Şimdi Ara

WorLD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya onu bunu bırakın!worl de başladım gusel ezik ezik takılıyoz 2 yaratık kesioz 10 dakka oturuyoz falan fıstık ammaaa.......
    lan boyle seymi olur!
    1)serverda gm yok isteyen istediği ati koşturuyo
    2)en onemlisi en hızlı lvl atlayacaın 1-20 arası soulshot kullanamıyosun!!! böyle saçmalıkmı olur sordum sorusturdum nograde ss bug ı warmış!aradım her girdiimde gm yok!lan gm siz servermi olur!!! ben şimdi elimde b.ktan bi bowla ss sız nasıl para biriktirecem hadi biriktirdim d grade boe kaç para haberi olan warmı!!! çıplak char elinde d grade bow gorurseniz o benimdir çünkü bow için para biriktirene kadar userime bi b.k alamıcam sanırsam!

bu arada dwarf charı olan warsa yardım plz bow alıcaıma ona yaptiriyim parası neyse weririm (makul bi fiyata kadar)

name:Kaltaq7
    Pm atin elfim hatunum güzelim """ÇIPLAIM"""

• Biz YENİKENTLİYİZ adam akıllı konus aklını alırm lol
  • Sende kesin russun kalıbımı basarım cunku senin gibiler bitek rus olabilir lol
  • HAklısın Moruk Biz Gene En Kral setleri Yapariz Bizim World de Çevremiz Yeter Ama O charlari PAtlatani Yakalarsam Anneni Bile Taniyamaz Artik Biz Sosyetede Oynamiyoruz O konudada Bilgi Vereyim Hem SoSyetede Oynasak Ne Farkeder SOsyetede Oynayan Daha mı kolay Set yapi Ne alaksi Var
  • sosyete adami bozar kardesim
  • yaw worldde oynamaya başladim diyorum,fikir alişwerişi yapalim diyorum ot diyorum bok diyorum kimse iplemo!yaw kardesim ne sosyetesi,ne kralı allam ss kullanamıyom mal mal oynuyom boş boş dwarf arıyorum diorum item yaptiracam lan bir allahın kulu cewap wermio!muhtesem türk yardımseverliği...
    lol da ne adam gibi zuhahaha puhahaha muhahah yazsanıza neymiş "lol" tobe tobe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasamakİstemem

sosyete adami bozar kardesim

.........

(baska bi sey demiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 13 Kasım 2005, 21:51:40 >
  • Neden Sosyetenin NEsi Adami Bozar Ayrintili Bir Şekilde Açıklasana Bizde Öğrenelim
    NOT:[BEN SOSYETEDE TAKILMIYORUM]
  • sosyetenin neyi var bilmiyorum ama bunlarda bişey var kardeşim
    NOT:[SOSYETEDE TAKILMIYORUM]
  • Moruk biz İki üç Kere Gittik Sosyeteye Hiç Bişeyini Gördükmü BEn GörmediM Sen Gördünmü DanTaYAn
  • Ya beyler sadecemeraktan sordum "SOSYETE" nedir???
    izmite mahsusu bi olaymi??? (yani izit muhabbetimi?)
    bn izmrliyimde uzak kaldim madem worldle ilgili bişey tartişilmio"WORLD" başlığı altında, bari muhabbete fransiz kalmayalim
  • Ya beyler sadecemeraktan sordum "SOSYETE" nedir???
    izmite mahsusu bi olaymi??? (yani izit muhabbetimi?)
    bn izmrliyimde uzak kaldim madem worldle ilgili bişey tartişilmio"WORLD" başlığı altında, bari muhabbete fransiz kalmayalim

• İnterner cafe acik oldumu.

Bide arkadasi anlamadim seviyesiz seviyesiz konusuo anlat diyoruz anliyalim derdini kotu anilarin mi var ?

BU arda lineage 2 world 1.server da +12 shihng bow gordum ugun herkese hayirli ugurlu olsun c3 e gecince gm lerin boyle bir olaya girecegini biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 14 Kasım 2005, 21:00:11 >
  • Bizde biliorduk Zaten Birakmamizin Sebebi 1.charin patlatilmasi 2. Donateler ama Charlarimiz Patlatilmasaydi Hiç Yoktan A grade Giyerdik şimdi Miller S Biz B mi kalalim Ben HerifiN elinde +15 Angel Slayer ve S grade Armor +10 gördüm
  • Git te o adami kes benim hayalimdi oyle b gradelerin arasinda lvl 75 s grade full set giyinip alayina tek atmak adam lar onuda yapmislar..

B grade Vs S grade imkansiz bi olay.GG
  • E doğal alorak yani kesersinde 3-5 Kişi B grade En iyi Şeyleri giymiş herifler Olcak Bide Oynamayi Bilcekler Ancak ÖLe Olur Basşka türlü olmaz
  • Arkadaşlar Duduğuma Göre Herkez World 4 e geçmiş Yeni Bir acc alip Bendemi Geçsem Die Düşünüorum hiç bir server benim için world ün yerini tutmaz Hem duyduğuma göre 1. rate i 7 -4 ünde 10 muş öyleyse başlayabilirim
  • ben bile extreme i birakip world un 4. serverina basladim 43 bile oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial crusader -- 17 Kasım 2005, 13:25:31 >
  • BEnde Geçiçem Ya Abilerim Oraya geçior Tek Başına Sarmio Siz Sosyetedeyseniz Tanirsiniz Kortex i o bile 75 LVL charini Birakip 4 e geçti
    BEnde Geçcem
  • kortex 52 olmus sabah baktim spoiler kasmak cok zor hele buffsuz 2 saatte adam kesiyorum
    ama 49 oldum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.