Bildirim
WorLD
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pacht i dowload etmek isteyenler buyursun Ama hiç Tavsiye Etmem Siz Dowload Edilmişini Bulun Çok Uzun-----[http://www.lineage2world.com/main/index.php?p=downloads] -
bu serverin tam adresini alabilirmiiimquote:
Orijinalden alıntı: ruudy_41
Pacht i dowload etmek isteyenler buyursun Ama hiç Tavsiye Etmem Siz Dowload Edilmişini Bulun Çok Uzun-----[http://www.lineage2world.com/main/index.php?p=downloads]
offical servermidir kendileri?acc nerden alacaz?patch nerden nasil yuklicez?bi yardim edinizz
dusuk rate server da oynamak we oyunu ADAM AKILLI orenmek istiorum we mumkunse bot kullanilmayan bi server midin bu world
-
nedir bu patch 1 gundur inmedi makinelre yukleyecem dahaquote:
Orijinalden alıntı: Leipold
bu serverin tam adresini alabilirmiiim
offical servermidir kendileri?acc nerden alacaz?patch nerden nasil yuklicez?bi yardim edinizz
dusuk rate server da oynamak we oyunu ADAM AKILLI orenmek istiorum we mumkunse bot kullanilmayan bi server midin bu world
Alıntıları Göster -
beyler patch i indirdim eski world un uzerine attim oyunada giriyor amayarim ekran cikti nedir bu anlamadim bilen varsa yardimci olabilirmi????????????quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusader
nedir bu patch 1 gundur inmedi makinelre yukleyecem daha
Alıntıları Göster -
tamam sorunu hallettim world deki 4 server yeni galibaquote:
beyler patch i indirdim eski world un uzerine attim oyunada giriyor amayarim ekran cikti nedir bu anlamadim bilen varsa yardimci olabilirmi????????????
Alıntıları Göster -
evet yeni bir server daha eklediler bende dowload etmeye başladim biraktim şimdi okuldayim inşallah eve gittiğimde biter ama yarim ekran işini anlamadim inşallah dowload boşa gitmez çok uzun çünküquote:
tamam sorunu hallettim world deki 4 server yeni galiba
Alıntıları Göster
-
Beyler Size Bir HAtirlatma Daha YApiyim Artik World De Herşey extreme Gibi Oldu Yalnız Rate Ler değişmedi Ama Dier Herşey Extreme Gibi Silahlar PArliyor Görüntü Aynı S grade Armor Weapon YAni Aklınıza Gelebilecek Herşey Ama Mana Potion Falan Yok Yanii [İmperial Diodunya Ölünce Ex Düşmüo Die Artik Oda Düşüo Merak Etme Sanirim Artik Bless LErde Kalkti AmA Tam Bilmiorum Bless Le reslenince 2Ex Geri verio Yani 2 ex kaybediosun]Extereme ciler belki artik oynar World ü????quote:
evet yeni bir server daha eklediler bende dowload etmeye başladim biraktim şimdi okuldayim inşallah eve gittiğimde biter ama yarim ekran işini anlamadim inşallah dowload boşa gitmez çok uzun çünkü
Alıntıları Göster
-
Valla bilemiyecem zaten item yapmak zor donateciler iyice azicaklar onlar s grade gezcek biz b grade tek aticaklar bize dahada sogudum server dan.quote:
Beyler Size Bir HAtirlatma Daha YApiyim Artik World De Herşey extreme Gibi Oldu Yalnız Rate Ler değişmedi Ama Dier Herşey Extreme Gibi Silahlar PArliyor Görüntü Aynı S grade Armor Weapon YAni Aklınıza Gelebilecek Herşey Ama Mana Potion Falan Yok Yanii [İmperial Diodunya Ölünce Ex Düşmüo Die Artik Oda Düşüo Merak Etme Sanirim Artik Bless LErde Kalkti AmA Tam Bilmiorum Bless Le reslenince 2Ex Geri verio Yani 2 ex kaybediosun]Extereme ciler belki artik oynar World ü????
Alıntıları Göster
-
Neden Onlar S de Sen B geziosunki Sende A gezesin Hemde Donate Kesmek ÇoK Felaket Zevk Verio Adamlar Verio Parayi Herşeyini Aliolar Ama sen Onu Yatirdinmi Rezil oluyolar Ve Adlari Noob Die Anılmaya BAşlio Artikkk Siz Extereme Oynicaniza Gelip World De Bize Katilsaniz zaten Emini Hepiniz Oynmayi Çok İyi Biliosunuz Bi Bu Serve S grade Bile Giyeriz yaniii Eminim Bundanquote:
Orijinalden alıntı: Psychonauts
Valla bilemiyecem zaten item yapmak zor donateciler iyice azicaklar onlar s grade gezcek biz b grade tek aticaklar bize dahada sogudum server dan.
Alıntıları Göster
-
Olabilir ama sen orda a gradeleri nerden bulucaksin biz baslarsak 4. server e basliyacaz zaten.A grade bulmak sadece donate diosun adam lar s le gezcek bizb ile oteki yokki bunun.quote:
Neden Onlar S de Sen B geziosunki Sende A gezesin Hemde Donate Kesmek ÇoK Felaket Zevk Verio Adamlar Verio Parayi Herşeyini Aliolar Ama sen Onu Yatirdinmi Rezil oluyolar Ve Adlari Noob Die Anılmaya BAşlio Artikkk Siz Extereme Oynicaniza Gelip World De Bize Katilsaniz zaten Emini Hepiniz Oynmayi Çok İyi Biliosunuz Bi Bu Serve S grade Bile Giyeriz yaniii Eminim Bundan
Alıntıları Göster
-
4.server a basladik eski gunlerime dondum be 1 adam kesip oturuyorumquote:
Olabilir ama sen orda a gradeleri nerden bulucaksin biz baslarsak 4. server e basliyacaz zaten.A grade bulmak sadece donate diosun adam lar s le gezcek bizb ile oteki yokki bunun.
Alıntıları Göster
ama 4.serverda bug lar var dark elf lerinin koyunun orda cardinalden 1300 yedim bu mob sadece catatomb larda vardir ayrica yaratik gorunmuyor kim vurduya gittik
-
Su anda yukluyorum c3 world u ama hangi char i yapacagima kara veremedim 1 tane human buyucu yapip sonra onla botlari yapsam iyi olurmu acaba.quote:
4.server a basladik eski gunlerime dondum be 1 adam kesip oturuyorum
ama 4.serverda bug lar var dark elf lerinin koyunun orda cardinalden 1300 yedim bu mob sadece catatomb larda vardir ayrica yaratik gorunmuyor kim vurduya gittik
Alıntıları Göster
-
arkadaslar lineage2 nin KENDİ updaterini ellemiyoruz dimi!?!?!?quote:
Su anda yukluyorum c3 world u ama hangi char i yapacagima kara veremedim 1 tane human buyucu yapip sonra onla botlari yapsam iyi olurmu acaba.
Alıntıları Göster
yani 800 mb patch yapacak bide onu yapmadik die boşa gitmesin
direk l2c3ü kurduktan sonra hiçbişi ellemeden patchi calistirioruz deilmi???
acil cewap ona gore başlicam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Kasım 2005, 12:42:16 >
-
evet sadece world un patcher ini calistiracaksin oda 800mb diyorlar ama acildiginda 2.44 gb ediyor lineageII updater ini calistirmayinquote:
arkadaslar lineage2 nin KENDİ updaterini ellemiyoruz dimi!?!?!?
yani 800 mb patch yapacak bide onu yapmadik die boşa gitmesin
direk l2c3ü kurduktan sonra hiçbişi ellemeden patchi calistirioruz deilmi???
acil cewap ona gore başlicam
Alıntıları Göster
-
Artik A grade leri Herkez Kullanabilcek Donateler S Grade giycek AMA BEnce Artik Donate SAyisi Azalir Die DüşünüyorummBenim de Charim PAtladiğina Göre BElki Yeni Bi Char Açarimquote:
evet sadece world un patcher ini calistiracaksin oda 800mb diyorlar ama acildiginda 2.44 gb ediyor lineageII updater ini calistirmayin
Alıntıları Göster -
evveeet başladi yattim 3 saat uyudum kalktim minnacik ilerlemisşimdi bunu bitiren bi arkadasa soruyorum lutfen cewap wersin!ben main patch server dan update ediorum US mirror 1 bide US mirror 2 war ya onlar dahami hizlidir???bide ne saman biter kac saat sora?quote:
Artik A grade leri Herkez Kullanabilcek Donateler S Grade giycek AMA BEnce Artik Donate SAyisi Azalir Die DüşünüyorummBenim de Charim PAtladiğina Göre BElki Yeni Bi Char Açarim
Alıntıları Göster
bn şimdi çıkacam walla ewden,gidecem ark.a yarin aksama kadar bitermi acaba???
-
Sen World Den Mi BAhsediosun Extereme den mi Acaba????quote:
evveeet başladi yattim 3 saat uyudum kalktim minnacik ilerlemisşimdi bunu bitiren bi arkadasa soruyorum lutfen cewap wersin!ben main patch server dan update ediorum US mirror 1 bide US mirror 2 war ya onlar dahami hizlidir???bide ne saman biter kac saat sora?
bn şimdi çıkacam walla ewden,gidecem ark.a yarin aksama kadar bitermi acaba???
Alıntıları Göster
-
Ruudy nbr kardes moruk clan'i ne zaman aciyoruz senin yuzunden clandan cıktıkquote:
Sen World Den Mi BAhsediosun Extereme den mi Acaba????
Alıntıları Göster
70 lvl ustu arkadasları clanımıza bekleriz -
Sen rahat Ol bugün hallederiz KArdeşimquote:
Orijinalden alıntı: DaNTaNYaN
Ruudy nbr kardes moruk clan'i ne zaman aciyoruz senin yuzunden clandan cıktık
70 lvl ustu arkadasları clanımıza bekleriz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- albion online en iyi sınıf
- 3 harfli nickler
- oyun indir club güvenilir mi
- ikv forum
- throne and liberty türk guild
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X