarda ABD de bulundum ve aşağıdaki şehirlerin ekmeğini yiyip suyunu içmişliğim var. İş seçimi konusunda akıl veremem. Şehir seçimi konusunda gözüm kapalı kuzeydoğu bölgesini öneririm. Kanada sınırından Portlandtan başlayıp New york hatta biraz daha aşağıya inin Washington DC civarına kadar sahile yakın her yer birbirine izleyen yerleşim yerleri bilet ve ulaşım adına ilk tercihtir.Kuzey batıda emsalsizdir fakat bilet ve maliyet giderek artar.
    Ekteki verizon haritasına bakın. Elin koca ülkesinde bile hayat sahillere yakın geçiyor. orta bölgelerde hayat bile yavaşlıyor. Evet hayat daha pahalıdır evet daha az birikiminiz olur fakat ufkunuz sahile yakın bölgelerde gelişir. şimdiden kolay gelsin.
    http://www.verizonwireless.com/wcms/consumer/4g-lte.html

• quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba
    kimse size yanıt yazmamış üzücü. Ben work and travel yapmadım; fakat 4 kez farklı zamanlarda ABD de bulundum ve aşağıdaki şehirlerin ekmeğini yiyip suyunu içmişliğim var. İş seçimi konusunda akıl veremem. Şehir seçimi konusunda gözüm kapalı kuzeydoğu bölgesini öneririm. Kanada sınırından Portlandtan başlayıp New york hatta biraz daha aşağıya inin Washington DC civarına kadar sahile yakın her yer birbirine izleyen yerleşim yerleri bilet ve ulaşım adına ilk tercihtir.Kuzey batıda emsalsizdir fakat bilet ve maliyet giderek artar.
    Ekteki verizon haritasına bakın. Elin koca ülkesinde bile hayat sahillere yakın geçiyor. orta bölgelerde hayat bile yavaşlıyor. Evet hayat daha pahalıdır evet daha az birikiminiz olur fakat ufkunuz sahile yakın bölgelerde gelişir. şimdiden kolay gelsin.
    http://www.verizonwireless.com/wcms/consumer/4g-lte.html

Çok sağol ya iyi oldu zaten işi hallederim şehir yer önemliydi zaten NY civarları NJ falan düşünüyorum araştırmalarıma göre ya bakalım tekrar çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    READER AT WORK ALMAK?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.