Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mureynur

yüklenen puanlar ne zamana kadar kullanılabilecek?

her ikisi için de son kullanım tarihi 12 mayıs'tır.. kullanılmayan puanlar 13 mayıs'ta silinecektir. bilginize. ;)
  • Deichmann dan alışveriş yaptım yatırmadı yapı kredi çocuk giyimi değil diyorlar.

ne iştir anlamadım cidden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Deichmann dan alışveriş yaptım yatırmadı yapı kredi çocuk giyimi değil diyorlar.

ne iştir anlamadım cidden...

Bana da Vakıf yatırmadı. Nasıl rezalettir anlamadım. Ben bu kampanya olmasa oradan ürün almazdım. Eğer yatırmazlarsa kapatıcam World kartımı
  • ben de Deichmann dan alışveriş yaptım ve bana da yatmadı.kayıt açtırdım ama sanmıyorum olumlu sonuçlansın..
  • Vakıfbank bana da yatırmamış SMYK'den 85 TL'lik alışveriş yapmıştım. 19.50 TL civarı puanın üzerine yattılar.

Hala sanal alışveriş kapmanyasından 25 TL indirimi de yansıtmadılar. Vakıfbanka yazıklar olsun..
  • World Puan merkezini aradım;

"Deichmann ile yapılan alışverişte sıkıntımız var, itirazlarımız bu hafta sonuna kadar sonuçlanır." dedi.

Ben de beklemedeyim bakalım nasıl sonuçlanıcak...
  • 23 nisan puanları yatmış gözüküyor ama kullanmada sorun yaşıyorum. market alışverişlerinde puan kullanamıyor muyuz?
  • vakıf ta deihmann ile ilgili kayıt açtırmıştım. puanımı yatırmışlar.
  • Ayakkabı dünyasından 160 liralık alışveriş yaptım hala puanım yatmamış. Vakıfbank.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros34

beyler ben ilk buna üye oldum sonra 10 tane 100 tl lik 12-30 nisan kampanyasına kaydoldum. ama bu lcw'yi ilk alışverişim olarak görmediler. haklılar mı?

lcw alışverişini 12-30 nisan arasında yaptıysan (ki muhtemelen öyledir) ilk alışveriş olarak sayılır. Ben gg kampanyasından yaptığım (ki %10 puan kampanyası da vardı ayrıca) ilk alışveriş olarak sayılmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internet sitesinde kullanılabilen DR çeki arıyorum mümkünse 50tl lik pm ile irtibata geçerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.