Bu xxx car of the year ödüllerini kimler düzenliyor bilmiyorum. Ama "car of the year" bu işi 1964 den beri yapıyormuş. Bu yüzden yukarıdaki arkadaşın tepkisi çok normal tabi şu da var keşke daha dikkatli okusak ve anlasak.
Not : Açık konuşmak gerekirse ben de 1193 gibi aynı şeyi yazmak için girmiştim. Bu kadar çok xxx car of the year olduğunu bilmiyordum.
Elantra 40 a yakın ödül aldı vosvoscular yahu para yedirmişer vs. bile dedi. üstelik dünyada en çok satan 2. araç olmasına rağmen. Vosvos bir ödül alınca yere göğe sığdırılamıyor enteresan
"Car of the Year" ödüllerini kesinlikle yılın en iyi otomobili diye algılamamak lazım. Segmentinde öne çıkan, ya da farklı olan araçlara veriliyor.
VW up seçilmesi için hiç bir sebep göremiyorum. Sorun bende galiba.
"Araçlar dünya çapında yirmi beş ülkeden altmış dört üst düzey otomotiv gazetecisinden oluşan bir jüri paneli tarafından seçiliyor ve oylanıyor." (ntvmsnbc.com)
Yılın tasarımı ödülü Range Rover Evoque’a verilmiş.
Odul konularina fazla da onem vermemek gerek. Sonucta farkli kriterler sozkonusu olabiliyor. O yil piyasadaki en iyi araci secseler herhalde Rolls Royce her yil birinci olurdu...
Haberi gorunce forumda mutlaka tartisiliyordur diye girdim, konu goremeyince de kendim actim. Olay budur. Anlasilan VW konusu oldugu halde pek kimseyi de alakadar etmemis. Hayra yoruyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme