Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

adiosu olanlar icin en mantıklı hareket;
    20-24 nisan arası LCW'den 100 TL ve üzeri alısveris yapıp 23+10+10=43 puan kazanmak. dikkat edin her üç kampanyaya da sms atmış olun ve nisan kampanyası için birinci 100 tl.lik alışverişi daha öncesinde yapmış olun.yani lcw en az ikinci yüz tl.lik işlem olmalı.

Hocam peki LCW den karti gecirip , komisyonu dusup nakit geri alma olasiligi var midir? Eger franchise usulu var ise bir magazasinda denemek lazim bence.

Geçen hafta bir seminerde tüm mağazalarının kendilerine ait olduklarını aöylediler.

LCW'de hediye çeki veya alışveriş çeki olsaydı iyiydi.

Franchise yok ise mecbur alisveris yapmamiz gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim bildiğim "nisan"kampanyasında sadece gıda ve akaryakıt harcamaları geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Brandium kampanyası tam olarak nedir,internette bilgi bulmadım. !!!

+1

• arkadaşlar bu alttaki kampanya önceki alışverişleri de kapsıyor mu yoksa sms attığımız andan itibaren mi geçerli?

KAZAN 123456 > 6635: İlk 100tl(LCW;"gıda&giyim&magaza&ayakkabi" vb) den sonraki ayrim yapmadan tüm 100tl'lik alışverişlere 10tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: cenkee

hediye kartını d&r sitesinde bulamayanlar için:

http://www.dr.com.tr/catalog/products/giftcard

mağazadan alınan kart internette kullanılabiliyor mu?

Bugün aldım brandiumdan kartın arkasında kullanılıyor yazıyor

Hocam brandium dan bu kartı alıp normal pos dan mı geçirdiniz birde bunu kontör alımında kullanabiliyor muyuz?
    Teşekkürler

Normal pos derken ykb nin de dahil olduğu 5 6 bankanın toplandığı ortak pos var. Ondan geçti kredi kartı. Hediye kartıyla da internetten sipariş verdim. Dr'de kontör varsa geçmemesi gibi bir neden yok bence. Ama kontör olup olmadığını bilmiyorum.

sagolun

peki d&r'da kontör var mı, ben bulamadım, link verebilecek var mı?

yok gibi

• Bununla bunu birbirine karıştırmayın..
  • "nisan" kamanyası başka "kazan" kampanyası başka...
    herhalde "bayram"+"kazan"+"lcw" kampanyası olunca 43 yakalanabilir........
    "nisan" olayının alakası yok...
    ayrıca o parmak hiç hoşuma gitmedi ben de kol sallıyorum ok.
  • Ben de KAZAN kampanyası olduğunu hem link vererek hem de gönderilecek sms'i yazarak belirtmişim zaten,

Bkz.

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

KAZAN 123456 > 6635: İlk 100tl(LCW;"gıda&giyim&magaza&ayakkabi" vb) den sonraki ayrim yapmadan tüm 100tl'lik alışverişlere 10tl. link

LCW 123456 > 6635: LCW 100tl üzeri 10tl. link.

BAYRAM 123456 > 6635: (LCW;"oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı" vb) 100tl üzeri 23tl. link

kampanyalar birleştirilip 20-24 Nisan aralığında LCW'den 100tl üzeri alışveriş yapılırsa 10+10+23 tl = 43tl worldpuan kazanılabilir.

dediğiniz doğru, gerçekten "nisan" kampanyasıyla alakası yok!! bu sefer düzeltmişiniz,

ayrıca kol sallamanıza karşılık ben de kafa sallıyorum ok?

• Hiçbir şey alamayanlar için d&r dan hediye kartı almak mantıklı. Hediye kartına taksit yapılıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 21 Nisan 2013; 14:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Hiçbir şey alamayanlar için d&r dan hediye kartı almak mantıklı. Hediye kartına taksit yapılıyor değil mi?

yapılmıyor
  • Arkadaslar bildigim kadarıyla Ykb world de kampanyalar birleşir ancak vakıf world hiçbir zaman birleştirmiyor kampanyaları. Yani lcw den 43 tl sadece Ykb ile kazanilabilir .

• Arkadaslar bende world play %25 hakkimi kullanmadim, simdi 23 Nisan icin olan %23 luk indirimle birlikte dr den 100 tllik kitap alsam bana 48tl puan yuklenicek mi? Alan arkadas varsa onaylayabilirse kampanya bitmeden yararlanmak istiyorum, yardimci olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Arkadaslar bende world play %25 hakkimi kullanmadim, simdi 23 Nisan icin olan %23 luk indirimle birlikte dr den 100 tllik kitap alsam bana 48tl puan yuklenicek mi? Alan arkadas varsa onaylayabilirse kampanya bitmeden yararlanmak istiyorum, yardimci olabilirseniz sevinirim.

Hepimiz yüklenir diye alıyoruz. Alana da puan şu an yüklenmediği için bir şey söyleyemez kimse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Arkadaslar bende world play %25 hakkimi kullanmadim, simdi 23 Nisan icin olan %23 luk indirimle birlikte dr den 100 tllik kitap alsam bana 48tl puan yuklenicek mi? Alan arkadas varsa onaylayabilirse kampanya bitmeden yararlanmak istiyorum, yardimci olabilirseniz sevinirim.

Hepimiz yüklenir diye alıyoruz. Alana da puan şu an yüklenmediği için bir şey söyleyemez kimse

Tamamdir hocam sagol:)

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Arkadaşlar bu d& r den ben de hediye kartı aldım bugun 100 tl lik. Aptal gibi play ile almadım adiosla aldım telaşaden.

Bu yeni kart mı nerden anlarız ? Eski kart yeni kart olayını da izah etse biraz bir arkadaş.

Vurma kafanı yeter Eğer play kartında limit varsa, aldığın kartı iade et ve play ile tekrardan satın al. Hatta %23+%25 bile olur belki. Tabii hediye kartını harcamadıysan

• Vakıf world le alışveriş yaptım 4 saat önce.

Mesajı şimdi göndersem geçerli sayarlarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Vakıf world le alışveriş yaptım 4 saat önce.

oluyormuş müşteri hizmetleri söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Vakıf world le alışveriş yaptım 4 saat önce.

oluyormuş müşteri hizmetleri söyledi

sağ ol arkadaş...
  • Arkadaşlar bir soru sorabilir miyim?

Eşimin play kartı ile mangodan alışveriş yaptık. %25 puan kazandık. Yatacak ileriki tarihlerde.
    Ama bu puanın silinmemesi için ne yapmalıyız?
    Bende de adios premium var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Arkadaşlar bir soru sorabilir miyim?

Eşimin play kartı ile mangodan alışveriş yaptık. %25 puan kazandık. Yatacak ileriki tarihlerde.
    Ama bu puanın silinmemesi için ne yapmalıyız?
    Bende de adios premium var.

soyadi ayni olan kisiler talepte bulunarak puan aktarimi yapabiliyor diye biliyorum. Dilekce yazarak yapilabiliyor sanirim. Musteri hizmetlerinden ogrenilebilir..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.