arkadaslar worldde hangi serverda oynuyosunuz ben 3 gunluk aradan sora ewe yeni geldimahanda baktım update bitmişama gel gelelim 4 tane server warhangisinde oynayayım?hangisindesiniz(direk salça olurum girerim serveriniza peşinizi de bırakmam) bende oraya geliyim
LAN RUUDY NEDEN BENİM FULL +5 DOOM SETİMİ ALDIN LAN OLM CABUK GERİ KOY COK SİNİRLİYİM
BİZ WROLD DE OYNUYORUZ BUYUR GEL AMA SANA TAVSİYEM KİMSEYE SİFRENİ VERME
sen önce benim cd yi yap sonra iste doom unu
peki hangi serverdasiniz???bana bunu soleyin lutfen 1mi 2mi 3mu 4mu?
1
ok 1. serverda yeni char açtim female elf "Kaltaq7" peki neden soulshot kullanamıyorum??? sadece gradeli itemlardamı kullanabilecem ss?yoqsa kullanılmıyomu hiç??
baslarım yapacağınız ise yApabilsek dun getirirdik heralde sizin yaptıgınız isin
lan altı üstü cd çekiyon bunun neyini yapamadın anlamadım
Lan a.q Emre benim setidemi sen aldin bak a.q haa aldiysa getir olm adami sinirlendirme
ne seti lan salak herif bende oyun mu var embesil insan
Benim set kimde o zaman a.q dosya cok buyuk cd ye sigmiyo a.q gel sen yap yAPABİLİTORSAN BEN YAPAMİYORUM A.Q
a.q cabuk cevap yazın demir sende mi benim set cabuk sole olm sey gibi kaldik ortada ne kasmaya gidebiliyoruz nede pvp yapabiliyoz yani bi cd icinde bu yapilmas yaptıgınız is degil elalem bitti bizimi a.q yapmaya basladiniz
ewet arkadaslar bu zamana kadar 10'u geçik char patlattık ruudy ben ve redlinemreyle bu sefer batlatılan bizis tum setim gitti sadece +11 DS yi kurtarabildim patlatan biraz salak 35kk yı değilde 500k aldiğim gozlugu almıs neyse geçirenler sağolsun
aynen moruk haydan gelen huya gider hesabı
ama biz gene o setin kralını yaparız cunku biz izmitliyiz
Doğru kardeş bi girelim şu para düşen yerlere
Ulan sosyetedisizdir siz kesin izmitin yüz karalari
ama biz gene o setin kralını yaparız cunku biz izmitliyiz
burda aklala gelmesi gereken çok önemli bir soru var. nası yapıcak acaba? cevabıda cok basit.