Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World'ün LCW deki 100tl'ye 10 tl indirimi bitmiş galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

World'ün LCW deki 100tl'ye 10 tl indirimi bitmiş galiba..

Vakıfbankta 24 ü yazıyor. Worldde bulamadım.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=680
  • cumartesi ben LCW'den +100 TLlik alışveriş yaptım. Açıkcası 43 TL bekliyorum.
    Bugünde Realden 100 TL üstü alışveriş yaptım. Haftaya bir 100 daha patlatıp 20+10+10 puanı hedefliyorm.
  • arkadaşlar kampanyaara katılabilmek adına turkcell sms paketini kullanarak başvuru yapabiliyormuyuz sms ücreti ödemeden
  • mesaj atınca katılım mesajı geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bugün katılım için mesaj attım. ''Katılım alınmıştır, 13-24 Nisan tarihlerinde lcw mağazalarından tek seferde yapacağınız 100tl ve üzeri alışverişe 10tl wordpuan hediye'' diye yanıt geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoray

quote:

Ben bugün katılım için mesaj attım. ''Katılım alınmıştır, 13-24 Nisan tarihlerinde lcw mağazalarından tek seferde yapacağınız 100tl ve üzeri alışverişe 10tl wordpuan hediye'' diye yanıt geldi.

World card için ne yazarak ve hangi numaraya mesaj attınız acaba?
  • 23 nisan kampanyasının puanları ne zaman yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memre111

ebebek ten bebek bezi alsak 100 tl lik hem 23tl hem de 10tl puan kazanabilir miyim sizce?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberk2

23 nisan kampanyasının puanları ne zaman yatar.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_561/tm.htm#74319252
  • benim şuurum kapalı sanırım,yukarıda tek çekim olmalı denmiş. şimdi ben d&r dan 100 liralık alışveriş yapacağım;puan için taksit ya da tek çekim fark eder mi?
    edit:cidden anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros34

Lcw'den 120 tl lik alışveriş yaptım ve tek silp geçtim. İade etmek istersem, kullanmadığım sürece 1 ay içinde silp ve faturayı getirirsem bana nakit iade yapabileceklerini söylediler. Kk'ye para iadesi olmayacağı için WP etkilenmez diye düşünüyorum. Ve evet itiraf ediyorum, iade edip bu şekilde WP kazanmak için rastgele ürünler aldım. Yarın veya öbürgün iade edeceğim. Giysiye değil wp'ye ihtiyacım var :)

hep derim Allah insanoğluna fırsat vermesin inşallah. Yolunuz yol değil. O paranın hayrı da olmaz. Bana sataşacaksın ben de sütten çıkma ak kaşık değilim herkes gibi ama çok şükür böyle şeyler de yapmıyorum. Bence siz de yapmayın tabi sizin bileceğiniz iş ama etik değil..
  • Deichmann'dan ayakkabı aldık bakalım kargo bedavaydı %23 de indirim yanında güzel fırsat oldu.

Bu başlığa bakmadan mendil alamaz olduk. Burası olmasa hayatı %10 daha pahalı yaşıycaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Lcw'den 120 tl lik alışveriş yaptım ve tek silp geçtim. İade etmek istersem, kullanmadığım sürece 1 ay içinde silp ve faturayı getirirsem bana nakit iade yapabileceklerini söylediler. Kk'ye para iadesi olmayacağı için WP etkilenmez diye düşünüyorum. Ve evet itiraf ediyorum, iade edip bu şekilde WP kazanmak için rastgele ürünler aldım. Yarın veya öbürgün iade edeceğim. Giysiye değil wp'ye ihtiyacım var :)

hep derim Allah insanoğluna fırsat vermesin inşallah. Yolunuz yol değil. O paranın hayrı da olmaz. Bana sataşacaksın ben de sütten çıkma ak kaşık değilim herkes gibi ama çok şükür böyle şeyler de yapmıyorum. Bence siz de yapmayın tabi sizin bileceğiniz iş ama etik değil..

Kk ile alınan malı iade edince nakit vermezler, don't panic

• quote:

kartla alınan şey nakit olarak iade edilmez. Diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Kk ile alınan malı iade edince nakit vermezler, don't panic

LCW'de nakit iade olmaz, eline çke verirler, şu kadar sürede istediğin LCW'de kullan derler

• Önceden LC Waikiki çalışan biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

benim şuurum kapalı sanırım,yukarıda tek çekim olmalı denmiş. şimdi ben d&r dan 100 liralık alışveriş yapacağım;puan için taksit ya da tek çekim fark eder mi?
    edit:cidden anlamadım

tek çekim demiyor, tek seferde diyor.. yani 50tl'lik aldım 11,5tl wp kazanayım, bi 50 daha alırsam bi 11,5 daha kazanırım diye bişey yok..
    sadece 25tl üzeri belirtilen markalardan 1 kere alışveriş yapma hakkınız var demek istiyor..

edit: taksit yada tek çekim farketmez.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 23 Nisan 2013; 23:13:41 >
  • Yarında geçerli mı kampanya yoksa bugün sona mı erdi su tarih meselesini hiç anlayamıyorum ya;)

• Arkadaşlar bugün de kampanya deva mediyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.