Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem grafikleri ve hızlı oynanış tarzı ile dikkatleri üzerine çeken "World in Conflict" için hazırlanan ikinci yamanın detayları su yüzüne çıktı. Massive çalışanlarının özellikle sunucu sıkıntılarını çözmek için çaba harcadığı yama ile bir çok hata gideriliyor ve daha iyi performans alabilmemiz için ayarlamalar yapılıyor.
  • Ben fransaya kadar geldim ama pek sewmedim oyunu (ne umutlarla beklemiştik...)

• Herkese selam,

Ben oyunu Nvidia 6600 geforce 1gb ram p4 3.0 ile kasmadan oynadım biraz. İnanın grafiklerin hangi ayarda olduğuna bile bakmadım. Default ayarı en alt grafikte mi geliyordu onu da bilmiyorum ama eve gidince bakacağım. Bu haliyle grafikleri oldukça iyi. Yalnız ben bu oyunda tankları tamir etmekten başka bir şey yapamaz haldeyim. Rütbe alsınlarda güçlensinler diye tamir et babam et... En sonunda sıkıldım. Sıkı bir strateji oyuncusu değilim ama ben mi yanlış yapıyorum yoksa oyun mu böyle anlayamadım. Bu arada oyunu seven arkadaşlara sözüm yok. Oyunun manzaraları yeter o ayrı bir konu. Command Cocquer'dan sonra stratejiye ısınmıştım ama bu oyun biraz yavan gibi geldi oynanabilirlik konusunda. Sonrasında bir iki tim ilavesi de oldu ama yukarıda da bazı arkadaşların bahsettiği gibi çok karışık bir ortamda olması ve kimin nereye saldırdığının belli olmaması eksi yanları kanımca... Ama yine de bu kadar seven olduğuna göre bilmediğimiz hususlar var sanırım.

• oyun hangi motorla yapıldı çok fazla sistem ihtiyaçları istiyo
  • yok olmuyo,yapamıyorum,hiçbir rts oyunundan zevk almıyorum medieval dan alğım kadar...
  • Massive Entertainment, RTS oyunu World in Conflict'i 1.002 versiyonuna yükselten yamayı yayımladı. Oyunda dengelemeler yapan, oyunun DirectX 10 performansını arttıran, oyunun çoklu oyunculu modunda görülen hataları düzelten ve birçok hatayı gideren 37 MB'lık yamanın kendinize uygun olanını bu adresten indirebilirsiniz.

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1849
  • ---World in conflict 1.002 yaması çıktı!---
    Massive Entertainment, RTS oyunu World in Conflict'i 1.002 versiyonuna yükselten yamayı yayımladı. Oyunda dengelemeler yapan, oyunun DirectX 10 performansını arttıran, oyunun çoklu oyunculu modunda görülen hataları düzelten ve birçok hatayı gideren 37 MB'lık yamanın kendinize uygun olanını trgamerdan indirebilirsiniz
  • Selam herkese bu oyunu almayı düşünüyorum intel p4 2.66 radeon 9550 kaldırır mı acab bilenlerden cevap rica ediyorum?
  • orginal almaya değer mi?
  • valla yamalar çıkıyor ama ilacı olmadan pek anlamı kalmıyor

ayrıca worthdownloading kadar yavaş ve sorunlu bir site yok, aslında sitenin ismi worstdownloading olmalıydı :)

gamespot linklerini beklicem...;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 26 Ekim 2007; 16:00:22 >
  • oyun süper eleştirilmeyi haketmiyor

tek eksik yanı yıkılan binalardan geriye kalan tek tip kül yığını company of heroeste herşey fiziksel olarak yıkılıyor

onun fizik motoru daha iyi
    ama bunun grafikller yeterli
  • SS ler mükemmel su 6 ayda oyunlar pek bi fark etti yaa

bioshock, strangehold, şimdide jericho oynuyorum cok beyendim

bakalım strateji olarak merakla bekliyorum oyunum 15 dakikaya iner son parttayım premium saolsun ...
    hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

SS ler mükemmel su 6 ayda oyunlar pek bi fark etti yaa

bioshock, strangehold, şimdide jericho oynuyorum cok beyendim

bakalım strateji olarak merakla bekliyorum oyunum 15 dakikaya iner son parttayım premium saolsun ...
    hadi hayırlısı

1.2 yamasınıda yüklemeyi unutma oyun çok güzel
  • Ben bu oyunu hala bitirmedim amaHL2EP2 derken,Unreal derken,Crysis derken,Timeshift derken,CoD4 derken hatta yeniden başladığım Medieval II derken sıra gelmedi.Şİmdi The Witcher iniyor, belki ondan sonra bakabilirim tekrardan.

Ama yukarıda bir arkadaş sormuş orjinal almaya değer mi diye, multisi için kesinlikle değer.Ancak ping sorunlarınıda göze almanız gerekir
  • SORUN

ARKADAŞLAR OYUNU KURDUM YALNIZ OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA SİYAH EKRAN GELİYO VE TEKRAR WİNDOWSA ATIYO SORUN NEREDEN KAYNAKLANIYO OLABİLİR.

EKRAN KARTI HD2900PRO İŞLETİM SİSTEMİ XP
  • oyunu bitirdim hardda, seattle görevi oldukça zorladı ama güzeldi
    oyundaki sinematikler güzeldi oynamamış olanlara tavsiye ederim campaign modu zevkli

credits ekranında motion capture falan gözüme çarptı

World in Conflict [***ÇIKTI***]
  • Bu şaheser oyuna sadece 8 sayfa yazılıp söylenmiş asla haketmiyor. Ama asla kaçırılmaması gereken oyunlardan biri ve optimizasyon harikasıdır kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

SORUN

ARKADAŞLAR OYUNU KURDUM YALNIZ OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA SİYAH EKRAN GELİYO VE TEKRAR WİNDOWSA ATIYO SORUN NEREDEN KAYNAKLANIYO OLABİLİR.

EKRAN KARTI HD2900PRO İŞLETİM SİSTEMİ XP

bi bakarsanız sevinirim acaba ilacında mı bi sorun var
    kurulum sorunsuz oluyo ama oyuna giriyo ve windowsa atıyo

• ilacında sorun olmadığına eminsen ekran kartı güncellemesini yap çnki bu tür sorunlar genelde ekran kartı sürücüleri ile alakalı.
  • oyunu bitirirken komutan "war isn't over yet " diyor yani ya ek paketi ya da devamı gelecek muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.