Şimdi Ara

WorLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar World Oynayanlara Bi duyuru Yapiyim Dedim Oyun C3 E geçti Yani Görüntü kalitesi Silahlar Ve Diğer Herşey C3 le ayni oldu [Rate Değişmedi Tabi] S grade Silahlar Artik World De Kullanılabiliyor. Ama Eğer Oyunu Giremiyorum Diorsaniz Yeni Pacht Çıktı Makinenize Onu Dowload Etmeniz GrekiYor

• Pacht i dowload etmek isteyenler buyursun Ama hiç Tavsiye Etmem Siz Dowload Edilmişini Bulun Çok Uzun-----[http://www.lineage2world.com/main/index.php?p=downloads]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruudy_41

Pacht i dowload etmek isteyenler buyursun Ama hiç Tavsiye Etmem Siz Dowload Edilmişini Bulun Çok Uzun-----[http://www.lineage2world.com/main/index.php?p=downloads]
    bu serverin tam adresini alabilirmiiim
    offical servermidir kendileri?acc nerden alacaz?patch nerden nasil yuklicez?bi yardim edinizz
    dusuk rate server da oynamak we oyunu ADAM AKILLI orenmek istiorum we mumkunse bot kullanilmayan bi server midin bu world

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

bu serverin tam adresini alabilirmiiim
    offical servermidir kendileri?acc nerden alacaz?patch nerden nasil yuklicez?bi yardim edinizz
    dusuk rate server da oynamak we oyunu ADAM AKILLI orenmek istiorum we mumkunse bot kullanilmayan bi server midin bu world

Alıntıları Göster
    nedir bu patch 1 gundur inmedi makinelre yukleyecem daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

nedir bu patch 1 gundur inmedi makinelre yukleyecem daha

Alıntıları Göster
    beyler patch i indirdim eski world un uzerine attim oyunada giriyor amayarim ekran cikti nedir bu anlamadim bilen varsa yardimci olabilirmi????????????
  • quote:

beyler patch i indirdim eski world un uzerine attim oyunada giriyor amayarim ekran cikti nedir bu anlamadim bilen varsa yardimci olabilirmi????????????

Alıntıları Göster
    tamam sorunu hallettim world deki 4 server yeni galiba
  • quote:

tamam sorunu hallettim world deki 4 server yeni galiba

Alıntıları Göster
    evet yeni bir server daha eklediler bende dowload etmeye başladim biraktim şimdi okuldayim inşallah eve gittiğimde biter ama yarim ekran işini anlamadim inşallah dowload boşa gitmez çok uzun çünkü

• quote:

evet yeni bir server daha eklediler bende dowload etmeye başladim biraktim şimdi okuldayim inşallah eve gittiğimde biter ama yarim ekran işini anlamadim inşallah dowload boşa gitmez çok uzun çünkü

Alıntıları Göster
    Beyler Size Bir HAtirlatma Daha YApiyim Artik World De Herşey extreme Gibi Oldu Yalnız Rate Ler değişmedi Ama Dier Herşey Extreme Gibi Silahlar PArliyor Görüntü Aynı S grade Armor Weapon YAni Aklınıza Gelebilecek Herşey Ama Mana Potion Falan Yok Yanii [İmperial Diodunya Ölünce Ex Düşmüo Die Artik Oda Düşüo Merak Etme Sanirim Artik Bless LErde Kalkti AmA Tam Bilmiorum Bless Le reslenince 2Ex Geri verio Yani 2 ex kaybediosun]Extereme ciler belki artik oynar World ü????

• quote:

Beyler Size Bir HAtirlatma Daha YApiyim Artik World De Herşey extreme Gibi Oldu Yalnız Rate Ler değişmedi Ama Dier Herşey Extreme Gibi Silahlar PArliyor Görüntü Aynı S grade Armor Weapon YAni Aklınıza Gelebilecek Herşey Ama Mana Potion Falan Yok Yanii [İmperial Diodunya Ölünce Ex Düşmüo Die Artik Oda Düşüo Merak Etme Sanirim Artik Bless LErde Kalkti AmA Tam Bilmiorum Bless Le reslenince 2Ex Geri verio Yani 2 ex kaybediosun]Extereme ciler belki artik oynar World ü????

Alıntıları Göster
    Valla bilemiyecem zaten item yapmak zor donateciler iyice azicaklar onlar s grade gezcek biz b grade tek aticaklar bize dahada sogudum server dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

Valla bilemiyecem zaten item yapmak zor donateciler iyice azicaklar onlar s grade gezcek biz b grade tek aticaklar bize dahada sogudum server dan.

Alıntıları Göster
    Neden Onlar S de Sen B geziosunki Sende A gezesin Hemde Donate Kesmek ÇoK Felaket Zevk Verio Adamlar Verio Parayi Herşeyini Aliolar Ama sen Onu Yatirdinmi Rezil oluyolar Ve Adlari Noob Die Anılmaya BAşlio Artikkk Siz Extereme Oynicaniza Gelip World De Bize Katilsaniz zaten Emini Hepiniz Oynmayi Çok İyi Biliosunuz Bi Bu Serve S grade Bile Giyeriz yaniii Eminim Bundan

• quote:

Neden Onlar S de Sen B geziosunki Sende A gezesin Hemde Donate Kesmek ÇoK Felaket Zevk Verio Adamlar Verio Parayi Herşeyini Aliolar Ama sen Onu Yatirdinmi Rezil oluyolar Ve Adlari Noob Die Anılmaya BAşlio Artikkk Siz Extereme Oynicaniza Gelip World De Bize Katilsaniz zaten Emini Hepiniz Oynmayi Çok İyi Biliosunuz Bi Bu Serve S grade Bile Giyeriz yaniii Eminim Bundan

Alıntıları Göster
    Olabilir ama sen orda a gradeleri nerden bulucaksin biz baslarsak 4. server e basliyacaz zaten.A grade bulmak sadece donate diosun adam lar s le gezcek bizb ile oteki yokki bunun.

• quote:

Olabilir ama sen orda a gradeleri nerden bulucaksin biz baslarsak 4. server e basliyacaz zaten.A grade bulmak sadece donate diosun adam lar s le gezcek bizb ile oteki yokki bunun.

Alıntıları Göster
    4.server a basladik eski gunlerime dondum be 1 adam kesip oturuyorum
    ama 4.serverda bug lar var dark elf lerinin koyunun orda cardinalden 1300 yedim bu mob sadece catatomb larda vardir ayrica yaratik gorunmuyor kim vurduya gittik

• quote:

4.server a basladik eski gunlerime dondum be 1 adam kesip oturuyorum
    ama 4.serverda bug lar var dark elf lerinin koyunun orda cardinalden 1300 yedim bu mob sadece catatomb larda vardir ayrica yaratik gorunmuyor kim vurduya gittik

Alıntıları Göster
    Su anda yukluyorum c3 world u ama hangi char i yapacagima kara veremedim 1 tane human buyucu yapip sonra onla botlari yapsam iyi olurmu acaba.

• quote:

Su anda yukluyorum c3 world u ama hangi char i yapacagima kara veremedim 1 tane human buyucu yapip sonra onla botlari yapsam iyi olurmu acaba.

Alıntıları Göster
    arkadaslar lineage2 nin KENDİ updaterini ellemiyoruz dimi!?!?!?
    yani 800 mb patch yapacak bide onu yapmadik die boşa gitmesin
    direk l2c3ü kurduktan sonra hiçbişi ellemeden patchi calistirioruz deilmi???
    acil cewap ona gore başlicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Kasım 2005, 12:42:16 >

• quote:

arkadaslar lineage2 nin KENDİ updaterini ellemiyoruz dimi!?!?!?
    yani 800 mb patch yapacak bide onu yapmadik die boşa gitmesin
    direk l2c3ü kurduktan sonra hiçbişi ellemeden patchi calistirioruz deilmi???
    acil cewap ona gore başlicam

Alıntıları Göster
    evet sadece world un patcher ini calistiracaksin oda 800mb diyorlar ama acildiginda 2.44 gb ediyor lineageII updater ini calistirmayin

• quote:

evet sadece world un patcher ini calistiracaksin oda 800mb diyorlar ama acildiginda 2.44 gb ediyor lineageII updater ini calistirmayin

Alıntıları Göster
    Artik A grade leri Herkez Kullanabilcek Donateler S Grade giycek AMA BEnce Artik Donate SAyisi Azalir Die DüşünüyorummBenim de Charim PAtladiğina Göre BElki Yeni Bi Char Açarim
  • quote:

Artik A grade leri Herkez Kullanabilcek Donateler S Grade giycek AMA BEnce Artik Donate SAyisi Azalir Die DüşünüyorummBenim de Charim PAtladiğina Göre BElki Yeni Bi Char Açarim

Alıntıları Göster
    evveeet başladi yattim 3 saat uyudum kalktim minnacik ilerlemisşimdi bunu bitiren bi arkadasa soruyorum lutfen cewap wersin!ben main patch server dan update ediorum US mirror 1 bide US mirror 2 war ya onlar dahami hizlidir???bide ne saman biter kac saat sora?
    bn şimdi çıkacam walla ewden,gidecem ark.a yarin aksama kadar bitermi acaba???

• quote:

evveeet başladi yattim 3 saat uyudum kalktim minnacik ilerlemisşimdi bunu bitiren bi arkadasa soruyorum lutfen cewap wersin!ben main patch server dan update ediorum US mirror 1 bide US mirror 2 war ya onlar dahami hizlidir???bide ne saman biter kac saat sora?
    bn şimdi çıkacam walla ewden,gidecem ark.a yarin aksama kadar bitermi acaba???

Alıntıları Göster
    Sen World Den Mi BAhsediosun Extereme den mi Acaba????

• quote:

Sen World Den Mi BAhsediosun Extereme den mi Acaba????

Alıntıları Göster
    Ruudy nbr kardes moruk clan'i ne zaman aciyoruz senin yuzunden clandan cıktık
    70 lvl ustu arkadasları clanımıza bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNTaNYaN

Ruudy nbr kardes moruk clan'i ne zaman aciyoruz senin yuzunden clandan cıktık
    70 lvl ustu arkadasları clanımıza bekleriz

Alıntıları Göster
    Sen rahat Ol bugün hallederiz KArdeşim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.