Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün kutluyoruz dediklerine göre geçerli. Tabi yazım yanlışı var arasında yazmamalıydılar.
    Neyse bugün play kampanyasıyla birleştirip d&r'dan 100TL hediye kartı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

benim şuurum kapalı sanırım,yukarıda tek çekim olmalı denmiş. şimdi ben d&r dan 100 liralık alışveriş yapacağım;puan için taksit ya da tek çekim fark eder mi?
    edit:cidden anlamadım

tek çekim demiyor, tek seferde diyor.. yani 50tl'lik aldım 11,5tl wp kazanayım, bi 50 daha alırsam bi 11,5 daha kazanırım diye bişey yok..
    sadece 25tl üzeri belirtilen markalardan 1 kere alışveriş yapma hakkınız var demek istiyor..

edit: taksit yada tek çekim farketmez.. ;)

Hayır benim anladığım 10x10 tapmayın diyor
    25x4'te sorun olacağını sanmıyorum.
    Dediği şey tek seferde 25+TL alışveriş yapmak
    Tek seferde 25'i geçeceksin yani
    Diğer türlü sadece ilk alışveriş geçerli diye belirtilirdi

• BKM expres ile yapılan alisverlerde 75 tl ve üzeri tek cekim alışverişlere 15 tl worldpuan veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextrr -- 24 Nisan 2013; 14:37:54 >
  • BKM ile morhipodan 100 liralık harcama yapsak 15tl+10tl(11*100) puan mı yatcak şimdi?
  • şimdi d&r internet şubesinden 100 küsür tl lik alışveriş yaptım bkm express ile umarım %25+ %23 puan konusunda sıkıntı olmaz, bkm expressin kampanyasıyla 75 üzeri alışverişe 15 tl puan veriyor ama sanırım ben daha önce o puanı kazanmıştım tek seferlikti o kampanya. umarım bkm ile ödeme yaptığım için %25 ve %23 puan konusunda sıkıntı olmaz gerçi bkm sadece aracı olması lazım ekstrede yine alışveriş d&r olarak gözüküyor...
  • zara da hediye kartı satıyormuş, 50 ve 100 tl'lik. ben bugün onlardan alacağım. ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. kartların son kullanım tarihi 3 yılmış
  • Bende dr den 100 liralık hediya kartı aldım. Hem 100 tl ye 10 tl puan, hem 23 nisan kampanyası hem de playın %25 kampanyasına katılmış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afu2

quote:

Orijinalden alıntı: akoray

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

World'ün LCW deki 100tl'ye 10 tl indirimi bitmiş galiba..

Ben bugün katılım için mesaj attım. ''Katılım alınmıştır, 13-24 Nisan tarihlerinde lcw mağazalarından tek seferde yapacağınız 100tl ve üzeri alışverişe 10tl wordpuan hediye'' diye yanıt geldi.

World card için ne yazarak ve hangi numaraya mesaj attınız acaba?

LCW arada bir boşluk ve kredi kartının son 6 hanesini yazarak 3160 gönderdim.

• DEİCHMANN DAN 2 AYAKKABI ALDIM ÇOCUGA.. 45 TL TUTTU... %23 Ü DÖNERSE 35 E GELİR BUDA BAYAGI UYGUN OLUR
  • puanı yatan var mı.
  • 1 mayıs ta yatacakmış mesaj o şekilde gelmişti...
  • LCW 10 tl puanın bugün yatması gerekti ancak yatmamış.
  • Benim puanlar yatmış.
  • hem lcw 10 tl puan hemde bayram kampanyasından 23 tl yattı

edit: yapıkredi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucar557 -- 30 Nisan 2013; 11:53:47 >
  • banada yatirmislar 23 tl yi.sira geldi %25 kampanyasindan gelecek puanlara.sonra harcayayim hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: france557

hem lcw 10 tl puan hemde bayram kampanyasından 23 tl yattı

vakıf world olup ta yatan var mı bana yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Bende dr den 100 liralık hediya kartı aldım. Hem 100 tl ye 10 tl puan, hem 23 nisan kampanyası hem de playın %25 kampanyasına katılmış oldum.

HBde yuze 10 yok..
  • Benim de yatmış 23+10=33 tl .. iyi iyi benzin yine beleşe geldi :)
  • benimde yatmış 23+10
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Bende dr den 100 liralık hediya kartı aldım. Hem 100 tl ye 10 tl puan, hem 23 nisan kampanyası hem de playın %25 kampanyasına katılmış oldum.

HBde yuze 10 yok..

adam "hb" dememişki "dr" demiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.