Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ebebek ten bebek bezi alsak 100 tl lik hem 23tl hem de 10tl puan kazanabilir miyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandstormx

quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Arkadaşlar bir soru sorabilir miyim?

Eşimin play kartı ile mangodan alışveriş yaptık. %25 puan kazandık. Yatacak ileriki tarihlerde.
    Ama bu puanın silinmemesi için ne yapmalıyız?
    Bende de adios premium var.

soyadi ayni olan kisiler talepte bulunarak puan aktarimi yapabiliyor diye biliyorum. Dilekce yazarak yapilabiliyor sanirim. Musteri hizmetlerinden ogrenilebilir..

http://www.adioscard.com.tr/popup/pop-seyahat-kullanim-prensipleri.htm

Anne, baba, kardeş, eş ya da çocuk gibi birinci dereceden akrabalık bağı olan adios kart kullanıcıları ile puanlar birleştirebilirsiniz. Puanları birleştirmek için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nın aranması gerekmektedir. Puanlar bu kişilerin dışında bir kişiye devredilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

adiosu olanlar icin en mantıklı hareket;
    20-24 nisan arası LCW'den 100 TL ve üzeri alısveris yapıp 23+10+10=43 puan kazanmak. dikkat edin her üç kampanyaya da sms atmış olun ve nisan kampanyası için birinci 100 tl.lik alışverişi daha öncesinde yapmış olun.yani lcw en az ikinci yüz tl.lik işlem olmalı.

Hocam peki LCW den karti gecirip , komisyonu dusup nakit geri alma olasiligi var midir? Eger franchise usulu var ise bir magazasinda denemek lazim bence.

Tabii tabii var öyle bir şansınız, hemde üstüne MADALYA veriyorlar. Kendini en uyanık sanan ve puan hırsızlığı teşebüs madalyasını takdim ediyorlar.

Kullanacaksanız kartlarınızı düzgün kullanın.Size sağlanan avantajların b*kunu çıkartıp, kötü niyetli kullanım yollarına gitmeyiniz.
    Sonra kendi bindiğiniz dalı kesersiniz ve ahların ahların kar etmediği günleri görürüz.
    Yapmak istediğiniz düüpedüz puan hırsızlığıdır ve bunu uluorta dillendirip,milletinde zihnini bulandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 22 Nisan 2013; 0:37:19 >

• Yukarıda mesajlarda Vakfta kampanyalar birleşmez felan yazıyor? Ama şartlarda birleşmez felan yazmıyor anlayamadım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

Yukarıda mesajlarda Vakfta kampanyalar birleşmez felan yazıyor? Ama şartlarda birleşmez felan yazmıyor anlayamadım ben.

Hocam sadece gıda birleşmiyor.. 5X100 (gıda ve akaryakıt) de de gıda var, her 100'den sonraki 100'e 10 (gıda,çok katlı mağaza, kuyum vs vs) da da gıda var. sadece 5x100 kampanyasının açıklamasında "Bu kampanya, aynı dönemde geçerli olan diğer gıda marketi kampanyaları ile birleştirilemez." açıklaması var.. link

onda da dia-sa(100>10),kipa(3x50>15),bizim(2X300>25) gibi market kampanyalarını mı kastediyor yoksa 100'den sonraki her 100'e 10'daki gıda marketlerinden mi bahsediyor pek açık değil doğrusu..

ben daha önceden metro,kipa ve şok kampanyalarını 10 alışverişten 1'i kadar ile birleştirdim hepside yattı sorun olmadı yani.. amma yine de müşteri hizmetlerini arayıp birleşiyor mu diye sorup AYIKTIRMAMAK gerekiyor..

• Lcw internet subesi dahil mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Lcw internet subesi dahil mi acaba

Ben dahil diye bugun kullandım umarım sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

Yukarıda mesajlarda Vakfta kampanyalar birleşmez felan yazıyor? Ama şartlarda birleşmez felan yazmıyor anlayamadım ben.

Hocam sadece gıda birleşmiyor.. 5X100 (gıda ve akaryakıt) de de gıda var, her 100'den sonraki 100'e 10 (gıda,çok katlı mağaza, kuyum vs vs) da da gıda var. sadece 5x100 kampanyasının açıklamasında "Bu kampanya, aynı dönemde geçerli olan diğer gıda marketi kampanyaları ile birleştirilemez." açıklaması var.. link

onda da dia-sa(100>10),kipa(3x50>15),bizim(2X300>25) gibi market kampanyalarını mı kastediyor yoksa 100'den sonraki her 100'e 10'daki gıda marketlerinden mi bahsediyor pek açık değil doğrusu..

ben daha önceden metro,kipa ve şok kampanyalarını 10 alışverişten 1'i kadar ile birleştirdim hepside yattı sorun olmadı yani.. amma yine de müşteri hizmetlerini arayıp birleşiyor mu diye sorup AYIKTIRMAMAK gerekiyor..

Anladım hocam aramadım bende dediklerini düşünüp cevap icin teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

World'un şu sms paketlerinden düşen Turkcell numarası var mıydı?

arkadaşlar, bende VF için cep tlf numarası rica ediyorum.

vodafone olan yokmu?
  • quote:

quote:

quote:

20-24 nisan arası LCW'den 100 TL ve üzeri alısveris yapıp 23+10+10=43 puan kazanmak. dikkat edin her üç kampanyaya da sms atmış olun ve nisan kampanyası için birinci 100 tl.lik alışverişi daha öncesinde yapmış olun.yani lcw en az ikinci yüz tl.lik işlem olmalı.

Hocam peki LCW den karti gecirip , komisyonu dusup nakit geri alma olasiligi var midir? Eger franchise usulu var ise bir magazasinda denemek lazim bence.

Tabii tabii var öyle bir şansınız, hemde üstüne MADALYA veriyorlar. Kendini en uyanık sanan ve puan hırsızlığı teşebüs madalyasını takdim ediyorlar.

Kullanacaksanız kartlarınızı düzgün kullanın.Size sağlanan avantajların b*kunu çıkartıp, kötü niyetli kullanım yollarına gitmeyiniz.
    Sonra kendi bindiğiniz dalı kesersiniz ve ahların ahların kar etmediği günleri görürüz.
    Yapmak istediğiniz düüpedüz puan hırsızlığıdır ve bunu uluorta dillendirip,milletinde zihnini bulandırmayın.

buradaki kotuye kullanimi anlayamadim. adam komisyon dusuldukten sonra diyor. uyaniklik ama kotuye kullanim olup olmamasi supheli.

• alis veris manyagi olduk
    wold sayesinde

• Hocam sende bende biliyoruz ki puan için herkes kuyumcu kuyumcu geziyor o zaman puan hırsızlığı olmuyor mu ? Neyse ben konuyu kapatıp, daha fazla milletin aklını karıştırmayım...
  • world playcard var hepsiburada dan alisveris yapacagim baska kampanya var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

world playcard var hepsiburada dan alisveris yapacagim baska kampanya var mi

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_560/tm.htm#74298056
  • bkm nin de 75 e 15 kampanyası var arkadaşlar sanırım
    bu kampanya ile birleşebilir ancak taksitli değil tek çekim olacak alışveriş ona dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece mavi

quote:

quote:

quote:

buradaki kotuye kullanimi anlayamadim. adam komisyon dusuldukten sonra diyor. uyaniklik ama kotuye kullanim olup olmamasi supheli.

Şüpheli bir durum yok arkadaşım,düpedüz puan hırsızlığı. 2 taraf anlaşıp,3. tarafı dolandırmaktır bu yapılan.
    Komisyonun düşülmesi bunu aklamaz.Zaten komisyon düşülmezse LCSW neden bu işi yapsın ki. Normalde de yapmaz,yapamaz,zira bu işin birde maliye ayağı vardır.
    Satınalınan bir malzeme direk olarak gari satılamaz,iade veya değişim olur. kişinin yaptığı ne değişimdir ne iade, organize dolandırıcılıktır.

Kuyumcu gezmesi mevzusu ise sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de altını Kuyumcumdan alıyorum.Ama geri satmıyorum.Satanı da eleştirmem zira kendisi
    likid bir maddi varlık alımı yapmıştır ve kanuni olarak istediği zaman istediğine satar.

Sözün özü, kurallara uyarakta birsürü puan kazanmak varken, kuraldışı hareketlerle açgözlüce daha çok puan kazanmak için yapılacak herşey, yaşın yanında kurununda yanmasına sebep olacaktır .

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Hep yapı kredi için kampanyalardan bahsedilmiş..

Ben de vakıf için kampanyalardan bahsedeyim..

KAZAN 123456 > 6635: İlk 100tl(LCW;"gıda&giyim&magaza&ayakkabi" vb) den sonraki ayrim yapmadan tüm 100tl'lik alışverişlere 10tl. link

LCW 123456 > 6635: LCW 100tl üzeri 10tl. link.

BAYRAM 123456 > 6635: (LCW;"oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı" vb) 100tl üzeri 23tl. link

kampanyalar birleştirilip 20-24 Nisan aralığında LCW'den 100tl üzeri alışveriş yapılırsa 10+10+23 tl = 43tl worldpuan kazanılabilir.

Milplus için yada avans puan kapatmak için iyi bir fırsat. Milplus 399tl wp Tümdünya biletleri tükenmiş ama 99tl worldpuana yurtiçi ve kıbrıs gidiş dönüş bileti yada 169tl worldpuana avrupa gidiş dönüş biletleri satışta şu an için.

Normalde vakıf world'ün 200'e 10tl, yada maximum 100'de 10 puanlarına bakarak iyi bir fırsat.

Kampanya tarihleri:

LCW:13-24 Nisan
    BAYRAM:20-24 Nisan
    NISAN:12-30 Nisan

edit: @muratozcirpici zaten aynı kampanyadan bahsetmiş, farkedememişim.. yine de ek bilgi olarak dursun.. vakıfçılar da aynı kampanyanın geçerli olduğunu hatırlamış olurlar..

güzel.alıntı yapayım sonra bulamayabilirim bu msjı

• İnternet Alışverişlerinde Geçerli Mi ?

Mesela Morhipo.com ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

İnternet Alışverişlerinde Geçerli Mi ?

Mesela Morhipo.com ?

İnternet geçerli ama ilk sayfada geçerli olduğu markalar var, sanırım sadece o markaların internet sitelerinde geçerli %23 indirim.

• Deichmann'da geçerlidir umarım. Bugün kargo da bedava...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.