Ewet ya Kortex 52 oldu + clan Açmışsınız Galiba Hayırlı Olsun Adam KArmian Setini Bile Düzdü NErdeyse Ama avadon NAsıl yapcam Bilmiorum
aga YA bende bu SOSYETE olayına karsiyim ANTİ SOSYETE yani nedir bu ya aynı kafede l2 oynayanlar anlaşamıyo hergun birbirleriyle kavga ediyolar bence bu bi oyundur yani yapmayalim ayıp NOT=(kavga edenlerin yaşlari 19-23 arası)
quote:
Orjinalden alıntı: arjix
aga YA bende bu SOSYETE olayına karsiyim ANTİ SOSYETE yani nedir bu ya aynı kafede l2 oynayanlar anlaşamıyo hergun birbirleriyle kavga ediyolar bence bu bi oyundur yani yapmayalim ayıp NOT=(kavga edenlerin yaşlari 19-23 arası)
anlasamayacagin kisiler mutlaka vardir sen herkesle anlasabiliyormusun ayrica ben 8 aydir buradayim kavga eden gormedim ama tartismaya kavga diyorsan fight club burasi saka amacli birbirimize saldiriyoruz burda lineage oynayanlar birbirini tanirlar zaten sen bu sekilde birsey gormussundur baska turlu olamaz merak etme
ben herkesle anlaşıyorum ama millet arkadan vuruyo anlatmak istedigim bu yaşamak istemem artık aranızda!!! ( yavuz çetin ) alıntıdır!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme